БСП със самочувствие: За нас дебатът по вота беше успешен!

Елена Йончева: Управляващите не взеха думата, не обориха факти
39
БСП със самочувствие: За нас дебатът по вота беше успешен!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Вотът на недоверие срещу правителството за провал в сферата на сигурността мина, смятат депутатите от БСП.

Причината – нито един депутат от мнозинството не взел думата, за да обори твърденията на червените и да защити премиера и министрите си по време на рекордно кратния дебат от час и половина.

Още по темата

"За пръв път при вот на недоверие управляващите не взеха думите, за да оборят фактите на опозицията и да застанат зад премиера", скочи говорителката на левицата Елена Йончева.

Тя упрекна лично шефа на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов, че също е поставил прецедент като не се е изказал.

"Вместо да защити министъра и премиера, той остана мълчалив", коментира Йончева.

Въпреки че в пленарна зала Цветанов наистина не каза нито дума, пред журналисти припомни надълго и широко свършеното от кабинета за сигурността.

Според червената шефка Корнелия Нинова това е кулоарна политика, която вече била станала характерна за управлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
8
 
! Отговори
До 30 преди 5 години
"Затова седите в парламента, за да УМЕЕТЕ и да слушате, и да ВОДИТЕ ДИАЛОГ с хора, с различни убеждения или на различно мнение." Ама ти сериозно ли???Диалог с лъжци не се води!!! Всяка тяхна дума е лъжа! Такова падение! Изсмукват си от пръстите всичко, защото виждат, че пропадат. Диалог се води с нормални хора. Като виждаш насреща ***, какво да си говориш с тях??? Как пък не видяха успехите на ГЕРБ??? Ама то тези, които са си сложили капаците на очите и тапите в ушите как да видят?
37
2
 
12
 
! Отговори
Вензи преди 5 години
За БКП дори падайки дълбоко в ямата ще са успешни и ще е летене нагоре. Нинова, дай си оставката и разпускане на червената ***!!!
36
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спомени от едни бурни времена- СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ- ДО ЕДНИ БЕДНИ И ГЛУПОВАТИ МОМЧЕТА, А ПОСЛЕ ГИ НАСЪСКВАХА ДА СЕ ОТСТРЕЛВАТ, ИЛИ ГИ ПРИЧАКВАХА И ГЪРМЯХА. ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ НА ЛУДИ ЛИ НИ ПРАВЯТ- ТЕ ЛЪСКАХА ИМИДЖА НА МУТРИТЕ, ОЩЕ ПОМНИМ БЛОКИРАНИТЕ УЛИЦИ ОТ ЕДНИ МОМЧЕТА С ТЪМНИ ОЧИЛА, ОЩЕ ПОМНИМ НЕОБЯСНИМИТЕ БОГАТСТВА ЗАВОДИ , ХОТЕЛИ И БАНКИ- КЛИМАКТЕРИУМА Е ОПАСЕН ВИЖТЕ КОЛКО СА ГРОЗНИ И ОЗЛОБЕНИ- ТОВА СА ЛИЦАТА НА МИЛИОНЕРИТЕ СОЦИАЛИСТИ КОИТО ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ ИСТОРИЧЕСКИ КАПИТАЛИЗМА- БАНДИТИ.
35
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БКП/БСП създаде и мутрите. Одиозния генерал Любен Гоцев (според застреляния писател Георги Стоев и той е хомосексуалист) е сочен за кръстник.
34
0
 
18
 
! Отговори
:) преди 5 години
БСП със самочувствие-всички олигарси са произлезли от нейните редици.
33
1
 
14
 
! Отговори
До 22 преди 5 години
Ленин и Зиновиев са любовници, но е замесен и Троцки (той е бисексуален). И той е имал връзка с Ленин и така се заразява със сифилис. Години по-късно, вече в Мексико Троцки заразява Фрида Кало, с която е имал връзка. Според нейните биографи, тя е третирана срещу сифилис в началото на 50-те.
32
13
 
1
 
! Отговори
алоуу,БСП-то преди 5 години
Комуниста Бойко е по-кадърен от вас!И в управлението,и в кражбите!
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога ще излезете от парламента? Излезте при хората, щом няма начин да работите? Или да изчакаме и лятната отпуска?
30
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Госпожо Караянчева, обещаха да не се говорите като улична скандалджийка. Даже анонимно, пращи "изискания ви стил" отвсякъде. В този сайт прибегнахте и към художествена литература, за да измиете "срама от челото".
29
11
 
3
 
! Отговори
до до Корни и Елена преди 5 години
Затова седите в парламента, за да УМЕЕТЕ и да слушате, и да ВОДИТЕ ДИАЛОГ с хора, с различни убеждения или на различно мнение. Класификация "пепелянка" я дава вероятно някоя от "пепелянка" от ГЕРБ, още по-вероятно, някоя, която е в парламента, благодарение на угодничеството си. Парламентарната група на мнозинството както гласуваха абсолютно случайна средностатистическа персона да е втори човек в държавата, както си обърнаха мнението по разни закони, по същия начин и сега са кукли, само че яшни.
28
3
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Те и лудите дето си приказват сами си вярват :)
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо само губят времето на парламента? Вместо това можеха да приемат закона за майките на деца с увреждания. БСП никога не се е интересувала от обикновения човек.
26
3
 
21
 
! Отговори
До Корни и Елена преди 5 години
Кой ви пита нещо и кой иска изобщо да ви слуша??? Никой!!! Вие сте си самодостатъчни. Изказвайте си се, ръкопляскайте си сами, само стига сте досаждали на хората. И двете приличате на пепе.лянки, готови да плюят и пускат отровата си навсякъде и по всяко време. Всички сме си изградили защитни брони срещу вашата отрицателна енергия, която може да разболее и най-здравия човек!!!Умирате от яд, че ГЕРБ и Бойко Борисов са много над вашето ниско ниво и са уважавани в цяла Европа. А вие в Москва!
25
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не им ли стана ясно, че докато не скъсат радикално с комунистическото си минало, няма да спечелят избори. Не може да поднасяш цветя на паметника на масовия убиец и диктатор Живков и да искаш някой да гласува за теб през 2018. Червени бабички почти не останаха вече, а нормалните хора не харесват неокомунизъм.
24
0
 
12
 
! Отговори
Пепа преди 5 години
*** тва сериозно ли?
23
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква тактика бе? ГЕРБ не са получили инструкции, за да си напишат съчинението.Игнорирали били или са стояли като с подвита опашка?
22
2
 
20
 
! Отговори
БКП/БСП преди 5 години
БКП/БСП - пълни ку.кундел.ници. Чухте ли безпомощното, злобно и тотално некомпетентно изказване на леля Корни??? А те се гордеят с това??? Нещастни ***! При тяхното управление (10 год. след 1990) - мутри, рекет, убийства през ден, озверели от глад хора. Трагедия са!!!
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И защо са такива хомофоби след като техния върховен вожд и учител Улянов-Ленин е обратен. Забравиха ли коя е първата държава легализирала хомосексуалните връзки? Припомняме, това е ленинова, болшевишка Русия. Любовните писма между Улянов (по майка Бланк) и Зиновиев (истинско име Апфелбаум) бяха публикувани в руската преса още през 90-те.
20
4
 
18
 
! Отговори
набор 1937 преди 5 години
какво да се изказват то с комунист спори ли се те винаги са прави винги тяхното е най хубаво но само едно не са кадърни да управляват и затова трезво мислящия народ не ги избира
19
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пак искат да са на власт и да крадат заедно с дпс