Борисов прие поканата на Йълдъръм, откриват ТАНАП

По газопровода ще се доставя газ на Турция от Азербайджан
Обновена: 10 юни 2018 19:17 | 10 юни 2018 17:44, Веселина Йорданова
177
Борисов прие поканата на Йълдъръм, откриват ТАНАП
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов ще посети Турция на 12 юни.

Посещението на Борисов е по покана на турския му колега Бинали Йълдъръм, съобщиха от правителствената пресслужба на Турция.

Още по темата
Програмата предвижда българският премиер и придружаващите го лица да пристигнат на 12 юни сутринта на летището "Аднан Мендерес" в Измир. Двамата премиери ще разговарят в офиса на Йълдъръм в град Измир. Гостът ще се включи в програмите, в които ще участва Йълдъръм, допълниха от преслужбата.

Миналата седмица Йълдъръм в телефонен разговор с Борисов специално го бе поканил да присъства на официалната церемония по откриването на Трансанадолския газопровод /ТАНАП/, която ще се състои на 12 юни в град Ескишехир.

Двамата премиери тогава се договориха и да проведат среща, на която да обсъдят въпроси от двустранен характер, предаде БТА.

По Трансанадолския газопровод /ТАНАП/ ще се доставя газ на Турция от Азербайджан.

За церемонията по откриването, която ще се състои в присъствието на Ердоган и на азербайджанския президент Илхам Алиев, са поканени държавни глави, премиери, политици от различни страни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Интересно мие коя гас е уредил битовата или за колите."---Мисля, че и в двата случая е уредил газ втора употреба, за по-евтино. :)
101
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комшиите канят тиквата като "експерт" по рязането на лентички. След някоя година от благодарност ще го поканят и за откриването на Турски поток който зорлем им подари по заповед на големите началници, а сега ходи да се умилква на Путин, но получи голям руски палец.
100
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност,такъв род срещи са указателни табелки за туземното население на Тъпистан,накъде е насочено неговото движение,или,казано по юроспийскому,какво ще бъде насрещното кохезионно движение!!!Анадъмно,булгарлар раясъ?!
99
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със всеки изминал ден все повече и повече заприличва на Пеевски - липса на врат, голям тъ.р бух ,дебели уши ,офшорки.
98
1
 
27
 
! Отговори
Трол преди 5 години
Портиера като му свирнат от южната съседка и той тича да се мазни.
97
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп се среща с Ким а с Бойко Тиквата не иска :)
96
2
 
33
 
! Отговори
ЦЕЦО преди 5 години
КОЛКО МИЛИОНА ГУШНА ОТ ТУРЦИЯ БОКО ГЛАВОКА, ЗА ДА НЕ СЕ ПОСТРОИ ЮЖЕН, А ТУРСКИ ПОТОК? КАКВА Е ЛОГИКАТА ДА ГО КАНЯТ ЗА ОТКРИВАНЕТО МУ СЛЕД ЗДРАВОТО НАРИТВАНЕ НА ДЕБЕЛИЯ ПЪР ДЯЛНИК ОТ РУСКИ ПРЕЗИДЕНТ. И ТУРЦИТЕ МУ ЧЕТКАТ ИМИДЖА. НАРОДЪТ ***, С ТЕЖКИЯ, СКУЧЕН ЖИВОТ НЕ МИСЛИ И НЕ СВЪРЗВА ДВЕ И ДВЕ,ЧЕ ТОВА Е БЛАГОДАРНОСТТА НА ТУРЦИЯ ЗА МИЛИАРДИТЕ ДОЛАРИ ПЕЧАЛБА, КОИТО НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ, ЛИЦЕТО БОЙКО БОРИСОВ ИМ ПОДАРИ.
95
1
 
9
 
! Отговори
до човека от народа. преди 5 години
Толкова много глупости само на 6 реда и половина.
94
28
 
3
 
! Отговори
Човек от народа преди 5 години
Колко много неща построи Борисов през годините! Стотици километри магистрали; спортни зали; фабрики; с Катар се договори колкото агнета произведем, ще ни ги изкупят всичките; метро за приказ построи в София; сега ТАНАП довърши; китайците ще помогнат за тунела под Шипка; интеграцията на Западните Балкани осъществява; и с Путин, и с Меркел се договаря; колко папи на крака докара в България; Камерън от джипката видя как пазим границата; газовият хъб добре върви; намери пари на учителите да даде; на
93
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато аз вземах 200 лева в България, вие вземахте 1000 лири заплата в Турция, като курса беше 1:1. Що не ревахте тогава.....
92
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смейте се на Боросов,ама българите спорят къде да ходят на почивка.В България,Турция или Гърция.Мислят за почивка,защото знаят колко ще вземат заплата и си правят планове,всеки според кесията.А ние как да си направим план,като не знам колко ще ми е тежка кесията ДРУГИЯ месец.
91
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно мие коя гас е уредил битовата или за колите в ловеч газта клони с разлика 10 20 стотинки като всичко де тъи че града на баровците сме богати
90
2
 
22
 
! Отговори
Мустафа преди 5 години
А,ама защото в Турция или Германия всички ядем пиле със зеле.А не някои пиле,а други зеле.По цял свят средното заплащане се изчислява по един и същи начин.Аз взимам 3000 лири или 1500 лева преди месец Сега взимам пак 3000 лири,ама 900 лева вече.Утре какво ще ям-пиле или зеле А?А?
89
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оф, добре, че успяха да го построят този газопровод преди да се разкапе икономиката на Турция!
88
3
 
13
 
! Отговори
Йордан преди 5 години
За рожденния си ден отива да го ощастливят задно!
87
4
 
18
 
! Отговори
Мустафа преди 5 години
И да не е 1300 СРЕДНАТА заплата в България,1200 да е...ама след 3 месеца пак ще е толкова,защото лева е 0.50 евро от 20 години.А мойта за 2 седмици в Турция падна наполовина заради курса.Утре не знам колко ще е,ама пак ще е надолу.
86
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честито на всички българи!
85
8
 
5
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 89То в Русия има 3 СУ 57 откъде ще намерят 100 за Турция не знам.
84
8
 
20
 
! Отговори
Мустафа преди 5 години
На кой да вярвам бе,на теб или на Световната Банка?За април турците ИМАМЕ 88 милиарда валутен резерв.От две седмици Централната ни банка харчи минимум по милиард на работен ден да спре обезценяването на лирата.Колко още ще издържим,а заемите от 400 милиарда кога ще върнем?За последно лихвата за нови заеми на Тирция е 26 процента!Ние вървим към ада,това е истината.
83
22
 
10
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Руския тролетариат е в ужас.Безкрайно са недоволни че Бг ще получава газ и от друго място.Ако бяхме построили ЮП сега трябваше да правим още един тръбопровод защото Русия изрично забраняваше по тръбите на ЮП да тече друга газ.След някоя година ще дойде газ и от Арабския полуостров.Ще имаме три доставчика.Какво по добро от това