Нинова не се справя! Трябва нов лидер за БСП!

Оставката на Бойчев говори за проблеми, смята Мерджанов
30 юни 2018 21:55, Екип на Bulgaria On Air
202

Корнелия Нинова не се справи, трябва нов лидер на БСП. Това обяви бившият депутат от червената партия Атанас Мерджанов пред Bulgaria ON AIR.

Според него вотът на недоверие, който социалистите поискаха срещу правителството, е бил истински фарс.

"БСП и ГЕРБ са се разбрали по всичко личи", категоричен е Мерджанов.

Той смята, че оставката на Жельо Бойчев като зам.-шеф на партията говори за проблеми вътре в столетницата.

"БСП засега не предлага алтернатива", смята още Мерджанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 167 Аха ха ха ха ха ха ха ха...........!!!!!!!!Страхът е в Бкп, че ако "" вземат"" изобщо някога властта с кого ще я вземат щото нямат депутати дори и с турците дпс да са, а и ако "" вземат"" властта какво ще я правят след като са некадърници и си плюят и лидера даже аха ха ха ха ха ха..........!!!!!!!
165
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога няма да забравя следните години - 90г, 95-6г и 2013г.От тези години само през 2013,г нямаше купонна система като през 90г когато Бкп ни направиха купонна система с първата си фракция Бсп!През 95-6г първата фракция на Бкп - Бсп ни направи втората купонна система и на хляба и млякото даже!!!През 2013г събориха заедно с дпс банка Ктб но хитро така, че да няма пак купонни системи!!!Втората фракция на Бкп - Сдс пък ни изработи масова приватизация в полза на Бсп и за г-жа Нинова Техноимпекс с л
164
15
 
17
 
! Отговори
Сомпазитан преди 5 години
Дъртата номенклатура Спас Панчев напусна коалицията с БСП, Миков вчера плюеше по Нинова и БСП, днес същото го прави Мерджанов.......явно ГЕРБ много се страхуват от БСП и Нинова и отново ченгетата задействат плана Разделяй и владей, но сега няма да им се получи, както стана със СДС....нищо че " независимите" медии яко им съдействат, включително уж обществените БНТ и БНР.Още повече че БСП настигна ГЕРБ и страхът яко ги клати.Така че пазете БСП и Нинова - пътят е верен!
163
17
 
21
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 5 години
Колко избори и колко вота на недоверие трябва да загуби Нинова, та другарЕте от БСП най-после ще проумеят че Нинова НЕ СТАВА за тази работа! Тя не е европейски политик! Тя е махленска клюкарка от с.Крушовица. Да се опита първо да стане кмет на София, да придобие малко опит, пък тогава може и да стане нещо от нея.
162
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Западът се интересува управляващата партия да е срещу Русия, това е твърде вярно. Но Италия и Франция не са съвсем срещу Русия. Австрия също. Тук ситуацията също може много да се усложни с антируската истерия на Полша и балтийските държави от една страна и евентуалната промяна на американската военна политика спрямо Германия.Практически във всички посоки има големи размествания и брожение.
161
3
 
13
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 157Колко ти платиха от Позитано да напишеш тази глупостСамолети стоварвали с хиляди:))))Ти самАлЬот виждал ли си
160
11
 
12
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До Го4оЕдинствения читав го изгонихте онзи ден.Желю Бойчев беше наистина добър политик и би могъл да съживи БСП само че за целта трябваше да махнете Ниновица.Е по стар сталинистки стил *** го сготви щом усети заплахата.
159
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алтернатива няма, както нямаше алтернатива през социализма. Има ръководна партия и около нея други партии. Запада поддържа тази ръководна партия. Ако дойде друга партия на власт, спират еврофондовете и започват да организират протести заради страха на Запада, че партията е русофилска. Запада се интересува единствено управляващата партия да е срещу Русия, не се интересуват от корупция или диктатура.
158
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големите енергийни проекти ги спират, откакто избухна демокрацията. Едно от първите неща, които направиха сините, беше да блокират енергетиката. Не е Борисов, който да е най-продажен. С тезата, че Западът бил зад гърба на сините, разбиха не едно и две неща... Западът беше и срещу австриеца Курц, но сега се хващат за него. Освен това преди САЩ и Западна Европа действаха до голяма степен в синхрон, сега са практически в търговска война.
157
9
 
