Психиатър: Борисов с потребност... да е обичан!

Международната сцена му се услади, коментира д-р Николай Михайлов
12 юни 2018 12:00,
94

Премиерът Бойко Борисов разрешава проблеми с удовлетворяване на протестиращите хора, за да замълчат. Това е мнението на психиатъра д-р Николай Михайлов, което той изрази в студиото на "България сутрин".

"Борисов е човек, който не може да понася да не бъде симпатичен. Той има огромна потребност да бъде харесван, обичан и в някакъв смисъл прославен", каза д-р Михайлов пред Bulgaria ON AIR.

Психиатърът смята, че активността на българския премиер на международната сцена с визитите в Западна Европа и Русия, с посрещането на европейските лидери у нас, показва, че това му се е "усладило".

"Изведнъж той може да бъде съзерцаван на друга платформа, което е услаждащо, но ако разгледате внимателно ефектите на неговите гастроли, нищо особено, даже в някакъв смисъл провал", допълни още д-р Михайлов.

По думите му прегръдките на Бойко Борисов и Владимир Путин в Русия означавали, че Европа и НАТО никога нямало да ни разделят. Това обаче според психиатъра е смешно.

"Изрази образа на една лъкатушеща и безпринципна нация, която не може да удържи това, което се нарича братство между два народа. Това е ясно, но се колебае в лоялностите си, защото в момента на тази прегръдка, изневерява на другата по-фундаментална прегръдка - eвроатлантическата", допълни д-р Николай Михайлов в ефира на "България сутрин".

Психиатърът коментира и историческата среща на Ким Чен Ун и Доналд Тръмп. Според него двамата лидери са в някакъв вид криза или нужда и това е причината за тяхната среща.

"Това е някакво шоу. Двама души - психопати", категоричен беше д-р Михайлов пред Bulgaria ON AIR.

Според психиатъра от историческата среща между лидерите на САЩ и Северна Корея нищо няма да излезе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
ДЕДО ПОП преди 5 години
БАЦЕ БОИКО Е НУМЕР ЕДНО-ШАРИ ПАРИ НАВСЕКАДЕ И ГО ИЗБИРАТ ВО ВЕКИ.
80
5
 
3
 
! Отговори
Доктор преди 5 години
Помня го тоя психиатър- кандидатстваше за управител на една поликлиника но се оказа,че има диплома за фелдшер.
79
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Владимир Илич Путин не прегърна Борисов,защото има фобия към хетеросексуални и знае,че Бойко на свой ред има фобия към хомовци.
78
8
 
4
 
! Отговори
Накой си преди 5 години
Докторе, Докторе! Гроздето е кисело нали? Ако ти беше на мястото на Борисов, какво ли щеше да стане? Щяхме да цъфтим и връзваме по два пъти в годината, защото щеше да е вечна пролет в БГ.
77
11
 
8
 
! Отговори
Коментатор преди 5 години
Имаме си добър премиер. Не са ни виновни политиците. С някои изключения. Трябва н нов обществен договор. Ние, гражданите да кажем какво искаме. А политиците да го направят. Да искаме по-качествен живот. То не става с караници и плюене. Или с ненормалната ситуация - Симеонов дава Ангелкова на прокурор. Значи, първо искам нормалност!
76
5
 
12
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Харесвам премиера, но повече харесвам да мога да осигуря на семейството си по-добър живот. Искам работа за всички. Вицепремиерът Дончев каза нещо за безделниците, а за нископлатените работещи нещо ще каже ли?!
75
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
психиатъра д-р Николай Михайлов, има нужда да бъде мразен защото когато си отиде от този свят( а то е скоро) ще бъде забравен и това нещо предизвиква ужасТ..ха.ха
74
0
 
8
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 5 години
"Кучетата си лаят,... керванът си върви, а..." /Българска поговорка/"Когато Българин реши да гони заек, ще го настигне и с волска кола" /Турска поговорка/
73
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 76Абе дай на гоите леб и зрелище плюс театър с целувки, милувки, прегръдки и потупване за да станат позитивни и креативни. Айде пак пампети от постановката Винчето Прокопчо.
72
7
 
10
 
! Отговори
Д--р Михайлов, преди 5 години
Вие сте черноглед, с негативна психическа настройка.И,СЛАВА,БОГУ, че хората, които създават политика и международни отношения НЕ СА като ВАС!И Премиер Борисов има успехи, също и срещата между КимЧен и ТРЪМП.Стъпка към МИР на Земята.Тези малки стъпки, отстъпки, прегръдки на вежливост се наричат ДИПЛОМАЦИЯ, Докторе.
71
1
 
6
 
! Отговори
Психиатър преди 5 години
Този ментак на горната снимка и проктолога отдолу избягаха от клиниката преди няколко дни- ако до утре вечер доброволно се предадат,консултативния съвет ще бъде снизходителен и този път ще им спести електрошока. Казах!
70
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 73Но може да е от другата страна на нарцисизъм! Тоест тези които обичат да са около нарцисисти! Ко-зависимост! Сходство има и при гранично-личностното ако е пасивно. Наблюдавай. Психиатърът не е сгрешил но откритието е много "подранило".
69
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нарцисите имат различни характеристики, ББ е публична личност и всеки ден го гледат и следят милиони, той няма подобни характеристики.
68
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали е прав психиатъра?Ми като толкова обича да го обичат защо срина държавата, защо докара народа до просешка тояга, защо всеки, който мине покрай портрета му го заплюва?Като толкова иска да го обичат да си мръдне пръста - вече 10 години чакаме да свърши за две пари работа.
67
4
 
4
 
! Отговори
Проктолог преди 5 години
До ГастроентерологКолега, май се нуждаеш от радикална терапия на фисури и рагади по *** и последния ***. Злоупотребяваш с механични средства за въздействие върху тази област на гастроинтестиналния тракт. Направи си и проби за СПИН и ХИВ.
66
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов освен всичко друго е патологичен лъжец.Няма нещо, за което да не е излъгал.Толкова се е оплел в лъжите си, че вече не помни сутринта какво е лъгал.
65
4
 
13
 
! Отговори
Бонобо преди 5 години
До СТРАНДЖАТАДосаднико, как беше на парада? Не намесвай Нинова, не можеш да стигнеш до междукрачието й!За скапаната психопублика: д-р Михайлов е отличен психиатър! Не ви харесват изводите му - ваша работа! Обичайте си вожда и учителя, но не квичете, че живеете като скотове. Продължавайте да търпите беззаконията, грабежа, самовлюбеността на този пуяк! Заради него и бандата му от верни копои сте на това дередже!
64
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да не го обиди доктора е изхабил твърде много думи. Тиквата си е нарцис от който трябва винаги на се възхищаваме иначе горкичкия вдига кръвното когато хората не са съгласни с брътвежите му и доказват, че не живеят добре.
63
10
 
8
 
! Отговори
Гастроентеролог преди 5 години
Колегата психиатър отказа ли водката- отказа ли я най-сетне,че черното му дробче взе да се обажда?
62
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Физически обичан или психически? Разликата е съществена!