МВР-шефът след критиките за Пелов: На крачка да го хванем!

"Както каза един колега, има ли сме малшанс да не сме ние+
Обновена: 8 юни 2018 18:45 | 8 юни 2018 16:15,
163
МВР-шефът след критиките за Пелов: На крачка да го хванем!
Снимка: Булфото

Възложил съм проверка, която да покаже дали са допуснати грешки в случая "Пелов", обяви в Бургас министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

"Всичко това, което чух от професионалното ръководство, и това, което изгледах по телевизията, се разминава доста. Имало е сигнали постоянно. Ние сме го следели и сме били на крачка да го заловим преди това убийство. Както каза един колега, има ли сме малшанс да не сме ние.

Още по темата

Според мен е добре, че убиецът не е направил по-големи бели. След това видяхте какво намерихме на мястото, където е живял този човек. Имаше взривни вещества, ръчни гранати. Аз казах, че рано или късно тези двамата по някакъв начин ще бъдат спрени да правят тези неща. И двамата са много опасни, особено Пелов", коментира Радев.

Главният секретар на МВР Младен Маринов допълни, че приема критиките, които са безпощадни, но и че подкрепя екипа, който е работил и продължава да работи по случая.

Припомняме ви, че в сряда премиерът Бойко Борисов размаха пръст на МВР и ги призова да си вадят изводите от кървавата престрелка в Ботевград.

"Сами да си направят изводите както МВР, така и директорът на областната дирекция. Казват, че са положили много усилия, много са се старали, четири, пет пъти се е измъквал от засади", заяви той в отговор на въпрос как оценява работата на полицията по конкретния случай.

Владимир Пелов, който избяга от Софийския затвор, бе поразен преди два дни при престрелка малко преди полунощ в Ботевград.

Другият мъж, участвал в стрелбата, е криминално проявеният Марио Панчев. Той е настанен в "Пирогов" в тежко състояние.

Според полицията причина за стрелбата са неуредени финансови отношения помежду им след общи криминални дела преди време. Възможно е и Пелов да е подозирал Панчев за "къртица" в МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На една крачка! Крачката е едно денонощие, което са им дали да сменят квартирата(бараката в гората).Това е което знаем.А колко други крачки са пропуснали през времето което мина, бог знае и старите баби.
85
0
 
32
 
! Отговори
Ловец на охлюви преди 5 години
Таман да го хвана и той се шмугна в храстите.
84
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията винаги е на крачка ама тази крачка не се знае колко километра е 100 - 1000 км. не е уточнен размера на крачката.
83
2
 
20
 
! Отговори
ЙорданИ преди 5 години
Егати крачката!защо не го хвана тогава над два месеца,а другият избягал къде е?пълно съответствие е тоя *** на кадрите от герб!
82
1
 
24
 
! Отговори
ВОЕННИЯ ...ПОД МОСТА преди 5 години
"Както каза един колега, има ли сме малшанс да не сме ние+................?????!!!!!!УНИКАЛЕН МИНИСТЪР С ....УНИКАЛНИ "МИСЛИ"
81
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ейййй писна ми от ***,!!!
80
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Препотили са се милите от издирване! И всеки път шансът им е малшанс! И заплати взимат за това от нашите данъци, остави другото... Това, ако обикновен човек го казва на работодателя си всеки път при проблем - моментално ще е на трудовата борса...
79
2
 
29
 
! Отговори
Хрис преди 5 години
Този пич министърът не е в час с нищо. Толкова е далеч от нещата че започвам да се питам дали не е някакъв роднина на Борис ов. Това е най-лошото попадение за този пост и за да го държи там подозирам нещо такова. По принцип това министерство най-добре са го закрият. Само главния секретар е свестен но една птичка пролет не прави.
78
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Началник по добре си оди отИ СТАНАХТЕ ЗА СМЕХ-А ДАНО АМА НАДАЛИ А ?
77
0
 
10
 
! Отговори
Иван Пешев преди 5 години
Тоя Пелов може да е бил някакъв лидер в панделата , да е бил волеви и умен човек. Ама не е тая машина дето го представят , щом не е съобразил че дима в колибата ще ги издаде през деня. Да не говорим че се е върнал откъдето е изпълзял защото явно е разчитал на други хора и то в продължение на месеци, като е така машина думва една банка и черта през границата.
76
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На крачка ама да хванете от трите най дългия. Некадърни полицаи, некадърен вътрешен министър и некадърна управляваща партия, това е положението.
75
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 86Ми като сте били на крачка, що не хванахте другия.за шушлека :)
74
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МВР-шефът след критиките за Пелов: На крачка да го хванем!Аве шефе що не вземете да си одите, ама всичките смешници от мвр-то? *** сичките - катаджии, патрулкаджии, чантаджии, шефчета - целата сгaн комплек. Никва файда нема от вас, само пари арчите и пречите на ората.
73
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми като сте били на крачка, що не хванахте другия.
72
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България вече не може да бъде спасена Всичко, което чувате и обещания, са за да я доограбят
71
2
 
23
 
! Отговори
валдесрадев преди 5 години
тамън да го фана и ,не можах.обаче той са криеше но никой не го диреше!
70
4
 
29
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 5 години
НА ТОВА НАШЕТО, АКО МУ КАЗВАТЕ ДЪРЖАВА, ТО ТОГАВА АЗ СЪМ АФРИКАНЕЦ!
69
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пелата бешена една ръкаразстояние...Аха аха...
68
6
 
9
 
! Отговори
Сериозен човек преди 5 години
Абе нали първите митинги след 89-та ревяхте за повече демокрация и по малко милиция. Какво сте тръгнали да хленчите МВР това, МВР онова. Министъра на вътрешните работи и да е ниакъв не е. Фиктивна фигура сложена там за парлама. Колкото да не е без хич. Нищо не може да направи в кризисна ситуация. Не е супер мен.
67
3
 
17
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Защо този индивид РАДЕВ -ми прилича много на шефа на полицията от френското криминале -ТАКСИ !! ??