Нинова не се справя! Трябва нов лидер за БСП!

Оставката на Бойчев говори за проблеми, смята Мерджанов
30 юни 2018 21:55, Екип на Bulgaria On Air
202

Корнелия Нинова не се справи, трябва нов лидер на БСП. Това обяви бившият депутат от червената партия Атанас Мерджанов пред Bulgaria ON AIR.

Според него вотът на недоверие, който социалистите поискаха срещу правителството, е бил истински фарс.

"БСП и ГЕРБ са се разбрали по всичко личи", категоричен е Мерджанов.

Той смята, че оставката на Жельо Бойчев като зам.-шеф на партията говори за проблеми вътре в столетницата.

"БСП засега не предлага алтернатива", смята още Мерджанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
1
 
! Отговори
Твоя къде е? преди 5 години
До БСП,КЪДЕ ВИ Е АКЪЛАБСП ДА УНИЩОЖАТ МАФИЯТА ГЕРБМафията, това е БСП бе баламурник!
185
15
 
3
 
! Отговори
И ЗАЩО РИВЕТИ преди 5 години
ЩОМ КАТО ТЪРПИТЕ И СИ ХАРЕСВАТЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ЗНАЧИ СИ ХАРЕСВАТЕ ПАРТИЙЦИТЕ КОМУНИСТИ, КОИТО СА С ВСЯКА ВЛАСТ, СТИГА ДА СЕ НАГУШВАТ ОТ ТАЗИ ВЛАСТ. ТОГАВА ЗАЩО РИВЕТЕ??? БОКО БАНКЯНСКАТА ТИКВА ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ ЕДИН ДЕН, ЧЕ Е ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГРАБИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ.НАРОДЪТ ВЕЧЕ ГО НАРИЧА И ***.БОКО ЛИ ВИ Е ВИНОВЕН,ЧЕ ВИ ГРАБИ ИЛИ ПРОСТОТИЯТА ВИ, С КОЯТО ГО ИЗБИРАТЕ ДА ВИ КРАДЕ И УБИВА. ПОСЛЕ БСП СА ВИ ВИНОВНИ. АМИ ТЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО, ДЕТО СЕ ВИКА.НИНОВА ДОРИ НЕ Е БИЛА ЧЛЕН НА БКП
184
5
 
24
 
! Отговори
МЕЧТИ преди 5 години
Ако БКП/БСП ги нямаше, България рязко щеше да тръгне напред и нямаше да тъпчем на едно място!1 - при разпада на комунизма, пътьом ограбиха до шушка България и оставиха в наследство една разорена държава. 2 - всички от крадливата шайка се събудиха милионери, хотелиери, работодатели, рентиери... 3 - отрочетата обичащи безумно Русия, хукнаха на Запад с парите на народа 4 - всеки, който се опита да изтегли България от блатото е обругаван и оплют Няма такова безкрайно комунистическо робство!!!
183
8
 
7
 
! Отговори
БСП,КЪДЕ ВИ Е АКЪЛА преди 5 години
МЕРДЖАНОВ НАЙ-НАПРЕД ДА ОБЯСНИ КАК НАТРУПА ОГРОМНО БОГАТСТВО. ОТГОРЕ НА ВСИЧКО НЕ Е ОСОБЕНО ИНТЕЛИГЕНТЕН.ЕДИН УМЕН ЧОВЕК НЕ ГОВОРИ ВСИЧКО,КОЕТО СЕ ВЪРТИ В ГЛАВАТА МУ. ДОКАТО ГЕРБ СТЯГАТ РЕДИЦИ, В БСП СЕ САМОИЗЯЖДАТ ОТ КРИВОРАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ. НА СИМПАТИЗАНТИТЕ НА ЛЯВАТА ИДЕЯ ИМ ОМРЪЗНА НАСТОЯЩИ И БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БСП, НАПРАВИЛИ КАРИЕРА И ПАРИ ОТ ЧЛЕНСТВОТО СИ В ПАРТИЯТА,КАТО ПЪРВАНОВ, ПЕТКОВ,МИКОВ И ПР.,ДА ПЛЮЯТ,КОГАТО СА ВЪН ОТ ЧАДЪРА. БСП ДА УНИЩОЖАТ МАФИЯТА ГЕРБ И ДА РАБОТЯТ ЗА НАРОДА
182
0
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Много ми е интересно, на Мерджанов от къде му идват доходите??? В момента?
181
9
 
19
 
! Отговори
СИБИР преди 5 години
БСП -само в Сибир !!!!!! КРАДЦИ и НАГЛЕЦИ !!!! Как може да гледат хората в очите,като ги ОКРАДОХА през така наречения -преход !!!!!
180
4
 
