Вот, оплаквания... А всъщност – коалицията още по-стабилна!

ДПС пък настоява: Винаги има алтернатива на управлението!
26 юни 2018 22:52,
13


Депутатът от "Обединени патриоти" Павел Шопов заяви, че след внесеният вот на недоверие, правителството и коалицията ще бъдат по-стабилни.

"Още от началото на председателството, когато беше първият вот на недоверие, ние го предрекохме, този вот стабилизира това управление", обясни Шопов в студиото на "Денят ON AIR". Той се закани, че и след сегашния ще стане същото.

Още по темата

"След този вот на недоверие дълго време властта ще бъде по-стабилна от колкото беше последните няколко месеци", допълни той. Шопов припомни още думите на лидера на "Атака", че няма кой да свали този кабинет, освен самата коалиция.

"Ние не се притесняваме нито от БСП, нито от ДПС, нито от която и да е друга извънпарламентарна партия", категоричен беше Павел Шопов пред Bulgaria ON AIR.

Той коментира и кратките дебати за предстоящия вот на недоверие, като каза, че според него БСП са объркали нещо чисто технически.

"Аз ги наблюдавах, при тях стана едно объркване кой да продължи темата, кой да вземе думата", аргументира се народният представител.

Прогнозите за предстоящия в петък вот на недоверие са, че той ще бъде подкрепен от вносителите му БСП и от ДПС. Уви, общите им гласове са далеч от необходимите за свалянето на властта.

"Базата, на която се конструира това правителство, е стабилността. Коалицията между демократи и националисти нито е силна, нито е стабилна. Едно управление винаги има алтернатива", подчерта депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов.

В студиото на "Денят ON AIR" той поясни, че политическата стабилност се измерва в състоянието на правителството и постигнатото от него.

"Всеки ден ставаме свидетели на подадени и върнати оставки. Постоянни скандали между министерствата и министри. В Народното събрание няма нито един съществен законопроект, внесен от Министерския съвет. Всеки ден сме свидетели на протестни вълни. Не може да се решават проблемите на парче. Не може в държавата да е проблем колко са избягалите и заловените престъпници. Проблем трябва да бъде защо затворите не гарантират сигурността. Няма чуваемост между управляващи и управлявани", заяви народният представител.

Пред Bulgaria ON AIR Ибрямов категорично отбеляза, че от ДПС ще бъдат в зала в петък и ще гласуват за вота на недоверие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-н Шопов, не трябва ли да се притеснявате от гласоподавателите на ПП "Атака", че едва ли пак ще гласуват за вас на следващите избори?
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен11 преди 5 години
До чичо Гошо, напиши му пълното име, яшар шопов,от Пазарджишката махала,възроден ,през 1962година.
9
1
 
5
 
! Отговори
чичо Гошо преди 5 години
Шопов,ти като говориш вярваш ли си?Ако е така, значи си много зле и е време да потърсиш специализирана помощ.Ще си платите за всичко на следващите избори.Електората най-много мрази предатели като вас.Тия проучвания дето са ги побликували са само за ваше успокоение.В момента ДПС ви бие по рейтинг.Това ли искахте патриотари прости?
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най- силно сплотявал общият враг. Докато се занимаваме с врагове, изпускаме същественото.
7
0
 
11
 
! Отговори
сакин преди 5 години
Павката Шопов не мога да го взема на сериозно. Все ми изниква онзи образ в очите, където се бори с едни слушалки.
6
1
 
23
 
! Отговори
стабилно по гробарск преди 5 години
Блатото е стабилно отвън, а отвътре гние и се разлага.
5
4
 
25
 
! Отговори
ХАХАХАХХААА преди 5 години
стабилни са в кражбите и измамите гербаджиите и патриотарчетата----КОРУПЦИЯ,ИЗМАМИ,ДАЛАВЕРИ,ПРЕДАТЕЛСТВА---ТОВА Е ДНЕШНАТА ВЛАСТ НА БОРИСОВ---ДАНО ДА ОЦЕЛЕЕМ ПРИ ТОЗИ УБИЕЦ.
4
2
 
29
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Ясно, за острова на Борисов няма да има статия тук.Да не стане като с Милен Цветков....
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стабилни, стабилни и накрая...ама защо ме бутате да ме ядат прасетата на остров Беляне?Има да се чудите какво се е объркало докато крачите към мястото за разстрел с оковани на гърба ръце.
2
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото по-стабилни стават патриотите с гроб, толкова по-противни са на хората, които гласуваха за тях. Те си мислят, че сме забравили истерията им срещу ГЕРБ преди изборите заради която спечелиха и влязоха във властта. Нищо не е забравено. Просто сме омерзени.Пък вие си бъдете `все по-стабилни`.
1
15
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Нека да рИвът... - поне това е истинско...