Патриотите срещу вота: БСП само напомня за себе си!

Липса на доверие на хората в МВР е един от мотивите, според Сидеров
20 юни 2018 14:15,
53
Патриотите срещу вота: БСП само напомня за себе си!
Снимка: Bulfoto, архив

Шефът на патриотите в парлмента Волен Сидеров обяви, че групата ще гласува против искания от БСП вот на недоверие. 

По-рано днес социалистите внесоха в парламента мотиви за оставка на правителството заради провал в политиката на сигурността. 

Сидеров припомни, че един от мотивите на червените е липсата на доверие на хората в МВР.

"За мен това са ирационални метафизични аргументи. Да кажеш, че някой няма доверие, е абстракция. В политиката трябват ясни статистически данни, а те не са в полза на БСП", каза парламентарният лидер на патриотите. 

Той обясни, че доверието в МВР сега е по-голямо отколкото по време на управлението на социалистите. 

"Те хората, ако си говорим разговорно и в кафенето, нямат доверие в нито една институция, но това не може да е мотив за конкретен политически ход", каза още Сидеров. 

Той обобщи, че БСП нямат истински аргумент и внасят вота, само за да напомнят за себе си. 

В същото време Сидеров призна, че МВР се нуждае от реформи и припомни едно от предизборните обещания на патриотите - за полицай във всяко населено място. Лидерът на "Атака" смята, че все още има възможност то да бъде реализирано.

"Нямам колебание, вотът трябва да се отхвърли, тъй като страната няма полза от падане на правителството", каза още Сидеров. Според него и нагласите на хората били такива.

"Да работим и нощна смяна"! Така пък Сидеров коментира искането на лидерката на БСП Корнелия Нинова парламентът да не почива през лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
1
 
! Отговори
MEN преди 5 години
MNOGO MU E STRANEN POGLEDA NA ,,BOLEN,, LOSHO LI MU E..........
44
2
 
3
 
! Отговори
ганчо преди 5 години
сайдеров айде чемодан,вокзал москва има да повръщаш рубли и копейки
43
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ Е НАЙ- ГОЛЯМОТО ВЛЕЧУГО В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА.
42
2
 
10
 
! Отговори
Хм преди 5 години
А беше време, в което си мислех че този от снимката е човек с воля, морал и принципи т.е,че може да милее за България! Уви..... Докато му напълнят ГУШАТА. ДОТАМ С ПАТРИОТИЗМА......
41
2
 
9
 
! Отговори
Хари преди 5 години
Влачат те като ***, удрят те по мордата с юмруци, беше заприличал на пихтия,последва глутница на която беше начело и викаха Б. е мутра,партията му е метренска,днес този флюгер,прегръща и целува "мутрата" която е плюл.Това е един от т. нар. патриоти,които подлъгаха хората за 300 лв. минимална пенсия,милиционер във всяко село,простаците повярваха,те "патриотите" свиват по 4-5 хиляди лева на месец,а повявалите им се гърчат с мизерните си пенсии.
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тестис е ***,бе пич ! ***...
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, сега МВР не го дърпа пред НАТФИЗ, Моториста не му пуска крошета в наглата капацуна, Деница не пищи и Бъчварката не се хили щастлива, когато комисар Муеров го стиска за дъртия гръклян!
38
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фалшив герой!!!Сега Меркел ни връща 43000емигранти.Като си доведат и семействата според европейските изисквания-ето ти нови 2 млн.пляс наште ***-1 млн.-не ми се мисли...
37
2
 
10
 
! Отговори
УХА преди 5 години
ДР СИДЕРОВ-ПУДЕЛЧЕТО НА ДР БОРИСОВ.....
36
2
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
А според МВР (ако се сети някой журналист да ги попита) примката около втория избягал Радослав Колев продължава да се затяга и скоро ще достигне най-малкия известен в квантовата физика размер. Само дето продължава да е в неизвестност.
35
3
 
11
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Затворници бягат посред бял ден през главния вход на Софийския затвор (гони ги само чистачката), след това един месец са в Ботевград и никой не ги търси, битовата престъпност не намалява, а според Сидеров няма и повод за вот за недоверие. Какво още трябва да се случи, за да види тоя "патриот" че основания за вот по тема "Сигурност" има. Трябва да го стрелят лично него?
34
4
 
18
 
! Отговори
Рино преди 5 години
"Златният пръст" пак е надрусан и пиян!Машата на ДПС Волен-ага е олицетворение на ЦЯЛОСТНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ!БЪЛГАРИЯ УМИРА - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!
33
4
 
18
 
! Отговори
SpaceX преди 5 години
Докато тези са на власт не чакайте нищо хубаво
32
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мдддаааа.........това "златно пръстче" тоя път е от другата страна!!!! Хи-хи-хи-хи-хи!!! Жалко, по едно време Волен-чо ми харесваше..............но явно, когато човек влезе в политиката (особенно управляващата), КОРЕННО СЕ ПРОМЕНЯ! Това е като мерило за порядъчност........щом си в политиката, значи си кофти човек! И ИЗКЛЮЧЕНИЯ ЯВНО НИКАКВИ!!!! Поне за нашата страна е така..........за другите не знам.
31
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
в името на кокала ще стискат до края на мандата следващият вот за името намакедония
30
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Власт е това! И за нея дори патриотите се правят на Ид&оти!
29
5
 
1
 
! Отговори
Трезвеник преди 5 години
вино на святост, праведност мир и радост в Святият Дух не на окулт пияндури не
28
5
 
0
 
! Отговори
Канарата не преди 5 години
водата е виновна ,,змеят изпусна вода,, ,,разрушава хората семействата нациите,, зъл огън содомско вино зла основа зла канара със зла вода зло вино не на мътни води от окулт не
27
2
 
3
 
! Отговори
Добър ден на него преди 5 години
Човека с веждите.
26
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"За мен това са ирационални метафизични аргументи."Болене, пак живееш в ирационален, метафизичен свят без връзка с реалността.