Сидеров не видя аргументи във вота на недоверие на БСП

Лидерът на Атака: Внасят го колкото да отбележат края на Европредседателството
24 юни 2018 15:27, Красимир Ангелов
68
Сидеров не видя аргументи във вота на недоверие на БСП
Снимка: Булфото

БСП няма сериозни аргументи за вот на недоверие в сектор "Сигурност" и го внася колкото да отбележи края на Европредседателството. Това мнение изрази пред БНР председателят на парламентарната група на Обединените патриоти Волен Сидеров.

Още по темата
Според лидера на "Атака" в обществото няма нагласа за смяна на управлението:
  
"Нямат сериозни аргументи. Професионалният политик трябва да каже нещо все пак по-точно и конкретно, не може да се каже „Хората нямат доверие в МВР“ – те хората нямат доверие в нищо, в никоя институция. Да кажеш това, не е професионално", отбеляза Сидеров.

По думите му все пак е възможно да има осезаемо полицейско присъствие в селищата, които са най-застрашени от битовата престъпност. „Дори два пъти на ден да минава патрулка - това респектира“, смята лидерът на Атака.

Чудесна, макар и закъсняла нарече Сидеров позицията, която България ще защити на днешния форум за миграцията в Брюксел:

"Да затвори границата Европа и да връща всеки незаконен пришелец и лагерите да бъдат извън Европа - това са чудесни точки. В Брюксел този път няма да е така гладко, ще има различни гласове. Надявам се Борисов да удържи това, което каза в парламента, да настоява за тези точки и най-после да се чуе гласът на България като равноправен член на ЕС", заяви още националистът.

Сидеров коментира и исканията на майките на деца с увреждания и лично се ангажира с подкрепа за тях.

"Казах им това, което можем да направим. Имаме двама души в Комисията по социални въпроси. Казах, че ще осигурим достъп на техни представители, когато комисията работи и евентуално някакво компилиране на текстовете – най-важните неща, на които държат, по някакъв начин нашите колеги да ги вкарат в закона, който предстои да бъде приет.

Това, което може да се компилира от техните текстове, от това, което сега се готви в социалното министерство, така да се каже – да лобираме да влязат техните искания. Това е, което можем да направим. Другото е въпрос на изпълнителната власт“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
2
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Съгласен с 53, само ще добавя, нали съшият този обещаваше, че ще направи пенсията 500 лв. и заплатата 1500 лв. минималната, сега нещо се е снишил. Много е кофти този "патриот". С такива патриоти сме свършили.
50
1
 
1
 
! Отговори
8===о преди 5 години
Което означава ,че ГЕРБ е изцяло подчинена вече на русия.Тъй като сидеров е лявата ръка на кремъл (онази с която си бършат ***).Щом сиредов подкрепя ГЕРБ всичко е ясно
49
1
 
5
 
! Отговори
АЗ преди 5 години
Ех като си спомня какви само ги плещеше болния фюрер за гробарите и Борисов преди време...А сега...Колко сладко нещо са властта и парите нали болно фюрерче? Не е вреден вече Борисов, няма ги лошите американци, лошия Сорос, Турця вече няма да ни превземе и не ни е враг, няма никакво ГМО,няма го лошия Брюксел, българите цъфтят откъм високи заплати и стандарт на живот. Какво нещо е властта и парите и чрез тях може да се види истинската същност на малкото човече...
48
4
 
7
 
! Отговори
onq s konq преди 5 години
сйдер ага е политическа *** знае че другия път ще гледа парламента отвън
47
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми то няма аргументи.Само приказки за удовлетворение нарцисизма на онази как се казваше от врачанското село.
46
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Никога повече за тезнай-умното, което си струва да направиш е да спреш да се занимаваш с политика и гласуване, не е за всеки тази работа!
45
6
 
18
 
! Отговори
Никога повече за тез преди 5 години
Бивш симпатизант на АТАКА. Толкова съм разочарован от този индивид, който до скоро говореше срещу ГРОБ, а днес е с тях в едно управление. Чувствам се омерзен и предаден. Съжалявам, че се оставих да бъда подведен. Аз съм патриот и Родолюбец и никога повече не бих дал гласа си за този. След следващите избори такива като този ще са в забвение и никой няма да ги помни, че са съществували.
44
8
 
11
 
! Отговори
Ivory преди 5 години
В обществото нямало нагласа за смяна на управлението. За гилотината сте всичките,до девето коляно.
43
2
 
15
 
! Отговори
Боби преди 5 години
Този измамник и 5 стотинки не струва. Всичките патриоти са такива. Нека спечели БСП следващите избори и ще видите колко струват тези измислени патриоти, които евтино ще се продадат на БСП и ДПС.
42
8
 
9
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 5 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Мих.Константинов
41
1
 
22
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
"спящата клетка" са обади...
40
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо облизваше ректумите на руснаците, после се прехвърли да почиства Бойко. Важното е стотинки да подхвърля някой за оралния ибрик, щото булката трябва в Париж да я води в скъпи хотели... Варадеро...
39
2
 
36
 
! Отговори
ЧЕ КОГА ДРУГ ПЪТ? преди 5 години
ТОЗИ ГОДИНИ НАРЕД ХРАЧЕШЕ СРЕЩУ ГЕРБ И БОРИСОВ, НО СЕГА ОБЛИЗВА СОБСТВЕНИТЕ СИ ХРАЧКИ ЗАРАДИ КОКАЛА.
38
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров се е оправил! Не се знае кой му е психиатърът, държи го в тайна, но този лекар е велик!
37
3
 
28
 
! Отговори
Заглавие преди 5 години
Сидеров не видя келепир във вота на недоверие на БСП
36
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Падне ли Тайпи днес в Турция, и правителството на боико ще падне !
35
2
 
26
 
! Отговори
А преди 5 години
Този патрЕот подкрепя приятеля на Тайпи ! А... колко ги говореше за Тайпи и плановете му.... някакви планове Баязид някойси....Като стана *** на боико, и вярата ще си смени !
34
1
 
37
 
! Отговори
писател преди 5 години
Това е да си службогонец и негодник .Един ден ще е истинско предизвикателство за белетристиката ,да се опише образа на един подлец . Но това ще го мислят бъдещите автори след век .
33
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя не мога да го разбера кой му диктува какво да говори един път беше фашист после с турците после с руснаците сега с европа мисля че е чиста шизофрения много роли има повече от Блатечки
32
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен Сидеров трябва да подкрепи предложенията на БСП относно арабските нашественици- "бежанци".