Борисов с руски журналисти за срещата си с Путин

Премиерът им обясни подробности около енергийни проекти
21

Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов се е срещнал с руски журналисти, които са у нас в рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС по покана на МВнР.

Срещата се е състояла в Министерския съвет.

"Разговаряхме по множество теми, от които те се интересуваха: политиката на ЕС за справяне с миграцията, постигнатите договорености по време на моята визита в Русия и разговорите ми с президента Владимир Путин и министър-председателя Дмитрий Медведев, проектите ''Балкан'' и ''Южен поток'', както и двустранни въпроси в областта на енергетиката, културата и туризма", съобщи Борисов в профила си във Facebook.

От кадрите се вижда, че премиерът обяснява нагледно пред чуждите медии подробности около трасетата на проектите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво председателсто, какви успехи. Дори на подписването на договора между Гърция и Македония НЕ ГО ПОКАНИХА ДА ПРИСЪСТВА.За председателството похарчиха 300 милиона, колко от тях откраднаха е загадка засега.
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
постигнатите договорености по време на моята визита в Русия...................К`ви договорености, те го натириха набързо, като бесен пое към летището и се върна веднага в България, въпреки, че по програма трябваше да стои още един ден.Всичките проекти, дето ги изброява, са във фантазиите му.
11
3
 
24
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
А какво става с АЕЦ "Белене" с вложените три милиарда в него? С Теменужка имитирате, че търсите инвеститор, а като дойде края на годината ще кажете: "Търсихме, но не намерихме подходящ". Инвеститор, който ще си вложи парите без някакви поне минимални гаранции от държавата (не за цена, не за изкупуване, а поне за участие в създаването на инфраструктура) няма да намерите. Просто печелите време за провалянето (за пореден път) на проекта.
10
1
 
24
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Обяснявал проектите ''Балкан'' и ''Южен поток''. Бойко, Бойко - жалка работа си ти. О'плеска всички енергийни проекти, а продължаваш да се мъчиш да б'аламосваш електората. Хайде, върви при баба Меркел за инструкции.
9
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото и да им говори чичко Ердоган го каза в прав текст - българите сгрешиха, сега при тях е " Южен поток" който стана " Турски поток" там се строи АЕЦ с четери руски реактори ,там са богатите руски туристи. Ние само си говорим, потупват ни, хвалим се и .....блеем и беднеем.
8
1
 
25
 
! Отговори
некой си преди 5 години
предлагам министъра и ръководството на затвора да лежат заедно в пандиза
7
6
 
44
 
! Отговори
Даскала преди 5 години
Откъде ги намираме тия главочи и некадърници за премиери!Сега остана и Слави Трифонов да го изберем за премиер- пфу , пази Боже!Ами тоя Бойко ни направи за резил пред света , обезлюди България , малкото останала ни трудова сила - пенсионерите мизерстват с жалки пенсии , икономиката е далеч от ниво 1989 г........но той се натиска на стола , тоя Бойко , вместо да се гръмне !
6
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На всички е добре известно, че Бибитко не поддържа профила си във фейсбука. Кой знае коя гербаджийска ПР-ка пише там , така че изразът " сподели Борисов чрез профила си във фейсбук" е напълно неверен
5
23
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 4 Колко пъти ще ти се обяснява , че нито за Европа , а за България е абсурд да им трябва газ.България е със застаряващо население. Газ консумира изключително малко .Най малката консумация на газ от всички държави в ЕС. Може да си достави от Гърция по евтин от Русия и от Румъния още по евтин.Но в държавата има търговци който, са платени от Москва и реват да продават нещо излишно, само и само да имат присъствие. Това е вредно и за двете страни. Да правиш разход за милиарди.
4
5
 
55
 
! Отговори
Боцеее изтърва... преди 5 години
Биби изтърва питомното и хукна да гони дивото!Диването му отхвърли Южен поток,сега се сетил на Путин четки да прави. Биби,ще иама да режеш лентички ама на турските мега проекти! Така се прави и да се учиш вече няма за кога! Пътник си,провален си ,ще се наредиш до плевнелиев по народна обич а ха ха
3
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брей, Боци чертае и прави скици и графики търсене/предлагане. Ти да видиш! До сега само се е правил на ***, за да заблуди опозицията.
2
3
 
42
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Е ,те сега че общува без преводач ! Рускио му е като матерен !!!
1
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не му вменявай тоя грях ,Господи! Той не знае какво прави....