Президентът без шеф: Няма началници ни у нас, ни в чужбина

Румен Радев приветства вдигането на мораториума за АЕЦ "Белене"
7 юни 2018 20:27,
119
Президентът без шеф: Няма началници ни у нас, ни в чужбина
Снимка: БТА, архив

За разлика от други аз нямам началници нито в България, нито в чужбина. Разбира се, имам само един началник и това е българският народ, който ме е избрал и на когото съм се заклел да служа, заяви президентът Румен Радев в Трявна.

Президентът реагира на думите на министър-председателя Бойко Борисов, че критикува само управляващите, а не и опозицията и че опозиционният лидер е негов "шеф", съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

"Критикувам там, където се вземат решения и се разпределят финансови средства. Ако започне и опозицията да го прави, тогава ще критикувам нея", добави държавният глава.

Още по темата

Попитан за обявеното от българското правителство намерение да се поднови работата по отношение на АЕЦ "Белене" и дали темата е била дискутирана при посещението му в Русия, държавният глава посочи, че реализацията на проекта няма как да се случи без участието на руските конструктори, които са произвели реакторите и гарантират ядрената безопасност и че въпросът е бил обсъден по време на работната му визита в Москва и Сочи.

"Що се отнася до вдигането на мораториума, приветствам го. Има заявен инвеститорски интерес и българското правителство има своите варианти и рационални идеи и нека да го оставим да събере необходимата информация, да проведе съответните преговори, да направи разчети, да ги представи и едва тогава да съдим рационален ли е проектът, безопасен ли е, изгоден ли е финансово за България и т.н. Затова призовавам да оставим правителството спокойно да си свърши работата", посочи още Румен Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.....и като чете срича "умотворенията"на брадатото новинарче роденото в Истанбул комунярско отроче,нееее Гадев няма началници ВЕРВАЙТЕ МУ.....
18
6
 
8
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Радев смешенКолко пъти и в колко форума копираш едно и също? А кажи, по-добре, как Путин изрита предсрочно с лъснатите ботуши наш Баце, та той още не смее да се появи някъде публично, и отбягва всякакви журналисти и НС, та се налага беквокалите му да обясняват колко успешно е било предложението, и че Путин само е чакал Баце да му заповяда, и веднага пуска трета тръба, от Русия директно до хъба на Борисов, дето го има само в развинтените му фантазии.....
17
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно,за съжаление не е Росен Плевнелиев и затова няма да му има нито жената,нито парите,нито връзките и уважението ИЗВЪН ПОЛИТИКАТА,е така ще си гние още три години и половина,може да го викнат в Беларус ама хич не е сигурно!Мазни каскети НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ Е В ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ??!Може ли да сте толкова кьорави бе,хайде дето сте обли в главите го знаем!?Махнете ги тия мазни прашясали каскети бе,да ви се проветрят изгладените мозъци,дано малко се понагънат!Гадев не може да говори без да чете.
16
3
 
11
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
Браво!Уредил се е!А ние можем само да му завиждаме! Кой като него - хем получава заплата, хем няма началници и прави каквото си иска?Браво!
15
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаме си работа с ДОЛНОПРОБЕН РУСКИ АГЕНТ......
14
3
 
6
 
! Отговори
ПОП КИРЕ ФАСО преди 5 години
Ко кайш, а!?
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми да, като феодалите! Нямат началници!
12
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно и ясно го каза аз не съм росенчо
11
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова пък да не може да си прикрие ЗАВИСИМОСТТА ОТ МОСКВА ама толкова пък да не може не е истина просто,Белене видиш ли,а *** много искаш да спечелят РОСАТОМ а после анексии по договорчето И ПАК НА ГЪРБА НА БЪЛГАРИТЕ С ПОВИШЕНИТЕ ЦЕНИ ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ,ТОЕСТ НИЕ ЩЕ ВИ ПЛАЩАМЕ ЗА ВАШЕТО ПОДКУПНИЧЕСТВО И ПРОДАЖНОСТ ЧРЕЗ ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ ВЕЧНИЯТ ДАНЪК ПРОСИЯ!!Верицата ви,,,,,
10
11
 
13
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Радев направо нокаутира Баце, само с едно изречение, за началниците...Герберастки тролчета, чии бяха думите"Каквото кажат, каквото се разберат началниците!", и как тези думи отстояват националния ни интерес? Браво, Радев, с класи си над Баце, а и мисълта ти е бистра пъргава, а изказът-убийствено точен!!!
9
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До KifflaНе е важно ти дали си разбрала. Този, за когото е предназначено, дето разправяше за началника си Меркел, е разбрал. Както са са разбрали и всички читатели с ниво на интелигентност над елементарното.
8
7
 
9
 
! Отговори
Kiffla преди 5 години
Аз пак не разбрах!Няма ли началници или има началник - българският народ?
7
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахахаха,виц на годината!!Разбира се че нямаш началници БЕ КУКЛЬО НА КОНЦИ ЗАЩОТО ИМАШ КУКЛОВОДИ!Като се почне от Корнела дето те повикала по телефона,мине се през ***..това която ОТКРИТО ТЕ ЗАПЛАШВА ДА НЕ СИ ПОСМЯЛ ДА КРЪШНЕШ ОТ ПОВЕЛИТЕ НА ПАРТИЯТА та се стигне до Гундяев дето ти бие чембери зад кадър ама те издадоха ДА ТИ СЕ ПОДИГРАЯТ!Накрая завършваме с бързоомъжилата се за тебе любовница с две заплати че не е лесно да се съвместяват две задължения нали,хем пиарка,хем св..чка!!***!!!!!
6
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Право куме у очи,сега ще скочат лакеите на вожда да е хубаво да си на колене пред брюкселите и да подлагаш вратлето е достойнство а не унижение.
5
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"За разлика от други нямам началници нито в България, нито в чужбина" - отново в десятката, тиквата ще позеленее от яд.
4
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този какво смята Путин за мечо пух ли? Нали Путин ти е шеф, бе президентеее.
3
18
 
15
 
! Отговори
Радич преди 5 години
Видно е,че е подчинен на Корнелия и Москва и пряко изпълнява техните опорки и спуснати задачи.
2
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Операторът на кофпомпата май пак ще вдигне кръвното. Даже той, с плиткия си мозък ще разбере кого визира Радев с това "за разлика от други".
1
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-н Зелени чорапи.Няма и ти нищо да направиш.