Цветанов убеден: ЕС и САЩ могат да се справят със заплахите

Русия и Китай са потенциалните заплахи за мира, заяви той
30 юни 2018 13:15, Александър Попов
139
Цветанов убеден: ЕС и САЩ могат да се справят със заплахите
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

В панела с участието на представителите на Европейския парламент и на Конгреса на САЩ се обсъждаха политическата ситуация и диалогът между ЕС и САЩ, каза председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов.

Той участва в съвместни изявления в рамките на 82-то Междупарламентарно заседание Европейски парламент - Конгрес на САЩ - трансатлантически диалог между законодателите, чиито домакин е Народното събрание.

Цветанов добави, че е впечатлен от приятелските отношения между двете страни. Има искреност, доверие, убеден съм, че това е подходът, с който трябва да дадем посланията за повече Америка в Европа и повече Европа в Америка, каза той.

Цветан Цветанов посочи, че част от темите, които са били обсъждани, са свързани с потенциалните заплахи от трети страни. Русия, Китай са едни от основните потенциални заплахи за мира и стабилността, фалшивите новини, свидетели сме всекидневно на провокативните действия от някои държави. Но ЕС и САЩ заедно могат да се противопоставят на всички тези заплахи, каза Цветанов.

Той посочи, че 82-та среща е в София във връзка с българското европредседателство. За първи път София е домакин на подобен формат, на този диалог, който се води между Европейския парламент и САЩ. Темите вчера и днес са свързани с един от основните акценти на българското председателство - Западните Балкани, обсъждана е била и киберсигурността. Трябва да бъдем подготвени за потенциалните заплахи и предизвикателствата, свързани с киберсигурността, отбеляза Цветанов. 


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
тоя го водят на щат към посолството на сащ.
115
0
 
6
 
! Отговори
цвитаноф преди 8 месеца
Този главоч е просто един дюрекс
114
0
 
11
 
! Отговори
Дааааа преди 8 месеца
Цветанов убеден?? Той се убеждава много лесно..,например да му дадеш апартамент и е убеден във всичко. Колкото по необразован е човек по лесно се убеждава,защото му е къса базата с данни.А на този базата(RAM-a) под плешивата кратуна е като..дискета,няма и 1MB!!..разбира само от брокерство и наеми.А на Сащ и Ес им стана по спокойно вече.Даже щом и цвинокио е убеден. Боже..вземи ги по скоро при теб. За-пази България
113
2
 
14
 
! Отговори
Друг преди 8 месеца
Цв.Цв е научил 20 думи.( Интеграция ЕС партньори..стабилност..успехи..избори..)..и ги повтаря във всякаква последователност. Това са всичките му изказвания и речи. Лицето на ГРЪБ.толкова е кух..че дрънка. Какво ли може да работи въобще ако не е в парламента. Като гледам кои са на власт,те действат демотивиращо на младежите да учат. Една книга-стига да си на върха в БГ...симеоново-раб фак и помощно училище..Егати управлението
112
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До ШМАТКА

Много са си даже в час - всичко си редят по ноти, написани отвъд Океана и заверени от една улица в Лозенец. Апропо, защо така подаде оставка Желката Бойчев, какво му припари - от ясно небе - гръм, да става бизнесмен. Хаххахаха... тия съвсем ни взеха за мезе, хахахаха... след "консултациите" на Нинова, хахахаха, Корделке, пази се от даровете на данайците - пак те прекараха жестоко...
111
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Каква вътрешна сигурност и ред! Да се чудиш, защо е на такова "високо" ниво. Келешчета се гаврят - бягат и се връщат в затворите, кога и как си искат, да те е страх да се прибираш след залез слънце, улиците пълни с джебчии, наркомани и вилнеещи npocтаци, пълна липса на граждански и битов ред, а то кой бил председател на Комисията по вътрешен ред и сигурност... Какъв хубав късмет сме имали...
110
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ГЕНИЯТ!
109
2
 
4
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 8 месеца
АПЕЛ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
МИЛИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ,ДРАГИ БЪЛГАРИ,ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЦИ
И ХРИСТИЯНИ.
НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ,ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ПО МИРЕН И ДЕМОКРАТИЧЕН ПЪТ ДА НАКАЖЕМ КОМУНИСТИЧЕСКАТА НОМЕНКЛАТУРА ПРЕВЗЕЛА ПАРЛАМЕНТА(ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА,ВОЛЯ,ВМРО,НАЦИОНАЛИСТИ-РУСОФИЛИ)
108
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ЦВЪКИ, И ТРЪМП ЛИ МИСЛИ КАТО ТЕБЕ.
107
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Уточни се кои заплахи-от Марс ли ?
106
0
 
8
 
! Отговори
ШМАТКА преди 8 месеца
Аааа,откачам вече и се питам, но и отговор искам що днеска трябва да видя суратите на всички дето не са в час за нищо в държавата като тоя ????
105
4
 
3
 
! Отговори
Отвратен преди 8 месеца
До Анонимен-100; ГРЕШКА.
Имотите в Б--я не бяха национализирани т.е. одържавени. Те бяха ЕКСПРОПРИИРАНИ т.е.
ОТКРАДНАТИ. Това и турците не го направиха. Руско-комунистическото робство беше по-страшно от турското владичество.
104
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Моето мнение-пълна порногрофия ! Тоя на снимката де !
103
1
 
9
 
! Отговори
Стамат преди 8 месеца
Какви заплахи бе утре.пка долна. Заплахата идва само и единствено от господарите ти алчните ненаситни кравари.
102
1
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 8 месеца
А ти си потенциален айдук !!!
101
1
 
12
 
! Отговори
к преди 8 месеца
много странен е този "евро-атлантически" патос от бивш генерал от Държавна Сигурност ....

май става ясно сега как "падна" "комунизма" в България
100
3
 
10
 
! Отговори
98364 преди 8 месеца
Опорките Цецо, опорките.
Оранжевият перчем твърдо е решил да нарита бабата и автомобилостроенето там (да му мислят в Перник, как ще минеш по Винкел щтрасе примерно с Рено), иска макарона да излезе от eu, highly likely ще тегли една майна на СТО и НАТО, открито оплю оня джендър в Канада. Любопитно е какво ще си лафят с ВВП и какво ще става след това.
99
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Как гордо звучи да си "пригоден" клакьор на Цвъчко
До 102
98
1
 
20
 
! Отговори
Тинев преди 8 месеца
Цветан Цветанов е завършил училището за бавноразвиващи се във Вършец. Това съобщи зрителка на телевизия СКАТ от Варна.
Според нея, дипломата на зам.-шефа на ГЕРБ е от помощното училище „Никола Йонков Вацпаров“ в градчето.
През 1987 година Цветанов постъпва на работа в тогавашната Народна милиция, като щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност. Завършва Национална спортна академия през 1992 година със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика.
97
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Цветанов убеден: ЕС и САЩ могат да се справят със заплахите

Има си хас да не могат да се справят с умрелия кон Русия и неговия нефелен жокей Путин.