Нинова със зов от Перник: Дойде време да се борим!

"Не е справедливо да работиш 40 г. и да живееш с 200 лв. месечно"
29 юни 2018 09:30,
63
Нинова със зов от Перник: Дойде време да се борим!
Нинова на среща с червени активисти в Перник. Снимка: БСП

Лидерката на БСП Корнелия Нинова обяви в Перник, че на 21 юли Столетницата ще представи "Визия за България" - предложение към всички българи, които искат да участват във вземането на решенията за бъдещето на страната ни.

"Каним в нея да се включат неправителствени организации, учените от БАН, младите и активните хора, всички, които не се страхуват да изразят гражданска позиция", отбеляза тя на отбелязването на 110-годишнината от създаването на партийната организация в града.

В Перник тя прие 15 нови членове на партията и им пожелава да бъдат част от каузата на левицата.

"Изправени сме пред тоталната липса на справедливост. Не е справедливо да работиш 40 години и да живееш с 200 лв. на месец. Не е справедливо престъпник да те нападне в дома ти и да се разхожда на свобода. Не е справедливо да си болен, но да не можеш да си платиш да се лекуваш. Не е солидарно майките на деца с увреждания да лежат на дъжда пред парламента, а много депутати да минават и да не ги поглеждат", категорична бе Нинова.

"Дойде време да се борим. отново за семейството и децата си. Дойде време да се борим за България и да не приемем обратно нелегални мигранти в бежански лагери в България", заяви тя пред пернишките социалисти.

Лидерката на червените бе категорична, че заради всичко това левицата не може да спре само с критика и констатации.

"Предизвикателството пред БСП е да дадем решения, да поведем народа си и да спасим държавата", категорична бе Корнелия Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е тия млади нови членове на снимката явно показват ,,модерната левица" в пълният и блясък.
32
2
 
16
 
! Отговори
До 30-Аз преди 5 години
Ами старите пенсионери са ,,жертви" на онези ,,огромни заплати от 200 лева при пенсиониране Такива бяха при ,,недоносчето".Как пенсията да е 2-3 пъти по голяма от заплатата?
31
3
 
24
 
! Отговори
набор 1937 преди 5 години
дошло ли е времето пак да ставате шумкари *** да вземате власта със оръжие и да кажете ставай от стола аз да седна както през далечната 1944 година но това вече няма да стане хората ви нямат доверие
30
1
 
29
 
! Отговори
КурНи преди 5 години
Да хваща шумата като иска да се бориВсъщност тя е мултимилионерката за кво се бори?Да стане милиардерка ли?
29
4
 
9
 
! Отговори
Аз преди 5 години
До НЕ СЪМ ЛУДПенсиите са ниски защото на младите пенсионери са огромни, те просто няма за какво да ги харчат, но искат още, човешко око невидяло.
28
3
 
30
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Ц-ц, що за зомби трябва да си, за да станеш член на тази партия.
27
2
 
33
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
Ох, пак ли вие ще спасявате държавата? Айде, мерси.
26
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А справедливо ли е на 28 години да приватизираш Техноимпекс и сега да се правиш на ни лук яла, ни лук мирисала.
25
3
 
21
 
! Отговори
кво стаа преди 5 години
Точно пък тази ли ще ми каже? Трябваше да се боря на времето когато имаше "Техноимпекс" и за плячкосване, ама като се казва "гроздето пак беше кисело". Всички сте едни и същи маскари, лошото е че келепирецът идва само при вас!Що се отнася до борбата единствено и само сопите ще оправят работата!
24
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ви гледам новоприетите членове на снимката на каква възраст са, няма да доживеят май до следващите избори да гласуват за вас. Вместо в Перник, по-добре да бяхте отишли във Факултета или Столипиново да си търсите нови членове.
23
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази лобистка жълта партийка най-после се саморазпуска. Но да внимаваме да не се прелее в здравото тяло като вирус по някоя Европрограма.
22
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха. Тия си увеличиха гласоподавателите с 15 човека и вече го правят на новина. Взимайте пример от Баце, как си надписва милиони гласоподаватели, без нито един да е гласувал за него :)
21
3
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Нинова, много си нагла! Сега яхна бедните пенсионери и ги залъгваш с по-високи пенсии, но едва ли имаш капацитета да направиш това, а пък и откъде ще дойдат необходимите средства, като вие червените *** опоскахте всичко!
20
3
 
26
 
! Отговори
annybody преди 5 години
До Анонимен 11Ял съм попарата и на "комунизма", и на пост-комунизма, за да оцелея през трите комунистически финансови фалита до 1989 г., и още два впоследствие - Луканков и Виденов.Че са ме цакали отвсякъде си е факт, но и през ум ни ми е минавало да се оплача на Арменския поп - бачкал съм като изоглавен просто защото трябва да се върши работа, а че БКП си манипулира аплодисментите - въобще не ме интересува.Модерно е да се плюе срещу ГЕРБ, не и против ретроградните БКП, нали?
19
4
 
37
 
! Отговори
неутрален преди 5 години
Да,много са ниски пенсиите! Спор за това- никакъв!Горките ни пенсионери не могат да си купят нищо-парите им едвам стигат за лекарства и сметките,това е много жалко и страшно!НО! Питам г-жа Нинова:ако утре стане министър председател какво ще направи,как ще направи пенсиите европейски,от къде ще вземе тези пари,как ще пребори престъпността и корупцията...и още много,много неща,за които е лесно само да обвиняваш и да говориш гръмки приказки! Само се прави на загрижена!ЦЕЛТА Й Е:ВЛАСТ!!!!
18
3
 
32
 
! Отговори
Коки Рибаря преди 5 години
Някои ще се борят и ще преглъщат стар хлебец със солчица и олио, за да могат Нинова и нейните придворни да забогатяват и да дебелеят в Парламента. Гнусно, а?
17
4
 
39
 
! Отговори
Чук и Гек преди 5 години
То има и още купища несправедливости товарищ Нинова. Ето, за мен несправедливо е вие да сте придобила Техноекспорт, когато сте била ''върла'' седесарка, а днес да ми прегръщате жертвите на вашата ''политика'' и да зовете за ''справедливост''. За мен вие сте Двуликият Аус на
16
4
 
34
 
! Отговори
НИНОВА, КАЖИ! преди 5 години
КАК НАПРАВИ ПЪРВИЯ СИ МИЛИОН, ЗАЩО ПРАТИ СИНА СИ ДА УЧИ В САЩ И МУ КУПИ КЪЩА ТАМ, А НЕ В РУСИЯ?
15
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ша съ борим, като малко пpace с голяма тиkвa.
14
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова е абсолютен лицемер и шарлатанин, на практика обикновена измамница. На нея й е лесно да вика "борете се, хора, напред", да агитира електората и да се прави на революционерка, но тя си остава в парламента със високата заплата някъде към 5000 лева, а онези, които трябва да се "борят" си остават с пенсийки от 250лв и заплати от 700лв примерно. Значи бедните и гладните да се борят, да рискуват работата си, поминъка си, здравето си, за да влезе Нинова пак в парламента и да забогатява. Защо?