След вота за вота: Тактиката на БСП беше грешна!

Зад Нинова трябваше да има армия, смята Валерия Велева
30 юни 2018 20:50,
48

Валерия Велева: Тактиката за провеждане на вот беше грешна!

Тактиката за провеждане на вота на недоверие беше грешна. Така журналистът Валерия Велева коментира отхвърленото искане на БСП за оставка на правителството.

Още по темата

"Зад Нинова трябваше да има армия от хора, но тя липсва", каза тя пред Bulgaria ON AIR.

Според Велева не е бил избран и точният момент за оставката на Жельо Бойчев, който напусна зам.-шефския пост в партията малко преди гласуването на вота.

"Даде се възможност с тази оставка за различни тълкувания, които можеше да се избегна", смята журналистката.

Според нея ГЕРБ е единствената партия, която се готви за избори в момента.

"За БСП и ДПС е голям проблем, че нямат Цветанов", каза още Валерия Велева.

Според нея това, че ГЕРБ ухажва кметове на БСП, е отдавна известно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко което прави фракцията на Бкп - Бсп е грешно!Когато е на власт или като се мисли за "опозиция" е грешно!Помним кой окраде парите на България в 90г и си ги изнесе в чужди банки и ни вкара в купонна система!Същото направи и през 96г Жан Виденовата зима на купонна система и на хляба и млякото даже!!Тази партия "" взе властта"" и през 2013г с аферата "'Костинброд 2013" с дпс и обраха и банка Ктб заедно с мустака!!!Само в периода 2001 - 208-9г крадоха с "'царя"' си!!!
44
3
 
4
 
! Отговори
Питам преди 5 години
До провинциалист 40 В провинцията има много стойностни хора....Корнелия ли имаш пред вид ?
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Грешна друг пъткви избори ве? Дотогава няма да сте живи :)
42
3
 
3
 
! Отговори
Грешна друг път преди 5 години
Грешна тактика, ама не! Ще се види на изборите!
41
2
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
и добре че нямат такьв като цветанов които говори само простотии и то срещунаи големите дьржави
40
7
 
5
 
! Отговори
Никола преди 5 години
До До 25 Доста повече от теб съм отвратен от тиквата, НО ЮЖЕН ПОТОК ГО СПРЯ ОРЕШАРСКИ, а така също НЕ ХАРЕСВАМ ЛЪЖЦИТЕ КАТО ТЕБ.
39
0
 
8
 
! Отговори
провинциалист преди 5 години
Ало N:37,ако си истински столичанин ще бъдеш интелигентен,а не повърхностен злобар.В провинцията има много стойностни хора и по-широко скроени отколкото в прехвалената София селянджъри.
38
0
 
3
 
! Отговори
До 37 преди 5 години
Комплексът Ви за малоценност Ви подтиква да чувствате атака със подобни въпроси, а явно високият Ви интелект Ви провокира да се защитите обиждаайки на интелигентност.А страхът във вас ви спира да напиши те поне едно от тези" публично известни имена".А две думи сте пълен въздухар
37
0
 
17
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Главната бюрекчийка на републиката да прави бюреци на Цокола и да не се обажда !!!
36
9
 
5
 
! Отговори
37 преди 5 години
До 37Имената са публично известни.Щом не ги знает3 значи сте ***.И да ви ги кажа по-умен няма да станете.А тази Велева е ПР-а на Доган.Ама вие и това "нИ знаЙтИ" защото в провинцията още живеете по дърветата, гласувате за Боко-тиквата и ядете доматите с коловете..
35
1
 
12
 
! Отговори
До 36 преди 5 години
Е кои са тези кукловоди? Кажете едно име.Борисов се съобразява със силните и мачка слабите. Едните не ги закача за данъци, лицензи, мита... Другите им слагат "десятък",
34
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На БСП проблема е че в самото БСП има зависими индивиди които са на каишка от кукловодите на Борисов,Доган, Пеевски и т.н.Всъщност тази банда кукловоди управлява България от 2009 насам.ДПС и ГЕРБ са 100% зависими от тях.А в останалите партии има провокатори и шпони на кукловодите.Това е политическата картинка в тази балканска държавица на ***.
33
8
 
5
 
! Отговори
Въртиопашков преди 5 години
До КОМУНИСТИТЕ ЛЪЖАТИ за гьола ли лъжат?!!
32
3
 
4
 
! Отговори
фащ преди 5 години
До BGИ децата и внуците на българските премиери на са в BG Ако тук беше много хубаво,нямаше да е така.От тук само се смучат кинтите,за да живеят там добре.
31
12
 
11
 
! Отговори
BG преди 5 години
Българските студенти учат в САЩ, а не в Русия. Например момчето на Нинова и т.н.
30
7
 
12
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Визитата на Борисов в Москва от три дни се съкрати на един! Това че предаде руските интереси донякъде за руснаците беше разбераемо ,но това да предадеш на собственият си народ и да се хвалиш ? Както и да дрънкаш в Кремъл колко си обичал Ердоган и ес....и когато се изцепи че имало договорка ") Песков се ошашави от такава наглост.. ")))
29
5
 
8
 
! Отговори
До 30 преди 5 години
Да ,даже студентите са пред Българското посолство в Лондон!
28
12
 
7
 
! Отговори
Г преди 5 години
В you tube е пълно с отзиви от руските медии за Борисов и "южен поток".. Професионални медии и журналисти обясняват до каква степен може да изпадне един объркан човечец сложен за водач на една някога приятелска държава...
27
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС и БСП и да вземат властта ще почнат протести и медийни манипулации .На практика Борисов е несменяем дотолкова ,че Сидеров го е разбрал и стана натовец ,а Слави ще е новия Марешки .Честен бил ,хихи.
26
10
 
10
 
! Отговори
До 25 преди 5 години
Когато отразиха посещението на Боросов в Москва, руските медии ясно казаха : виждате ли го тоя! Той спря проект с който загубихме 900 милиона долара, България загуби огромни преференци и печалба от транзита с който можеше да плаща заплати на учители,лекари и пенсии! А сега се дотътра да искал газ от Ердоган!? Какво мислите за такова същество?