Левицата с вот на недоверие в сряда, темата – сигурност

Иван Иванов: Това е един от най-наболелите проблеми!
17 юни 2018 12:34,
21


БСП ще внесе вота на недоверие към правителството в сряда. Това каза за Bulgaria ON AIR депутатът от левицата Иван Иванов. Опозицията иска оставката на кабинета заради несправяне в сектор "Сигурност".

Вотът ще бъде внесен само от името на 80-те народни представители от парламентарната група на БСП.

"Това е един от най-наболелите проблеми в момента и ясен знак, че това правителство трябва да си ходи, тъй като сътресенията в този сектор са изключително големи. Очакванията на българските граждани не се изпълняват, тоест техният живот, здраве и сигурност не са гарантирани от държавата. Затова категорично говорят последните случаи на тежки криминални престъпления", заяви Иванов.

Още по темата

От ГЕРБ не виждат БСП да предлагат нещо по-различно от това, което те предлагат като политика по сигурността. Признават, че има проблеми, но те трябва да се решават спокойно без да се подлага на риск цялата система.

Като конкретни случаи, заради които те искат оставката на кабинета "Борисов 3" депутатите от БСП посочват – бягството на затворниците от Централния софийски затвор, битовата престъпност в Угърчин, страха на хората от престъпници в Ботевград, както и авиокатастрофата с военния хеликоптер в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
след вота за сигурността подгответе следващия за името на македония нещомного тихо минава в бьлгария и започвам да се притеснявам да излязат историцитеи да кажат какво става
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А обществените поръчки, един в затвора поне няма ли да има в тая корумпирана държава ,скенера в пловдив,пожарната на летището,7 декара парцел в кв.Борово продаден за жълти стотинки на Ковачки от тогава кмет на София Бойко Борисов ,тунел Ечемишка 400 000 лв за 100 лампи лед осветление ,преди това са дадени за същия тунел 2.500 000 лв без да забият един пирон та се откачи лампата в тунела и уби на място жената,НДК,и още хиляди обществени поръчки и за всички е куче влачи рейс диря няма .
17
2
 
3
 
! Отговори
Коки преди 5 години
До Червените милионериИ герб и патриотите са същите, бъдете сигурен, те са *** милионери. Скапана държава и много лош народ и най-лошите са на върха.
16
1
 
8
 
! Отговори
Кофти преди 5 години
До Анонимен 12Да, но това е вот-прах в очите на хората. Да си кажем, я каква опозиция има. А всъщност е едно голямо нищо. Но герб трябва да си ходят, ама лошото е, че и бсп са същите.
15
4
 
10
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
14
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както ГЕРБ събраха най-простите и *** от улицата,така да ги разпуснат сега.Само против България работят,оставка!А БСП да не имитират,а да се заемат сериозно с вота на недоверие!И останалите партии също!
13
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Комунистите ограбихаДа,за съжаление най-големите комунисти се оказаха ГЕРБ и преследват хора,които не са комунисти или са се изказали лошо за Русия.В БСП няма толкова комунисти и прости хора.
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата държава се тресе от скандали,корупция,подслушване,преследване на неудобни хора,диктатура,точно сигурността ли е единствената причина това правителство да си отиде?
11
3
 
7
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
10
7
 
9
 
! Отговори
С ПОДОБЕН ВОТ преди 5 години
КРУШОВСКАТА *** ОГЛАВЯВАЩА БСП ИГРАЕ ПАРТИЯ НА ГЕРБ И ГО СТАБИЛИЗИРА ЗА ОЩЕ ШЕСТ МЕСЕЦА. НИТО УПРАВЛЯВАЩИ , НИТО ОПОЗИЦИЯ ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО В ТАЗИ УМИРАЩА ДЪРЖАВА.УНИЩОЖЕНИТЕ ЗДРАВНА И ПЕНСИОННА СИСТЕМА НЕ ПРАВЯТ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА ПРИВАТИЗАТОРКАТА ЗАСТАНАЛА НАЧЕЛО НА БСП. БСП и ГЕРБ са двете страни на един театър разиграван от тези които стоят начело на паралелната държава на същите тези създадени по времето на ЖИВКОВ външнотъргонски дружества управлявани сега от СТОЯН МАРКОВ
9
12
 
10
 
! Отговори
Сашо Нерезо от Шумен преди 5 години
Тези червени Клоуни,начело с лилавата приватизатрка - колкото по-щуреят, толкова по-отвратителни стават за ограбения и болен народ!
8
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха - ха! Горкото БСП. Сега пък ми заговориха за сигурност. Утре - за нещо друго. Но зад това не стои нищо. Просто поредния напън да се направят на политически отговорни. И това от най - големите безотговорници в България, които толкова време бяха на власт, а само унищожаваха всичко и не направиха абсолютно нищо. И на тия пак власт им се прииска. Не знам. Докога? Няма отърване.
7
5
 
14
 
! Отговори
Пепа преди 5 години
*** тва сериозно ли?
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За сигурността ли? Каква сигурност? Къде?
5
4
 
13
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 5 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
4
7
 
18
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
ОСТАВКА ТИКВО!
3
5
 
5
 
! Отговори
БГ преди 5 години
До Анонимен- ЛУД!!!!!!!!!!!!!!
2
10
 
18
 
! Отговори
военен преди 5 години
борисов съсипа армията,редно е да подаде оставка !
1
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП НАПРЕД! УРАААААААА