ГЕРБ към БСП: Продължвайте все така, не ни пречите!

Валентин Радев и Цветан Цветанов коментираха и сигурността
26 юни 2018 16:30,
55
ГЕРБ към БСП: Продължвайте все така, не ни пречите!
Снимка: Bulfoto, архив

ГЕРБ благодариха на БСП за несъстоятелните дебати и им пожелаха да поддържат същата форма. "Може ли да искаш вот на недоверие и да не успееш да запълниш полагаемото ти се време", възмути се шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той и вътрешният министър Валентин Радев направиха 30-минутно изявление пред медиите в кулоарите на парламента. 

Малко по-рано шефката на Народното събрание Цвета Караянчева безпрецедентно сложи край на дебатите по внесения от социалистите вот само час и половина след старта му. Причината - липсата на желещи да се изкажат депутати.

Още по темата

"Продължавайте в същия дух. Не ни пречите. Ние продължаваме да управляваме", каза Цветанов. 

Преди него вътрешният министър Валентин Радев нарече мотивите на социалистите за вота на недоверие популистки.

Той отрече твърденията на опозицията, че битовите престъпления, знаковите убийства и кражбите нарастват. Напротив, Радев се позова на графиките си, според които те намаляват, а ръст се наблюдава само по време на последното управление на БСП. 

Радев коментира и темата за миграцията. "Границите ни се пазят повече от надеждно", каза министърът и припомни, че редица високопоставени европийски лидери са похвалили правителството за това. 

Валентин Радев припомни решените проблеми на полицейските служители. "Да сте чули синдикатите? Сякаш някой ги е застрелял!", коментира той.

Цветанов пък припомни успехите на ГЕРБ в сферата на сигурността през 10-те години управление, минавайки през Килърите, групите за отвличания, възстановяването на ГДБОП, Брендо, контрабандата и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
10
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
Анонимко, *** или не , факта е че изнесоха нелицеприятни за властта неща ! " Журналистика е когато показваш на обществото неща които властта иска да скрие ! Другото е ПиАр! " Оруел
9
7
 
15
 
! Отговори
marquise преди 5 години
Един лидер на политическа партия извън парламента преди години, направи едно изявление за Цветан Цветанов, че по време на следването си във ВИФ/сега Спортна академия/ е взел само един изпит с главата си - "челна стойка".
8
5
 
15
 
! Отговори
Мама преди 5 години
Цецко намерих ти гуменките мама в единия ни апартамент.
7
15
 
14
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Коалицията е железна, кутретата обичат да жавкат по-големите!България никога не е имала по-добър ръководител! Никога!Цяла България е зад Борисов само шепа руснЯшки тролчики от Днес, плюят без срам по най-големият държавник!
6
4
 
16
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
Гръмнали гръцките медии, че съм си купил остров в Гърция... Просто нещастни, долни лъжци жълти. Ни имам гръцка преса, ни остров, ни гявол, ни... Лъжа! Лъжа след лъжа!, заяви ОСЪДЕНИЯТ ЗА ЛЪЖА !!!!
5
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ръст се наблюдава само по време на последното управление на БСПами нормално. Дори малките деца знаят, че *** крадат и с гз си.
4
3
 
6
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
Някой да не си помисли , че има цензура в БГ !
3
5
 
16
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
След сваленото предаване на Слави , сега свалиха от ефир и Милен !
2
7
 
22
 
! Отговори
Много жалко! преди 5 години
Отврат! Ти им казваш кривиците, те си мислят, че роса ги роси. Що за хора ни управляват. Хората са настръхнали срещу престъпниците, цветановци ги защитават. Да закрием държавата!!!
1
12
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
БСП продължава да се свива до най-твърдото си ядро... - тия, които изхвърлят пари и ценности през балконите...