Борисов: Хванахте ли го? Валентин Радев: Гоним го!

МВР шефът сравни справянето си с работата с изневярата
Обновена: 22 юни 2018 16:08 | 22 юни 2018 15:37, Камелия Цветанова
45
Борисов: Хванахте ли го? Валентин Радев: Гоним го!
Снимка: Bulfoto, архив

"Хванахте ли го?" – "Гоним го". Тези реплики са си разменили в парламента премиерът Бойко Борисов и МВР шефът Валентин Радев за избягалия от работа затворник Борис Иванов.

Радев призна за пропуски по случая, като според него вероятно те са в оценката на ръководството на затвора, когато са му променили мерките.

Осъденият за блудство Борис Ангелов Иванов избяга вчера от външен обект. Той излежаваше присъдата си в общежитие към Ловешкия затвор.

"За жалост, това е пропуск. Ето, признавам една слабост, която сме установили още по случая с Владимир Пелов", допълни Радев от парламентарната трибуна.

Той уточни, че при подобни случаи на "отклонение" всички затворници са залавяни. От изказването на Радев стана ясно също, че служителят на фирмата за контрол върху лишените от свобода не е присъствал на обекта, откъдето е избягал затворникът.

Въпреки всичко Валентин Радев смята, че има подкрепата на премиера за работата си. "В едно семейство за изневярата последен разбира този на кого му изневеряват, аз последен ще разбера дали се спарявам или не, но си мисля, че се справям, защото слушам премиера и председателя на вътрешната комисия в НС Цветан Цветанов и усещам техните знаци", коментира той.

Радев отказа сам да си прави оценка, защото тя трябвало да дойде от този, който го назначава – от премиера. "Той вижда какво правим и с политическия състав, и с професионалното ръководството, стараем се максимално, правим промени, аз казах, че не съм революционер, но има промени", каза той.

МВР шефът обяви, че е готов за дебатите по вота на недоверие, внесен от БСП за провал в сферата на сигурността и ще изложи аргументите си.

"Ако ви кажа, че няма проблем със сигурността, няма да е вярно, но според мен ние стоим сега по-добре, отколкото вчера или онзи ден", похвали се той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
4
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Хванахте ли го?
32
0
 
4
 
! Отговори
Константин преди 5 години
До ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ ....Цачева пропусна, тя нещо се е покрила!
31
1
 
3
 
! Отговори
запознат преди 5 години
всичко е с разрешение на власта и самата власт го знае това. АМИН.
30
1
 
4
 
! Отговори
некой си преди 5 години
предлагам министъра и ръководството на затвора да лежат заедно в пандиза
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може вече да е с фередже за да мяза на кадъна. Сигурно е чул че го търсят брадясал!
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов: Хванахте ли го? Валентин Радев: Гоним го!" Винаги са на една крачка и нямат шанс. Уж вертолети вдигат, обръчи не знам си колко правели, имали много информация / до колко е верна, ако въобще нещо имат / и пак им бягат.Реформи в МВР няма , а пък обещаваха щедро, но вдигнаха им заплатите. Цирк. Оставка.
27
0
 
8
 
! Отговори
чучолигарчо преди 5 години
На бас се хващам ,че избягалия не знае че го ГОНЯТ...иначе би се позатичал при напускане на работното му място...Защо имам чувството че гонят Михаля?!
26
0
 
12
 
! Отговори
безпартиен преди 5 години
От целият състав на МВР дали има и 2000 души които разбират какво работят,които действително работят срещу престъпността доколкото им позволяват политиците и законите!Борбата е за информацията в МВР където има явна и секретна за всеки и за всичко!Всичко се знае и всичко може да се направи за всеки,но изборът не е на тези които работят.За да се издигне някой в управлението на което и да е ниво на управление просто трябва зда е уязвим с някоя незаконна постъпка в миналото си.Бушони винаги трябват.
25
1
 
11
 
! Отговори
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ .... преди 5 години
Борисов: Хванахте ли го? Валентин Радев: Гоним го!............?????? ТОЗИ "МИНИСТЪР" НЕ Е ЗА ...СКУНКС ОТ ГОСПОДАРИТЕ , ТОЙ Е ВОЖДА НА ВСИЧКИ .....СКУНКСОВЕ.....!!!!
24
0
 
12
 
! Отговори
затворен шеф преди 5 години
Денят на отворени врати в затворите се превърна в Година на отворените врати :):):)
23
0
 
12
 
! Отговори
КЪДЕ СИ АЛЕКО ???? преди 5 години
ТЕЗИ ВЯРНО НИ МИСЛЯТ /и не само/ ЗА ГОЛЕМИ КРАТУНИ ЩОМ СМЯТАТ ЧЕ С ТАКИВА ...ОПРАВДАНИЯ , ВСИЧКО МИНАВА , ЗАМИНАВА ........ВАЖНО Е ТЕ ДА СА НА СОФРАТА !!!!
22
2
 
7
 
! Отговори
бол ли? преди 5 години
До Анонимена защо не приемат хора, които нямат роднини в полицията А?! щото колко мои познати издържаха изпитите...ама пак не ставали за там
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията работи колкото и позволяват политиците .Елате да работите в МВР .Свободни места бол .
20
0
 
1
 
! Отговори
Tadume преди 5 години
Eu skorost i bg skorost...v klipa kak se nadbiagvat junker, merkel i bubi...
19
0
 
12
 
! Отговори
www преди 5 години
АЛООО МАГАРЕ ВЛАК ГОНИ ЛИ ???
18
1
 
16
 
! Отговори
Константин преди 5 години
цачева мълчи, радев говори глупости и все другите са виновни, само не и на най-високо ниво. Сега ще уволнят две-три чистачки, че не са успели да спрат затворника да не избяга. Оставка за правителството.
17
0
 
20
 
! Отговори
Милиция преди 5 години
Хайде самоубивайте го и пускайте двама-трима свидетели да потвърдят в медиите.
16
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
важното е, че им вдигнаха заплатите, че получават по не знам си колко заплати при пенсиониране, а работят да претърсват млади хора за билки, сякаш това е най-голямото престъпление, но пък така лесно се симулира работа
15
1
 
39
 
! Отговори
\m/ преди 5 години
Един силно неумен човек е този министър, елементарен просто!
14
1
 
26
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Тези общежития тип 'затвори' са много глупаво измислени. Там е разграден двор. Как ще сложиш такъв престъпник там и ще очакваш да седи послушно ... По-богатите престъпници съм чувал, че се и прибират да си спят у тях.