Миков към БСП: Кресчендото не увеличава аргументите!

Бившият лидер на социалистите за предстоящия вот на недоверие
18 юни 2018 12:45,
26

В сряда предстои да бъде внесен вотът на недоверие към управляващата партия ГЕРБ от страна на опозицията БСП. Вотът е за провал в сектор "Сигурност".

"Високият тон на Нинова създава усещане за противопоставяне, но не дава аргументи за доверие в обществото. Истинската подкрепа на гражданите се получава само с идеи, не с кресчендо", каза пред Bulgaria ON AIR бившият вътрешен министър и бивш лидер на БСП Михаил Миков.

Той нарече "парадоксално" подкрепянето на позицията на ГЕРБ за българската армия и последвалото през следващата седмица внасяне на вот на недоверие за сектор "Сигурност".

"Мотивите за вота все още нямат публичност. Вотът трябва да мине през предварителна фаза, да се подготви", каза Миков.

Още по темата

Бившият вътрешен министър изрази мнение, че в краткосрочна перспектива поведението на управляващите и опозицията би довело до апатия на хората към политиката.

"Даже във високия тон ГЕРБ и БСП започнаха да си приличат. ГЕРБ така се появиха на политическата сцена. Политиката на президента Радев е на разграничение", добави още той.

Във връзка с хипотетично заявяване на по-активна политическа роля на президента, бившият председател на БСП каза, че ще стане ясно в края на президентския мандат дали той ще реализира проект за активно политическо участие.

"Смятам, че президентът Радев умело балансира, а управляващите биха го етикетирали към опозицията", уточни Миков.

Михаил Миков заяви, че отношенията в управляващото мнозинство не дават достатъчно аргументи да се очакват предсрочни избори. Той допълни, че управляващите имат за цел да реализират властта си на базата на сегашния парламентарен съюз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия *** от БСП как не разбраха, че единствената причина да се закрепят е Нинова.Ако не беше тя рейтингът им вече да е 5%.Цялата им кохорта тежкари, които смятаха да векуват в НС, а Нинова ги изгони, ги гледам редовно сега да ходят да играят тенисче в Борисовата. И да ронят сълзи.Затова не могат да и простят.
21
1
 
9
 
! Отговори
Дърт червен преди 5 години
Този мухъл по-добре да мълчи! Два пъти си взимахме отчислителни бележки от София, за да гласуваме в Северозападналата за него. А той не ме прие, имах сериозни въпроси към него, не прие мен - избирателя му! Не мога да му трая фъфленето от тогава! Каквото било, било, колкото белички е направил, повече няма да му се случи!
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям цирк ще бъде да изберат пак Станишев. Веднага България ще приеме Истанбулската конвенция. и Борисов и ПЕС много ще се зарадват.А реовият българин е свикнал да слушка и ще си мълчи. Добре, че беше Нинова да им се опъне.
19
0
 
3
 
! Отговори
Тоя преди 5 години
Миков, вземи се засрами, бре! Ренегатството е на мода, ама чак пък толкова!!!
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разликата между комунистите от ГЕРБ и комунистите от БСП е... Всъщност няма разлика!
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради такива като Миков, и Станишев БСП започна да печели все по-малък % на изборите. Но тава не ги спира пак да се натискат.Намери се една жена с твърда позиция по много важни въпроси и ги сложи в джоба си. И сега не могат да и простят.
16
2
 
7
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 5 години
Закривай.
15
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Миков ти си като Плевналиев-ненужен и досаден.Видяхме те.Да и смешен.
14
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не им е лесно на червените, почнат да хвалят новия шеф, идва друг, стария трябва да го плюят, после нов, и той за нищо не става, друг идва и загуба на всички избори хаххахахИначе Миков сега е съвсем прав, лелката със сумтене няма да спечели фенове
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, как Нинджа да просперира с такива партийни другари?
12
0
 
0
 
! Отговори
Ха, ха... преди 5 години
***...!!!Ха, ха, ха... :::)))
11
4
 
20
 
! Отговори
Психодиспансер преди 5 години
Наздраве другарю Миков ;)))
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наздраве, другарю Миков
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
8
2
 
9
 
! Отговори
??? преди 5 години
До Анонимен 7Каква мръсотия съм скроил на Нинова, ако не е тайна?Обръщаш се конкретно към мен с обвинение, че кроя мръсотия на Нинова!
7
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 6Опитвам се да правя нещо, ама с офце като тебе нищо не се получава.Прочетох някъде, че Миков чакал Нинова да го моли за съвет. Пък тя не отивала да моли.За какво да го моли? Как да намали рейтинга на партията от негово време ли?Не съм от БСП, НО ЖЕНАТА РАБОТИ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА КОЕТО ПРАВЕШЕ Миков. Вместо да и помогнете се чудите каква мръсотия да и скроите.
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5Ти как действаш? Освен да даваш акъли на другите.
5
7
 
8
 
! Отговори
до 3 преди 5 години
Ами вместо да мрънкаш каква е опозицията излез на улицата и го кажи на глас. С такива като тебе България е пълна. Нужни са хора, които не само мрънкат, а и действат.
4
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пий си ракията Миков взимай пример от Юнкер.
3
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя вот няма за цел да мине. Опозицията в Бг е опозиция само на думи и от време на време някой вот на недоверие.