16
 
! Отговори
Аут БСП преди 5 години
Без -БСП в политиката !!! СРАМ и ПОЗОР са за България !!!!На тях се дължат ниските заплати и ниските пенсии.Банки обираха,разграбиха ВСИЧКО !!!!! Работят им хората без пари и по морето и в заводите !!!! ВЪН от политическата,и да им се отнемат всички разграбени предприятия,хотели- ВСИЧКО !!!!! НАРОДЪТ за тях е *** и овце прости !!!! Те създадоха МУТРИ, мотреси,обръчи от фирми,всички закони защитават само тях !!!!Крайно време е да си отиват,НЕ са полезни за народа и държавата !!!!
179
7
 
20
 
! Отговори
Валери преди 5 години
Тази партия трябваше да бъде забранена още през1990 г.Оставиха я и от тогава нанася само щети.
178
12
 
9
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Михаил Миков стоеше много по добре на този пост.Улегнал , кротък , умен човек.Дали още е член на БСП ?
177
18
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Го4о: Ти ли искаш нов лидер на БСП бе и'диот. Я си виж постовете, които си публикувал досега. Написал ли си нещо позитивно за БСП, та сега си се загрижил кой е председател на тази партия?. По добре напиши нещо за гения на банкянския тарикат (бивш охранител с пожарникарско образование) Бойко, ще излезе по-убедително.
176
11
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До месара: Много си ***, да знаеш. Не си струва политиците да са загрижени за хора като теб. За такива Бойко е казал: аз съм *** и вие сте прости, затова ще се разберем.До 176: Какви 400 000 руснаци у нас? Трябва ли да ти се обяснява, че когато някой си е купил апартамент примерно на Слънчев бряг, това не значи, че е емигрирал в България.Всеки народ си заслужава управниците. Колкото по-рано Бойко се изнесе (за пореден път) от Министерския съвет, толкова по-добре. Иначе продължаваме надолу
175
9
 
7
 
! Отговори
axa преди 5 години
Аха, кой го казва? един мижитурка и нагаждач, подлизурко, слагач на герберастите, нанесъл само вреди на БСП. Яд ли те е че Нинова те разкара, а и си удобен да изпълняваш чужди поръчки, ама не се сили че още по-яко ще изгърмиш заедно с продажниците дето ти дърпат конците. Време е, време е за затвора, много има да отлежавате там, скоро ще е ...
174
8
 
12
 
! Отговори
месара преди 5 години
аааааа, не така, не така, ако махнете другарката "истина" нинова, с кого ше се забавляваме, кой ше ни показва колко "много е загрижен" за българите? абе, защо синът и учи в САЩ, а не в ссср?
173
5
 
13
 
! Отговори
До 157 преди 5 години
"Ето вчерашния пример с бежанците - "няма да приемаме" пред публиката,а в същото време самолетите с бежанци се стоварват със самолети с хиляди в България." Ето, така лъжат ком.уня.гите!!! Кой да ги уважава и обича, освен червените бабички? Корни, защо казваш, че в България е много лошо и опасно да се живее? Питам тогава, защо в България непрекъснато се преселват хиляди бежанци - руснаци. които станаха вече 400 000??? Особено по морето... Явно Путин иска да ни превземе и претопи!
172
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БКП продължава да управлява вече като ГЕРБ. И не случайно затъваме толкова. Няма кадър от ръководството на ГЕРБ, което не е минало през БКП. 45 ГОДИНИ СЕ УЧИХА ДА ПЛЮЯТ и продължават и сега.
171
5
 
6
 
! Отговори
До 146 преди 5 години
"има много лесен начин да се срине Герб - да бъде убит Борисов/или да умре. гаранция ме Герб ще се срине до година." Първо ще бъде гръмната Корни, така че, СПОКО!
170
10
 
10
 
! Отговори
До 132 преди 5 години
"Проблема е в народа, който вече 10 години не проумява че управлява (краде) ГЕРБ, и още за всичко са му виновни "лошите комунисти", които имат толкова общо с днешното положение в България." БКП/БСП управляваха 10 г. - Пълна скръб!!! Направиха едно голямо НИЩО. Само крякат и злобеят. Харчат си милионите и не им пука за нищо. Видяхме я тази стока и казваме - НЕ!ГЕРБ управляваха само 6.5 г. - Пълен възход на България!!! Изваждане на страната от блетото. Хората поумняха и затова са за ГЕРБ!!
169
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова! Дръж се! Напъните да срутят окончателно България са и от ГЕРБ и от старата номенклатура в БСП. Вече не става въпрос само за теб! Става въпрос за бъдещето на България. Имаш стотици хиляди привърженици. Само ти пречиш на Борисов и Цветанов да сложат ръка на цялата власт. Затова е и тази истерия срещу теб! Виждат, че привържениците им се топят все-повече. Явно в цялата държава не се намери един мъж да свърши това.
168
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП е отдавна умряла. Никой не може да я съживи!
167
5
 
11
 
! Отговори
Вход преди 5 години
През социлизмо-комунизма на входа на елитните хотели Елените, Боровец , Костантин и Елена и др. бяха поставили надписи: Забранено за кучета и българи!,