17
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
Искаме НОВ ЛИДЕР на БСП! Нинова не се справя, разделя партията и народа! Държи се като махленска клюкарка в парламента. Ежедневно ръси ИНТРИГИ и губи скъпо парламентарно време! .... баста.....!
156
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименКакво натискате минуси,хиляди примери мога да дам."Пазим границата",а в същото време бежанците се разхождат като у дома си през границата и не само това,ами и големите патриоти с герберите въртяха черен канал за бежанци.
155
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 128БГ ще тръгне напред ако ГЕРБ се закрие.Срам ме е илитерати и престъпници да ни управляват- Станахме за посмешище в ЕСАбсолютно вярно!
154
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние имаме патологични лъжци от ГЕРБ,как може на такива хора да се доверява управление?За нищо не може да им се вярваЕдно правят,съвсем друго говорят и най-вече цензурират всичко.Ето вчерашния пример с бежанците - "няма да приемаме" пред публиката,а в същото време самолетите с бежанци се стоварват със самолети с хиляди в България.
153
7
 
10
 
! Отговори
до 150 преди 5 години
Западът е зад Борисов.Трябва да си сляп, за да не го виждаш. Няма и едно действие на Борисов което да не е продиктувано от Козяк или Брюксел. Просто човекът им обща през 2013-та да слушка. И слушка яко.Да не би договорът с Македония сам да си го измисли? да не би спирането на енергийните проекти сам да ги измисли? Бъчварова се хвалеше, че когато Борисов спря проектите САЩ най-после разбрали колко сме им верни. Ами Западните Балкани?
152
5
 
14
 
! Отговори
Никола преди 5 години
Корнелия Нинова не се справи, трябва нов лидер на БСП. Това обяви БИВШИЯТ депутат от червената партия Атанас Мерджанов. Точно в тази дума БИВШИЯТ се корени мнението на тази червена гнида, попитайте го той като беше в парламента КАКВО направи за БСП , НИЩО , НИЩО 3 мандата , ако си спомням правилно, а колкото да БСП дано се затрият от лакомията си и най после тази носталгия по миналото на старите хора да мине и да видят че партията им е пълна с милионери и те не мислят за хората - справка Гергов
151
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ludoto LencheБСП и ГЕРБ не са едно и също,не са!Затова ти цъкнах минуса,а за останалото си права.
150
3
 
3
 
! Отговори
йори преди 5 години
Голяма глава,пък празна!!!
149
7
 
0
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...BSP I GERB sa edno I sashto !!!...za horata nikakva promiana kam po- dobro I pri ednite I pri drugite !!! Praviat sami tsirk v parlamenta za pred horata a posle iadat I piat na edna masa !!! Vsichkite ni "polititsi " sa nagli ,kradlivi I lajlivi !!! Realno nikoi ot tiah ne se interesuva ot tova ..kak jivota na balgarite da se podobri !!! Horata jiveeha dore pri T. Jivkov !!! Jivota im ne be savarshen ,no imaha darjava ,zakoni I sigurnost v utreshnia den !!!sega sme na svetlinni godini nazad
148
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАма не само той,всички 90% са *** и чревоугодници там,като само Борисов го няма,какво правим с останалите *** и другия ***?Вижте в сайта на Афера под заглавие "Лауреат на рубриката ЗДРАВЕЙКРЕТЕН"смях
147
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Западът бил зад Борисов. Айде без самозаблуди! Първо, западът се тресе от вътрешни и междудържавни проблеми и разнопосочност, както не е било отдавна. Второ, западът се страхува от всичко непознато, всичко, което не е излязло като идея от тях. Затова първата им реакция е блокаж. Който си отстоява позициите и има политика и ресурс, успява да тръгне в друга посока.