Каракачанов: Смешен и жалък вот на недоверие!

Военният министър нападна "Воля", БСП, Ахмед Доган
38
Каракачанов: Смешен и жалък вот на недоверие!
Снимка: БТА

Военният министър Красимир Каракачанов определи като напълно безсмислен вота на недоверие, внесен от левицата, за провал на кабинета в сферата на сигурността.

"Толкова смешен и жалък вот на недоверие не съм видял в живота си, в мотивите нямаше нищо конкретно, да не говорим за армията, освен общи приказки, чухме и мъдри мисли на д-р Ахмед Доган и не остана време д-р Красимир Каракачанов да се изкаже, чухме от депутат от "Воля" как Марешки бил да запълва дупки или спял с два петела, зоофилия ли е това, какво е", коментира той заради рекордно кратките дебати по вота.

Още по темата

Всъщност не лидерът на "Воля" Веселин Марешки, а двама депутати от неговата ПГ са отишли днес до монтанското село Якимово, където 75-годишният Цветан Миланов се е принудил да спи в една стая с петлите и кокошките, защото е ограбван многократно. За да го защитят от набези от "Воля" му подаряват куче пазач, ще застраховат имуществото му и ще монтират камери в имота му.

"Има си психиатри и сексолози, не може военният министър да говори за петли", отсече пък Каракачанов по повод на бойкота на "Воля" на вота, които имаха един единствен представител днес в парламента и то не за да участва по същество в дебата, а за да обясни, че съпартийците му са решили да свършат по-важни неща за хората.

"Аз се бях подготвил за всяка от 9-те им тези от мотивите. Когато някой нищо не ти казва, как да им отговоря, да се боря с вятърни мелници ли?", коментира още военният министър.

Той пък нападна БСП, че дори и за избягалия арестант от районното в Пловдив са сгрешили, защото червената шефка Корнелия Нинова каза, че е скочил от втория етаж, а всъщност било от третия.

"Винаги ще има такива, които скачат от третия етаж, а не от втория, както каза БСП, винаги ще има желаещи да избягат от правосъдието", отсече Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Ти се смешен и жалък, защото се взе насериозно с най-високия рейтинг.
31
0
 
0
 
! Отговори
Коментатор преди 5 години
Основен похват - отклонявай темата, добре си е научил урока... Управление само с такива похвати не става, хватките за дезинформация и залъгване са до мандат - до три, след това - улево...
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво стана със самолетите и вертолетите г-н Каракачанов ще летат ли или като последният случай с Ми 17. Това вземи и оправи . То е ясно втори път няма да си министър , а може и да не сте и депутат.
29
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бсп показа пред всички същността си. И тъй като основата и е калпава, тя няма бъдеще, тъй като нейното бъдещо изчерпване е заложено с основаването и. Тя става излишна в колодата карти на създателите си. А за производните и остава същата съдба като на производни на носещата честота и те заглъхват още по бързо.
28
1
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Анонимен 31: И какво общо има тук Нинова? Ако скочиш ти от втория етаж, пак тя ли ще ти е виновна.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На вниманието на Агент Иван(не е Тенев): "От прокуратурата официално съобщиха, че той е скочил от втория етаж."И ко ся? Нинова дали го е вардила да гледа от кой етаж ще скочи, щото това е постаноФка на бесепето? Или Нинова е прочела сводката на РПУ-то? А? Иване, тебе питам?
26
2
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Поне можел да направи половин коремно превъртане на висилка. Все е нещо.Този мандат - половин превъртане, а следващият мандат - цяло. Има перспектива.
25
1
 
10
 
! Отговори
nekoj преди 5 години
Смешен и жалък министър...
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво символизира кльомбата?Тъсих в нета но не намерих!
23
0
 
6
 
! Отговори
По-ефикасно дело преди 5 години
Вместо да се харчат за куче пазач, камери и застраховка, господата от "Воля" да бяха наели с тези пари бригада яки момчета, които да обяснят чрез подходящи методи на онези, които ограбват старците в района, че не е редно да постъпват така.По този начин "Воля" щеше да спаси от грабежи цялото село, а не само един дядо.А ако приложат същия метод в различни райони на страната и това се разчуе, бъдете сигурни, че при следващите избори Марешки ще е премиер или президент.
22
14
 
6
 
! Отговори
Кънчо преди 5 години
Оставка - Нинова да се оттегли като мъж на кон и да разпусне червената *** заедно със добитъка, единствено пречат отколкото да има полза от тия, да се махат с Радев!!!
21
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам кое е смешното и жалкото...... вота ли или факта че сте министър на отбраната в държавата, извършила първата бомбардировка в човешката история а на практика в момента няма бойна авиация
20
3
 
4
 
! Отговори
не пискайте преди 5 години
Вие си ги избирате!!!
19
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз кат го видя и ми се дохожда по голяма...
18
5
 
4
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Много е начетен .
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракачаанов е агент на Държавна сигурност, т.е. е комунист!
16
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Каракочанов, най успешния министър.
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Karakachanka, grobarite izqdoha banicata i vi polaniha na finala za korichkite , no o6te Ima ostanalo za usvoqvane. Ako se izmaknete nedosegaemi sled toq grabeg ,toq narod si zasugava sadbata. Da bi kepencata I da zatvarq me bardaka 6te go zapalnqt s talibani.Da vidim kraq na progekciqta...
14
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как не ги е срам! Има ли значение от кой етаж е скочил затворника? Толкова са нагли и не искат да видят истинските проблеми на хората. По селата непрекъснато се ограбват и бият възрастни. Хората нямат никаква сигурност. Ако им откраднат кокошките , в полицията го водят маловажен случай и никой не си мърда пръста да разкрива такива престъпления. А това е целият поминък на някой беден човечец. Но от тези дебели шкембета , депутатите не виждат по далеч от носа си. Безсрамници!
13
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сегашните управляващи дават ли си сметка колко стотици хиляди семейства са пряко свързани с армията , когато тя беше престижна? Дават ли си сметка как ежедневно тъпчат достойнството на огромно количество български мъже? Откак България в "демократична", съвсем по западен образец армията се предвожда от самозванци и чуждоугодници, а службите са разбиват... Какво ми говори за жалък вот? Адвокатски локумджийски измерения!