Каракачанов поиска "тоягата" за биячите на полицаи в Ботевград

Нарушителите ще бъдат поставяни на мястото им, закани се вицепремиерът
Обновена: 24 юни 2018 19:56 | 24 юни 2018 19:52, Красимир Ангелов
86
Каракачанов поиска "тоягата" за биячите на полицаи в Ботевград
Снимка: Булфото

Вицепремиерът Красимир Каракачанов се обяви в защита на полицаите, нападнати от група роми в Ботевград, след като са се отзовали на сигнал за нарушаване на обществения ред.

Още по темата
"Работата на полицаите е да се борят за опазване на обществения ред, живота и здравето на хората в страната ни. Те ежедневно са на пост, за да имаме всички ние една по-добра и спокойна обстановка за живот. Маргиналите и екстремните субекти, които не желаят да спазват законите на страната ни, ще бъдат поставяни на мястото им с цялата сила и строгост на закона!", написа Каракачанов от официалната си страница във Facebook.

"Полицаите трябва да знаят, че се ползват с моята безапелационна подкрепа да прилагат всички позволени от законодателството мерки, които един служител на реда има, за да разберат нарушителите, че в тази държава има ред, законност и дисциплина и ние повече няма да допуснем тяхното погазване!", добави военният министър.
     
Той се обяви категорично против думите и действията на различни "НПО-та и техните клакьори", които "шумно заклеймиха мнението на съпругата на моя колега – вицепремиера Томислав Дончев, че са свършили морковите и идва ред на тоягата".

"Е, господа, дами и там трети такива, каквито се самоопределяте – какво мислите сега? Дошло ли е времето на тоягата или Вие ще си браните подопечния криминален цигански контингент с цената на още невинни човешки животи, само и само да си прибирате лептата по зададената поръчка?", попита Каракачанов, цитиран от пресцентъра на ВМРО.

"Категорично за пореден път заявявам, че заставам зад българските полицаи  и категорично и отново ще настоявам в законите на Република България да бъде вкарана тяхната неприкосновеност като неизменно право, релевантно с техните професионални задължения", отбеляза още вицепремиерът.

"Обръщам се към всички български полицаи - изпълнявайте си задълженията, прилагайки изключително и без страх цялата строгост на закона. Вашето задължение е да пазите честните и почтени данъкоплатци в Родината ни. Нарушителите трябва да получат своята "лепта" – да видят затворите от вътрешната страна на стените им", завърши мнението на военния министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
3
 
! Отговори
ДАКЕЛЧЕТО преди 5 години
БРАВО КАРАКАЧАНКА, БРАВО ! ДОСТА НЕЩА ИЗПЪЛНИ , Е ИМА ОЩЕ НО КОГА МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО .
64
0
 
7
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Каракачанов,започни да говориш по-малко и да вършиш повече работа!
63
0
 
5
 
! Отговори
Валери преди 5 години
Каракачанов трябва най-после да разбере,че предизборната кампания отдавна е приключила.Очакваме истински действия(с тояга)или на следващите избори няма да види парламент.И да се замисли защо хората гласуваха за патриотите!
62
0
 
4
 
! Отговори
Калбо преди 5 години
Тоягата трябва да играе за всички еднакво тогава ще се оправим .. държавата може остане без много от бивши и настоящи министри давай те по-бързо че няма време няма да остане нищо от държавата давай Каракачанов да видим как ви щеги свършиш чакаме тоягата да за играе
61
1
 
8
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Няма нормална държава, в която посягането н полицай да не се наказва сурово. В някои страни полицаите имат право да застрелят този, който посяга. Напр. в САЩ, на който много хора тук се възхищават е точно така.
60
0
 
4
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
До Анонимен 68/ ""но да говориш за тояга - не. Това предполага фашизъм.""По -точно предполага ред и спокойствие.Още великия Хр.Ботев е казал в стихотворението "Хайдути" -"Блазе му, който умееза чест и воля да мъсти -доброму добро да прави,лошия с ножа по глава".Подобни мисли изказва и Йордан Йовков в разказа Индже.Както казваше преди много години треньора ни ,бий ,за да те уважават /говоря за среща на татамито/,а *** ценят това
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
61 - по принцип не може да се говори за "тояги" в политиката. Има такоав нещо като етикет.Може да призовеш за спазване на закона с цялата му строгост, също така и да обявиш че няма да има привилегировани етноси, но да говориш за тояга - не. Това предполага фашизъм.
58
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно е прав - ако някой удари полицай в цивилизована страна ще му лепнат поне 5-10 години, а ако го застреля - доживот ( вСАЩ има и смъртно наказание.)
57
0
 
