Мотивите на БСП за вота – като на всеки гражданин

Престъпност, измами, затвори - въпроси, от които всеки се вълнува
Обновена: 26 юни 2018 22:40 | 26 юни 2018 22:37,
6


Днес народните представители поставиха нов рекорд и за по-малко от 90 минути обсъдиха мотивите за внесения вот на недоверие на тема "Сигурност". Борбата с битова престъпност, телефонните измами, условията, в които работят полицаите, управлението на затворите и дори пропуските в работата на граничната полиция и на митниците – това бяха част от коментираните теми.

Според депутата Красимир Янков от БСП това са мотивите на всеки български гражданин.

"Политическото ръководство не поставя правилните задачи, не извежда приоритетите, които са необходими, грешна е политиката", заяви Янков в студиото на "Денят ON AIR".

Народният представител от БСП беше категоричен, че основната вина за хаоса в МВР и сектор "Сигурност" се носи от ГЕРБ, защото са правени много промени в Закона за МВР и заради вменяването на задължения на други структури, които нямат компетентност. Той даде за пример приетия Закон за частната охранителна дейност.

"Това е хаос, безотговорност, прехвърляне на отговорности на МВР. За битовата сигурност и обществения ред не могат да отговарят кметовете" категоричен беше Красимир Янков от БСП пред Bulgaria ON AIR.

Народният представител настоя и за това, че управляващите имат интерес от това да има хаос и безотговорност в сектор "Сигурност" и МВР.

"Тогава МВР не може да си изпълни функцията да гарантира в едно демократично общество честни избори. В този смисъл то помага косвено за купуването на гласове на управляващите", аргументира се Янков.

По думите му това е и причината МВР да бъде слабо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това за доверието много ме развесели.Ципата, който търка безполезно седалките в Народното събрание и след като народът го изхвърли оттам, беше настанен на ясла в МВР, е един абсолютен некадърникПри това и той,1 и министърът му имат говорни дефекти.
5
6
 
9
 
! Отговори
Фаит преди 5 години
Прави са...
4
9
 
5
 
! Отговори
Dr.Kucho преди 5 години
Аз членувам в най-голямата партия в България-,,На Негласуващите"а вие?
3
9
 
14
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
2
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С Корнелия и Елена Йончева няма да стане!
1
14
 
9
 
! Отговори
Червени смешници преди 5 години
БСП с кого ще управлява? С турците ли? Нали не искат с тях? Пък и кой ще ги подкрепи при толкова провали?