Бойко Борисов се поклони на Божи гроб

Днес министър-председателят има рожден ден
13 юни 2018 20:00,
63

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Министър-председателят на България Бойко Борисов, който е на работно посещение в Израел, посети Божи гроб и се поклони пред свещеното за всички християни място, което събира хиляди посетители, съобщиха от правителствената пресслужба.

Премиерът бе придружен от вицепремиера Томислав Дончев, министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, заместник-министъра на външните работи и национален координатор по антисемитизма Георг Георгиев, кмета на София Йорданка Фандъкова и други официални лица.

Малко по-късно Борисов се срещна с Патриарха на Ерусалим Теофилос Трети. По време на срещата премиерът бе удостоен от патриарх Теофилос Трети с Орден на рицаря на Ерусалим за неговите заслуги към православието. Патриархът провъзгласи Бойко Борисов за висш командир на Ордена на Светия Божи гроб, като го награди със златен кръст, върху който има златна корона и звезда.

Още по темата
Българският министър-председател Бойко Борисов изтъкна пред своя домакин Теофилос Трети, че столицата на България - София, е пример за етническа толерантност.

"В рамките на само един квадратен километър имаме православен храм, джамия, синагога и католическа църква", обясни премиерът. Той допълни, че правителството е помогнало за построяването или ремонтирането на стотици църкви в България и чужбина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не беше с интелекта на амеба щях да го нарека сатана!
20
1
 
20
 
! Отговори
IXXI преди 5 години
"висш командир на Ордена" - тази титла е на темплиер, масон, илюминат или всички от изброени взети заедно? все пак да не забравяме, че подари 33 рози на шефа на Ордена на Йезуитите
19
2
 
20
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До BurzumЗнаеш ли колко му дреме на Бог за това едноклетъчно?..-НУЛА!
18
1
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
нещо много фана да влачи Фъндъчката с него!...-Да не й е фърлил мерак?...Макар че не знам що за мерак би могло да е това...Но според "Станбулската Конвенция",ако единия от двамата са дефинира като "подходящия партньор",може и да стане заварката....Знае ли чиляк?..
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
15 папи са го галили по тиквата... ***!
16
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поклон ли му викат на Бойково гъзене?
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОВА НАЙ ГО УМЕЕ... И ДА МАЧКА БЕДНИТЕ, СЛАБИТЕ
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не искам да споря с учените.." каза Бойко Борисов от Божи гроб.И аз не искам да споря с Бойко Борисов, но ако не бяха учените такива като него още щяха да живеят по дърветата. Не е трудно да наложиш една или две религии с насилие и да тормозиш хората с анахронизми, но е трудно да направиш светът по-добър, а това го правят само учените. Единствената "религия", която прави реално добро на света.
13
1
 
13
 
! Отговори
обичщия да е обичан преди 5 години
подла работаоня ден едва ли не се впусна да играе със свирепи араби антиеврейски танци като въртеше някакви ножове и показателни замахваше сякъш режеше глави. днес на Божи гроб яде пие и се весели с евреите.не са евреите виновни. този наведения пожарникераст е деПала който се хом*осе*ксуа*лизира на ср*еден пръст
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя нашия премиер гледа също като ***.... Обагнена овца...
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Суджука не целува ръце, а пърдялници - на Меркел, Ердоган и Делян Шиши Пеевски.
10
2
 
22
 
! Отговори
Шефа преди 5 години
Дано Господ му е казал, че Българите не са добре под неговото управление. И да но му е казал че всички покрай него крадът и изнудват бедния народ и че един ден всичко ще му се върне.
9
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГНУС ! ДОСАДНА ГНУС !
8
1
 
19
 
! Отговори
А! преди 5 години
Чи той цял хаджия ве! Хаджи Боко Хаджи Тиквов...
7
1
 
12
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
до всички спец-служби на подчинение на цру, анб и т.н. 26-30 ли бяха - ще пикая на гроба на щерките на агента ви цвък и на унуката на ***, отделно, като погребат петнистият *** - ще *** на гроба му запишете си го в досието ми!
6
1
 
18
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Е па може да вярва,че с тея обиколки на Светите земи,целуване на ръце и други части ще отърве Страшния съд дето го чака!?
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЛюбопитенНа Мойсей жезъла не се знае дали го е опитвал, но кмета на Симитли, Пеевски и ердоган редовно му изтискват маясъла на Баце.....
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Суджука се е гъзил пак на кмета на Симитли, ясна е работата с нашийо ***....
3
6
 
2
 
! Отговори
До долния преди 5 години
По-*** коментар не можа ли да измислиш....
2
2
 
24
 
! Отговори
Любопитен преди 5 години
А на Мойсей жезъла опипал ли е?