Депутат от БСП: Няма напрежение между Бойчев и Нинова

Вероятно не е искал да се раздвоява, смята Димитър Данчев
28 юни 2018 22:27, Красимир Ангелов
15
Депутат от БСП: Няма напрежение между Бойчев и Нинова
Снимка: Bulgaria ON AIR

Защо Жельо Бойчев се отказа от зам.-шефското място в парламентарната група на БСП? "Неговата позиция беше, че иска да се занимава с бизнес. Познавам го - стар кадър, изключително опитен, с достатъчно натрупана експертиза. Смятам, че това което казва е самата истина", обяви депутатът от левицата Димитър Данчев в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
Той допълни, че в парламентарната група не са почувствали напрежение между него и Нинова и отхвърли всякакви конспиративни теории за връзка с предстоящото гласуване на вота на недоверие, както и предполагаема връзка между случая с напускането на Спас Панчев и напускането на Жельо Бойчев.

"Вероятно не е искал да се раздвоява и е преценил, че не е достатъчно полезен. Заявил е желанието си още преди месец, решил е че е дошло крайно време да го направи", каза още той в "Денят ON AIR".

Депутатът от БСП изрази надежда, че "час по скоро МС ще внесе предложенията си по законопроектите за личната помощ. "Ние настояваме парламентът да не прекъсва своята работа, включително и през август, докато не бъдат решени проблемите", заяви Данчев.

Във връзка с исканата от БСП оставка на шефа на КЕВР, депутатът отсече: "Председателят на КЕВР е призван да спазва законите, а не да прави коментари по тях и да се чуди как да ги тълкува. Днес решихме да изпратим сигнал до прокурора, за да обърнем внимание на отказа на Иван Иванов от изпълнение на служебни задължения".

Какво още каза Димитър Данчев вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9В другата комунистическа партия ГЕРП , Собственикът и не позволява разкол освен хванатите десетки за престъпления и корупция и приети в прокуратурата !Ето това е разликата!Да си запомнил някога някой от БСП да е изпаднал от властта когато е хванат в престъпление?
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напрежение в БСП няма, има само висок волтаж и прескачане на волтови дъги.
11
0
 
6
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Тия работи ,бате,ги разправяй на децата ! Искал бизнес !!! Що се не откаже от Парламента ,та да прави бизнес ? Впрочем ,докато е депутат трябва да си прехвъли бизнеса на друг ! Истината е ,че Нинова е много властна жена ...Това е...
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига бе , по-добър бизнес от политиката в България няма.
9
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В другата комунистическа партия ГЕРП , Собственикът и не позволява разкол освен хванатите десетки за престъпления и корупция и приети в прокуратурата !
8
1
 
10
 
! Отговори
КЕКС преди 5 години
На Желю да не му е писнало да е червен шут? Браво! Може и да стане човек от него.
7
2
 
12
 
! Отговори
Бай Хей преди 5 години
Закривай!
6
2
 
12
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 5 години
Да ва *** в червените "моралисти" - а колко от вас спазват законите безпрекословно?
5
2
 
11
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
Желю не може да се раздвоява, той е толкова ***, че даже не може да се разединява.
4
1
 
16
 
! Отговори
не рабрах преди 5 години
Нинова обясни ли за Техноимпекс?
3
3
 
18
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз не беше ли от работническата партия/партичта на бедните/.Е па как станаха богати,та и бизнес да открива.За бизнес се искат пари,нали?
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
как да няма, като знаем интелектът на Жельо, да кажат че почва бизнес. Сигурен съм, че доста хора са умрели от смях.