Патриотите зад ГЕРБ: Вотът на недоверие е несериозен!

В края на председателството - още един безсмислен вот, смята Сабанов
20 юни 2018 23:00,
39

"Възможност да подкрепим БСП категорично няма. Завършваме европредседателството с нов вот - от БСП са събрали факти от медиите и са ги написали като мотиви във вота, това не е сериозно", заяви депутатът от "Обединени патриоти" Александър Сабанов в студиото на Bulgaria ON AIR.  

"Искаха да са конструктивна опозиция, да дават добри идеи. Ще изслушаме техните мотиви и ще приложим това, което е възможно. В края на председателството - още един безсмислен вот. Ясно е, че няма да мине. Дори повечето от ДПС няма да са в залата", коментира Сабанов във връзка с позицията на ДПС, че ще подкрепят вота на недоверие. 

Депутатът се усъмни, че новото ръководство на БСП води тайни разговори с ДПС и се изказа иронично: "Първия път не са им угодили, а втория им угаждат".

Александър Сабанов напомни, че догодина ще има евроизбори и съответно - преброяване на избирателите на всяка партия в парламента и извън него и тогава ще бъде ясна електоралната подкрепа. 

"Нищо не налага да се променя четиригодишният мандат. Няма причина да се правят нови избори, това са сътресения в държавата, в администрацията. Губи се време, а и реформите се забравят", каза Сабанов. 

В "Денят ON AIR" бе засегната и темата с оставката на зам.-министъра на труда и социалната политика Росица Димитрова. 

"Всеки подава оставка за всяко нещо. Росица - тя си е подала оставката, после се чувства обидена, че са ѝ я приели. Но едва ли лично тя е поръчала билета. Нито пък е знаела, когато е летяла колко струва той", коментира Александър Сабанов. 

Все пак, депутатът се съгласи, че не е уместно от държавната администрация да се харчат такива пари на фона на нуждаещи се, протестиращи хора. 

Александър Сабанов добави, че социалното напрежение може да се разсее само с диалог, като се вземат решения, около които всички са обединени, като припомни търканията между някои от протестиращите майки с увреждания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патриоти ,националисти ,демократи , доганнисти кой не се изреди .... и всичко не е защото Борисов е голям политик , а защото зад него има по сериозни хора които го поддържат да е на "власт" ! До няколко години ГЕРБ ще е изстискан и използван "проект" ,като СДС, ДСБ ,РЕФОРМАТОРИТЕ ,НДСВ и тн. Така че не се учудвайте ,който може се хваща за да му е пълна купичката .Мижави хора с мижави принципи и идеали.....жалко ,жалкоНищо не е вечно и ГЕРБ няма да са вечни!
8
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ли не се изреди да е *** на ГЕРБ.И всичките, преди да влязат в Парламента плюеха по герб с всичка сила , а после им се мазнеха пак с всичка сила. Започнаха да делят баницата и забравиха веднага всичко, което говореха преди.Просто да ти се доповръща отвсякъде.
7
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патриоти ли?Колкото за съм Кристиано Роналдо ,толкова и те са патриоти.Какво е патриотичното им.?
6
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сабанов си беше пропаднал не мога да кажа че беше наркоман но се друсаше и пиеше.Баща му се занимава с продажба на торове и съмнителен бизнес.Сабанчо знаем че си курв......ичка беше ГЕРБ знаем защо си в ОП.
5
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кака Корни мяука като гладна котка пред месарница. Затова иска вот на недоверие.
4
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патриоти-***
3
9
 
39
 
! Отговори
ганчо преди 5 години
несериозен е щото при следващите избори отпадъчните партии,ще гледате парламента от вън
2
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сабанов.. ха ха..
1
28
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Несериозен е разбира се, ама червената другарка-партизанка Елена Йончева и се е поревнало да се изживява като българската Жана Д'арк...