Патриот: Атаката vs. Каракачанов - опит на "Воля" да се легитимира

На въоръжените ни сили са необходими пари, настоя доц. Милен Михов
Обновена: 22 юни 2018 08:28 | 19 юни 2018 22:25, Красимир Ангелов
7
Патриот: Атаката vs. Каракачанов - опит на "Воля" да се легитимира
Снимка: Bulgaria ON AIR

Поисканата от "Воля" оставка на военния министър Красимир Каракачанов е опит да бъде потърсена политическа легитимация от страна на партията на Веселин Марешки. На това мнение е депутатът от "Обединени патриоти" доц. Милен Михов.

По-рано днес Марешки поиска оставката на Каракачанов и заплаши, че ще даде военното министерство на прокурор, за да се провери защо се е стигнало до падането на хеликоптера в авиобаза "Крумово", при което загинаха двама военни, а трети бе тежко ранен.

Още по темата
Често политиката прекрачва всички морални норми и една такава трагедия се превръща в инструмент за реализиране на политически дивиденти. Прокуратурата не е чакала г-н Марешки, тя извършва всичко необходимо, както и Военна прокуратура", заяви доц. Михов пред Bulgaria ON AIR.

"Поуката е ясна - за да бъдат способни нашите въоръжени сили да решават всички проблеми, са необходими три неща - пари, пари и пак пари", подчерта той и обясни: За нова техника, поддръжка и ремонт, за социално спокойствие, работа и подготовка на военните.

Депутатът от ОП отбеляза още, че освен двамата отлични капитани, сме загубили хеликоптер, който е можел да се намеси при пожарна опасност в горите. По думите му това увеличава рисковете за живота на пожарникарите и гражданите.

Гостът в предаването "Денят ON AIR" коментира и вота на недоверие, който ще бъде внесен от БСП следващата седмица. Социалистите обвиняват управляващите в несправяне със сектор "Сигурност".

"Не знаем какъв е този вот, защото да събереш в едно пропагандно разпространените тези, че оградата пада на всеки километър, че процесите в армията ни се бавят, и стигнеш до Ботевград, е като да събереш различни неща в циганско бакърче", каза доц. Михов.

Народният представител подчерта, че патриотите категорично не приемат твърдението, че в Министерството на отбраната или в армията не се случва нищо.

Какво още каза доцентът вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До скрапЕй, ***! Ми-8/17 е произведен в повече от 12000 броя и се експлоатира в повече от 80 държави, вкл, САЩ и Германия.Ми-8, заедно с износния му вариант Ми-17 /wikipedia.org/ е най-разпространеният хеликоптер в света, използван от близо 80 държави. Това е един от най-произвежданите хеликоптери.Не са ремонтирали машината, за да имат пари да хрантутят такива безделници *** като теб.
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Патриот: Атаката vs. Каракачанов - опит на "Воля" да се легитимира""Марешки vs. Каракачанов заради трагедията в Крумово"-------------------И друг път съм писал, че съм VS вашия VS. Какво, мислите, че изглеждате по-интелигентни? Вие даже не знаете произхода на това съкращение. Вчера по една от телевизиите едно съкращение бе наречено "акроним", без да е такова. Звучи шик!Слаба подготовка, ниска култура, накъдето и да се обърнеш!
4
4
 
32
 
! Отговори
скрап преди 5 години
съвецка техника пълна бутафория
3
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АМИ ДА НЕ КРАДАТ ТОЛКОВА, ЩЕ ИМА ПАРИ.
2
1
 
36
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Много ви бъркам, мини към Валериевата партия, приличате си
1
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак откриваме топлата вода и си приказваме, падна ли хеликоптера щото нема пари, падна, какво повече има да се говори. Обещавахте ли да оправите армията обещавахте, а тя се разпада.