Борисов: Хванахте ли го? Валентин Радев: Гоним го!

МВР шефът сравни справянето си с работата с изневярата
Обновена: 22 юни 2018 16:08 | 22 юни 2018 15:37, Камелия Цветанова
45
Борисов: Хванахте ли го? Валентин Радев: Гоним го!
Снимка: Bulfoto, архив

"Хванахте ли го?" – "Гоним го". Тези реплики са си разменили в парламента премиерът Бойко Борисов и МВР шефът Валентин Радев за избягалия от работа затворник Борис Иванов.

Радев призна за пропуски по случая, като според него вероятно те са в оценката на ръководството на затвора, когато са му променили мерките.

Осъденият за блудство Борис Ангелов Иванов избяга вчера от външен обект. Той излежаваше присъдата си в общежитие към Ловешкия затвор.

"За жалост, това е пропуск. Ето, признавам една слабост, която сме установили още по случая с Владимир Пелов", допълни Радев от парламентарната трибуна.

Той уточни, че при подобни случаи на "отклонение" всички затворници са залавяни. От изказването на Радев стана ясно също, че служителят на фирмата за контрол върху лишените от свобода не е присъствал на обекта, откъдето е избягал затворникът.

Въпреки всичко Валентин Радев смята, че има подкрепата на премиера за работата си. "В едно семейство за изневярата последен разбира този на кого му изневеряват, аз последен ще разбера дали се спарявам или не, но си мисля, че се справям, защото слушам премиера и председателя на вътрешната комисия в НС Цветан Цветанов и усещам техните знаци", коментира той.

Радев отказа сам да си прави оценка, защото тя трябвало да дойде от този, който го назначава – от премиера. "Той вижда какво правим и с политическия състав, и с професионалното ръководството, стараем се максимално, правим промени, аз казах, че не съм революционер, но има промени", каза той.

МВР шефът обяви, че е готов за дебатите по вота на недоверие, внесен от БСП за провал в сферата на сигурността и ще изложи аргументите си.

"Ако ви кажа, че няма проблем със сигурността, няма да е вярно, но според мен ние стоим сега по-добре, отколкото вчера или онзи ден", похвали се той.


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
Константин преди 8 месеца
Хванахте ли го?
34
0
 
3
 
! Отговори
Константин преди 8 месеца
До ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ ....
Цачева пропусна, тя нещо се е покрила!
33
1
 
2
 
! Отговори
запознат преди 8 месеца
всичко е с разрешение на власта и самата власт го знае това. АМИН.
32
1
 
3
 
! Отговори
некой си преди 8 месеца
предлагам министъра и ръководството на затвора да лежат заедно в пандиза
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Може вече да е с фередже за да мяза на кадъна. Сигурно е чул че го търсят брадясал!
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Борисов: Хванахте ли го? Валентин Радев: Гоним го!" Винаги са на една крачка и нямат шанс. Уж вертолети вдигат, обръчи не знам си колко правели, имали много информация / до колко е верна, ако въобще нещо имат / и пак им бягат.Реформи в МВР няма , а пък обещаваха щедро, но вдигнаха им заплатите. Цирк. Оставка.
29
0
 
7
 
! Отговори
чучолигарчо преди 8 месеца
На бас се хващам ,че избягалия не знае че го ГОНЯТ...иначе би се позатичал при напускане на работното му място...Защо имам чувството че гонят Михаля?!
28
0
 
11
 
! Отговори
безпартиен преди 8 месеца
От целият състав на МВР дали има и 2000 души които разбират какво работят,които действително работят срещу престъпността доколкото им позволяват политиците и законите!Борбата е за информацията в МВР където има явна и секретна за всеки и за всичко!Всичко се знае и всичко може да се направи за всеки,но изборът не е на тези които работят.За да се издигне някой в управлението на което и да е ниво на управление просто трябва зда е уязвим с някоя незаконна постъпка в миналото си.Бушони винаги трябват.
27
1
 
10
 
! Отговори
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ .... преди 8 месеца
Борисов: Хванахте ли го? Валентин Радев: Гоним го!............?????? ТОЗИ "МИНИСТЪР" НЕ Е ЗА ...СКУНКС ОТ ГОСПОДАРИТЕ , ТОЙ Е ВОЖДА НА ВСИЧКИ .....СКУНКСОВЕ.....!!!!
26
0
 
11
 
! Отговори
затворен шеф преди 8 месеца
Денят на отворени врати в затворите се превърна в Година на отворените врати :):):)
25
0
 
11
 
! Отговори
КЪДЕ СИ АЛЕКО ???? преди 8 месеца
ТЕЗИ ВЯРНО НИ МИСЛЯТ /и не само/ ЗА ГОЛЕМИ КРАТУНИ ЩОМ СМЯТАТ ЧЕ С ТАКИВА ...ОПРАВДАНИЯ , ВСИЧКО МИНАВА , ЗАМИНАВА ........ВАЖНО Е ТЕ ДА СА НА СОФРАТА !!!!
24
2
 
6
 
! Отговори
бол ли? преди 8 месеца
До Анонимен

а защо не приемат хора, които нямат роднини в полицията А?! щото колко мои познати издържаха изпитите...ама пак не ставали за там
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Полицията работи колкото и позволяват политиците .
Елате да работите в МВР .
Свободни места бол .
22
0
 
0
 
! Отговори
Tadume преди 8 месеца
Eu skorost i bg skorost...v klipa kak se nadbiagvat junker, merkel i bubi...
21
0
 
11
 
! Отговори
www преди 8 месеца
АЛООО МАГАРЕ ВЛАК ГОНИ ЛИ ???
20
1
 
15
 
! Отговори
Константин преди 8 месеца
цачева мълчи, радев говори глупости и все другите са виновни, само не и на най-високо ниво. Сега ще уволнят две-три чистачки, че не са успели да спрат затворника да не избяга. Оставка за правителството.
19
0
 
19
 
! Отговори
Милиция преди 8 месеца
Хайде самоубивайте го и пускайте двама-трима “свидетели” да потвърдят в медиите.
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Оценката не от началниците дето ги слушаш като паленце, а от народа , а той едва ли е с добра оценка та си прави сметка . А за това верно сте по добре от вчера като наляха толкова милиони в гнилата ви система, но резултат никакъв
17
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
важното е, че им вдигнаха заплатите, че получават по не знам си колко заплати при пенсиониране, а работят да претърсват млади хора за билки, сякаш това е най-голямото престъпление, но пък така лесно се симулира работа
16
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вицове в Смехоландия