6
 
! Отговори
АБВ преди 5 години
Аз нещо пак не разбрах! От мен ли иска да накарам тъмните да спазват законите? Каракачанов е вицепремиер и министър на отбраната и последната му задача е да пише глупости в бука. А за тоягата е прав, всъщност, Дончева е права, той само приказва.
56
1
 
12
 
! Отговори
Спомен преди 5 години
Когато "вразумявахме" нашите турци и трябваше да избират български имена или да си ходят,тогава използвахме гумени палки като оръжие. Беше страхотен "инструмент" - всички разбираха колко са хубави българските имена... Спомням си един от хората ,участвали в "ограмотяването на турците казваше: "Еййй ,уж гумена палката ,пък се счупи !"
55
2
 
9
 
! Отговори
Тралала преди 5 години
Абе тумбак, какво ми "революционерстваш от кръчмата", какви фейсбуци, нали сте управляващи - управлявайте, приложете ги тия думи. Да не сте опозиция, че да се жалвате по разни клюкарщини като фейсбук.
54
1
 
1
 
! Отговори
роми християни преди 5 години
Дасикане рома (роми християни, български циг-ани):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.
53
1
 
14
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Само едно не разбирам ,защо една смела жена с позиция първа повдигна този проблем ,а мъжете ,включително и нейния кротко си мълчаха като шушумиги.Винаги съм твърдял,че жените са по-смели и по-верни на някаква кауза отколкото мъжете.Просто са допуснати до властови позиции в по малък брой отколкото мъжете.Къде е позицията на "всенародния" любимец и неговото мълчание се нарича висша политика,или може би се съобразява с позицията на Торосойдните НПО-та богато финансирани и силно привързани към парит
52
0
 
15
 
! Отговори
123 преди 5 години
Какво значи "иска", пращаш един батальон и готово. Да не сте опозиция, че само да искате.
51
0
 
29
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
*** са пристигнали в България на две вълни.Първата някъде към края на 11-ти век,втората със турската експанзия.Средно това са към 800 години,а някой да забелязва някаква интеграция,ами -не.*** са били маргинали още със своето пристигане и такива са останали до момента,живеят в някаква паралелна държава,не спазващи правилата в официалната.Когато един тиган спазва законите,цени образованието,лична хигиена,контролира нагона за размножаване и децата не служат за дебитна карта,то той не е т
50
1
 
38
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Ако не греша Гьоринг е казал,че пистолета на полицая не трябва да стай в кобура, а често да се използува,за да гарантира спокойствието на гражданите.Да време е "тоягата" да влезне в действие и да се използува по своето предназначение,въпреки неистовия,анти-български,анти-цивилизационен вой на платените *** НПО-та и техните производни.Опитите за култивиране на сиг.аните до настоящия момент се окозаха безполезни.Да си сиг.анин не е толкова етническа принадлежност ,колкото е начин на живот
49
1
 
23
 
! Отговори
Прав е министъра преди 5 години
Г-н Каракачанов е прав,даже бих казал иновативен(каква дума само):) За *** трябва ,,тояга"! Да се съберат всички пищови на полицаите и да им се раздадат по една тояга! Доказа се че полицаите не могат да боравят с пищови,а сопата е страно оружие в ръцете на ниско чели ***! Да се раздадат на всеки полицай по торба с камъни,по ефективни са от граната лимонка.Те се доказаха като най разрушителна сила върху полицейските коли ! Да се назначат лични охранители на всеки полицай,за да запазят зд
48
0
 
18
 
! Отговори
Не думи,а дела преди 5 години
Каракачанов,стига думи,дела трябват! Много ни лъгахте и за пенсии и за термитите! Вече не ви вярваме и с нетърпение очакваме кога ще се отървем от вас! Ти ,Вальо баба итлъка и лудото Во ленче повече никога в политиката! До сега само поразии правите,анадъмно?!!
47
2
 
42
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 5 години
Г-н КАРАКАЧАНОВ !!! Имаме примера на един достоен БЪЛГАРИН . ГЕНЕРАЛ СТОЮ НЕДЕЛЧЕВ-ЧОЧООЛУ .Светла му памет.Почивай в мир ГЕНЕРАЛЕ
46
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Променете закона полицията да може да използва оръжие при нападение срещу тях. Много бързо всичко, ще се промени. Що за глупост е въоръжени полицаии да бъдат бити през месец от боси манговциии? С думи не се прави ред ...трябва и действия.