Високо напрежение! Депутати аха да се разберат като мъже

Екшънът се разигра по време на обсъждането на отчета на КЕВР
Обновена: 28 юни 2018 12:24 | 28 юни 2018 12:07,
31
Високо напрежение! Депутати аха да се разберат като мъже
Снимка: БНР

Напрежението в парламента неочаквано ескалира и няколко депутати за малко да изчерпят словесните аргументи и да потърсят физически в спора помежду си. 

Краткият екшън се разигра по време на обсъждането на годишния отчет за работата на КЕВР. Няколко депутати се спречкаха в залата, други се втурнаха да ги разтървават. 

По-късно стана ясно, че основни герои в спречкването са били соцдепутатът Антон Кутев и патриота Юлиан Ангелов. Атакаджията професор Станислав Станилов пък се е опитал да ги възпре.

Всичко започна от опита на Корнелия Нинова да поиска лично обяснение по изказване на Веселин Марешки, а председателстващият Емил Христов така и не й даваше думата.

Тогава соцдепутатът Драгомир Стойнев обвини Христов, че не може да води заседанието, а Кутев обясни, че и той така може да каже всичко за Цветан Цветанов например, а той да не може да се защити, защото го няма. После последва реплика на Кутев към Ангелов, който веднага дойде при трибуната.

"От БСП са големи мъже, но явно не им стиска, когато канят някой да се разберат по мъжки", каза Ангелов пред журналистите. Той обясни, че е уважил искането на Кутев, защото му е омръзнало от лъжите му. 

Според него повод за сблъсъка станали думите на соцдепутата, че патриотите искали да бият социалистите, а според него такива изявления нямало.

"От тая гледна точка просто е нетърпимо, те непрекъснато нарушават правилника. Аз лично няма да ангажирам моята парламентарна група, мисля да внеса промени в правилника в дейността на Народното събрание, където да посоча, че Корнелия Нинова има право да говори от трибуната колкото иска, Корнелия Нинова не трябва да бъде наказвана, а ако бъде накзвана да бъде отменяно нейното наказание. Тя има право да прави лични обяснения по всички теми", изреди идеите си Ангелов. 

Той обясни, че депутати са хора като всички останали и че и те имат емоции, заради което се стига до подобни ситуации. Антон Кутев не бе открит за коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
1 каза: "Излизането "да се разбират като мъже" е характерно за примитивни недорасли неграмотни индивиди без каквито и да е морални качества с които е пълна нашата мила родна страна." Ами и аз така мисля! Много точно!Този примитивен, недорасъл и неграмотен индивид, без каквито и да е морални качества, е именно Корнелия Нинова (г-жа Лъжа), която през 2017 г. каза на г-н Бойко Борисов: "Хайде да излезем и да се разберем по мъжки".Вижда се нещо мъжествено в тази "жена". Нещо мутренско...
17
7
 
7
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
"Не ели виновен, поне един път Борисопв и Цветанов, а г-да гербери, за 10 години, нима един път не сгрешиха, тия велики управленци?Управлението след 1990: БКП/БСП - 10 г. - сринаха държавата, спряха европейските фондове, Луканов, Виденов, Станишев, К.Нинова - пълен крах, немотия, мутри, убийства през ден, дефицити - стоки, бензин, ток, гладГЕРБ - 6.5 г. - възход на държавата, връщане на еврофондовете, започване от нулата след всяко червено управление Други - 11.5 г. - нищо запомнящо се
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-добре да се разберат като ***, каквито и са.
15
2
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
"Явно депутатът Юлиан Ангелов е спрял менталното си развитие още при раждането си. Излизането "да се разбират като мъже" е характерно за примитивни недорасли неграмотни индивиди без каквито и да е морални качества с които е пълна нашата мила родна страна." ХА-ХА-ХА!!! Това ми напомни момента - м.март 2017 г., когато Корнито се обърна към г-н Бойко Борисов с думите: "Хайде да излезем и да се разберем по мъжки". Тогава се напиках от смях!!!
14
9
 
5
 
! Отговори
1 преди 5 години
юлиянчо,кутев,ще ти обърне носа на обратно,и при тези дъждове,ще се удавиш,и болн лидеров,като тебе се правеше на мъж,но пред НАТФИС,мъжеството му се изпари,много рано си го забравил.
13
6
 
5
 
! Отговори
Дупедатин преди 5 години
Айде сега без обиди. Мъже - няма такова нещо, ние сме политически толерантни. Заглавието трябва да е "Депутати дебатират като дженжъри".
12
5
 
9
 
! Отговори
дебел депутат преди 5 години
зрелища и пасти за народа !
11
6
 
7
 
! Отговори
**** преди 5 години
На този като му гледам погледа,доста мъжествен са го направили,добре,че не е прекалил защото мошеше и другото око да е гримирано.
10
7
 
7
 
! Отговори
Питам преди 5 години
До Анонимен 3 А нещо за обединитеря президент Радев , няма ли да напишете? Нали за това го избрахме, да ни обедини за каузата ЕС.
9
8
 
18
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Какво толкова е станало? Патриотарът изгърмял като бушон на Бойко. Ами, те нали затва влязоха в управление и създадоха "Борисов 3", за да са бушони на Бойко. Какво казваше Волен преди за НФСБ? Ами това казваше: 'Национално движение за спасение на Бойко". А на герберчетата тука, Корнелия им виновна;))) Н е ели виновен, поне един път Борисопв и Цветанов, а г-да гербери, за 10 години, нима един път не сгрешиха, тия велики управленци?
8
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те и като мъже не могат да се сбият, цирка в държавата е пълен.
7
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя на снимката,гаче ли е люскал от скоросмъртницата на Цар Киро до сабаале!
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
знаете ли колко министри са родом от Пазарджик ?
5
10
 
11
 
! Отговори
корена на злото преди 5 години
Неслучайно още през 1993г. даже руснаците СЪС ЗАКОН ЗАБРАНИХА тяхната КПСС , защото проумяха къде са корените на злото и корупцията и рахатясаха , а у нас тези които опоскаха и продадоха държавата ни сега се правят на херувимчета и бълват ли бълват доноси и сплетни срещи всеки и всичко, водени от една лакома за пари и власт лелка и протежето и в президентството.
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кутев се е изложил, Нинова да му покаже как правят истинските мъже.
3
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали уж патриотите щяха да защитават интереса на народа. Нали така бяха обещали преди изборите.Нали точно те палеха централите на ЧЕЗ през 2013 и чупеха стъклата.Сега какво стана.Защо не протестират срещу Гинка Борисова Теменужкова.Защото Островитянинът им е обещал част от ограбеното от народа, така ли ?Продажници.
2
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо за новата цена на тока няма ли да напишете ?Нещо за Бойко Енергетика, обединителят на Северна Македония и на Западните Балкани ?Нещо за протежето му Гинка Теменужкова, чрез която си купи и ЧЕЗ ?
1
8
 
22
 
! Отговори
Ха ха ха преди 5 години
Този патриотин видимо изглежда че прекалява с високоградусовите напитки! Народни избранници - цирк!