Нинова не се справя! Трябва нов лидер за БСП!

Оставката на Бойчев говори за проблеми, смята Мерджанов
30 юни 2018 21:55, Екип на Bulgaria On Air
202

Корнелия Нинова не се справи, трябва нов лидер на БСП. Това обяви бившият депутат от червената партия Атанас Мерджанов пред Bulgaria ON AIR.

Според него вотът на недоверие, който социалистите поискаха срещу правителството, е бил истински фарс.

"БСП и ГЕРБ са се разбрали по всичко личи", категоричен е Мерджанов.

Той смята, че оставката на Жельо Бойчев като зам.-шеф на партията говори за проблеми вътре в столетницата.

"БСП засега не предлага алтернатива", смята още Мерджанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
4
 
4
 
! Отговори
до 146 преди 5 години
По скоро Цецерон Пепон! На президентските избори пасува и показа на Буко, какво става след като не посочи него за президент!
145
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНинова си е съвсем на мястото. Нужни са повече хора долу-горе като нея.Години наред местни феодали създават отрицателното отношение към партията и не допускат промяна на имиджа. Идеите са едно, местните кадри си ги виждаме що за капацитет са.Ами да не си развяват задниците,ами им спускайте непрекъснато задачи,да вършат дейност,агитация и набират симпатизанти.
144
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова си е съвсем на мястото. Нужни са повече хора долу-горе като нея. Години наред местни феодали създават отрицателното отношение към партията и не допускат промяна на имиджа. Идеите са едно, местните кадри си ги виждаме що за капацитет са.
143
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
има много лесен начин да се срине Герб - да бъде убит Борисов/или да умре. гаранция ме Герб ще се срине до година.
142
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мерджанов никой не го знае. Да си гледа костюмите. Да е благодарен, че въобще го търсят.
141
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма партия в Европа, която да е чисто лява или чисто дясна. Мина това време. Орбан тръгна от партия с крайно десни лозунги и така влезе в политиката. Но когато беше избран за Премиер направи много за повишаване жизнения стандарт на унгарците. Което си е чисто ляво поведение. Повиши пенсиите, свали цената на тока с 18%, въведе безплатно ползване на градски транспорт за хора след 65 години. И затова сега партията му е национална. Да не говорим колко направи да спаси Унгария от мигрантската криза
140
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След Виденов БСП няма нищо общо със социалистическата идея. БСП стана системна едробуржоазна партия. По инерция, по носталгия народецът продължи с променлива сила да следва измамниците. След Орешарски пропадането на БСП беше сигурно.Нинова ограничи достъпа на нотабилите и се опита да се върне към корените на идеята, за да спаси "столетницата". Държавата с най-много работещи бедни има нужда от истинска партия, която да защитава интересите им... Нинова опита, но явно няма да може да я спаси ...
139
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами нормално е Нинова да не е достатъчно нахъсана.Не може на твой гръб да се осланят всички и при най-малкия неуспех пак всички да ти се нахвърлят. Всеки човек си има граница на издържливост. Младите в БСП нямат достатъчно самочувствие да я защитават. Сама трябва да се бори с всички тия дъртофелници, които разчитаха да се пенсионират в НС и вече не се интересуваха от нищо, освен от собственото си благоденствие.
138
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са само БСП,много са опонентите на гербаджиите и партии и движения и ЦЕЛИЯ народ,ако се организираме добре,кой ще застане срещу целия народ,кой?Ще бъде трудно,но не и невъзможно.Бесепарите са прави,Нинова не беше достатъчно нахъсана и отдадена на вота на недоверие.Какво ще правят си е тяхна работа,въпроса е да намерят общо решение и да не влизат в дразги.
137
9
 
6
 
! Отговори
Jo6 преди 5 години
Ако на времето не беше дошъл т.н. цар,БСП щеше да спечели с много. Те си бяха научеле урака и нещата щяха да тръгнат по-добре, но.....
136
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами как ще махнеш некадърника Борисов като целия Запад е зад гърба му. Всичко антибългарско, което поискат от него веднага им го поднася на тепсия.Поискаха да спре енергийните проекти - спря ги. Може да се изпише книга как Борисов продава България на Запада и на Турция.
135
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много политици не се справят, даже управляващите, ама никой не ги маха, нали?
134
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП е най-доброто, но ГЕРБ И Борисов са подкрепяни от САЩ и Брюксел, разполагат с огромен финансов ресурс и затова печелят избори.И за да печелят БСП старите в партията вместо да всяват раздори и да наливат вода в мелницата на ГЕРБ трябва да спрат да се чудят как да свалят Нинова. Срещу себе си имат солиден враг. И въпреки, че имат по-голямата подкрепа на народа, заради тия дрязги вътре в партията ще продължат да губят. Много ще загубят ако свалят Нинова.
133
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото и да казвате,БСП е партията,която най-добре е защитавала националните интереси доколкото може,а и самите и кадри са много по-подготвени и компетентни за политика,за създаване на закони и т.н.
132
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
134, вземи се поинтересувай защо БСП се отказа от властта и дойде Борисов 2
131
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименБСП няма да се провали.А как така са продали партията на ДПС?Завинаги или временно?Не ми се вярва това нещо!
130
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е толкова важно как ще се нарече партията - лява или дясна. Важното е да отстоява националните приоритети. Досега в това отношение Нинова с позицията си, която заема во всички важни за България въпроси е винаги в десетката.Станишев продаде БСП на ДПС и се отказа от властта през2014-та. За Миков просто не ми се мисли. Най ниската подкрепа за партията имаше при него.Най-после един стегнат и качествен човек избраха и сега искат да го провалят.Но провалят ли го - ще провалят и себе си.
129
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблема не е в Нинова, който и да е на нейно място, пак ГЕРБ ще печели със 100 000 купени гласа, пак ще получава задкулисната подкрепа на ДПС и Пеевски, и пак ще краде колкото си иска!Проблема е в народа, който вече 10 години не проумява че управлява (краде) ГЕРБ, и още за всичко са му виновни "лошите комунисти", които имат толкова общо с днешното положение в България, колкото и везирите на Абдул Хамид Втори... За простия български народ явно времето нищо не означава, още живее в миналото...
128
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България няма истинска лява партия - бедни няма нито в големите среди на СДС, ГЕРБ, БСП, Патриотарите, нито ДПС и пр.Беден е електората на всички от ДПС до ГЕРБ с малки изключения. Много от бившите активисти на БКП за да станат още по погати за сметка на разгрома продължаващ в страната се преляха ту в СДС, ту в БСП и най много в ГЕРБ където и софрата е най богата.
127
9
 
9
 
! Отговори
до 128 преди 5 години
БГ ще тръгне напред ако ГЕРБ се закрие.Срам ме е илитерати и престъпници да ни управляват- Станахме за посмешище в ЕС.