Нинова се ядоса: По-скъпи ток, парно и вода, това е цинизъм!

КЕВР била зависима от икономико-политически интереси
Обновена: 1 юли 2018 17:18 | 1 юли 2018 17:15, Камелия Цветанова
186
Нинова се ядоса: По-скъпи ток, парно и вода, това е цинизъм!
Снимка: Булфото, архив

Поскъпването на тока и водата от днес съвсем ядоса червената шефка Корнелия Нинова, която през тази седмица поиска оставката на шефа на КЕВР Иван Иванов.

Още по темата

"Поредното увеличение на ток и парно. И поредния цинизъм от страна на председателя на КЕВР Иван Иванов", коментира сегя тя в социалната мрежа Facebook.

"Попитан как ще се отрази това на българските граждани, отговорил- само 15 процента ползват топла вода и топлоенергия. С лека ръка обрече 15 процента българи на още по-голямо обедняване", разкритикува решението на регулатора  в частност на шефа й соцлидерката.

Тя допълва, че явно според Иванов останалите се греят на дърва.

"Бил спазвал закона при ценнобразуването. Защо със същата загриженост не спази закона и не се произнесе за сделката с Гинка Върбанова и ЧЕЗ? А господин премиерът твърди, че КЕВР бил независим орган. Независим е от закона и зависим от икономико-политически интереси", пише още Нинова.

Според нея гласуването на оставката на Иванов другата седмица по искане на БСП е най-малкото, което трябва да се случи, за да има законност в държавата и справедливост за хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако управлението им беше успешно, както твърдят, сега трябваше да променят цените и пенсиите като в Румъния! Но ние сме африканци, а не европейци!
63
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-високите цени са заради цената на руският газ. Протестите трябва да се провеждат пред руското посолство.
62
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Между другото шефът на КЕВР е човек на Костов, също като Нинова. Така че това е другарска критика.
61
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трвбва да се върви по най-късия път за спасяване на нацията. Всички варианти чрез брюксел са само удължаване на агонията. Тепърва строеж на аец не спасява от измръзване и фаталност в зима 2018-19.До края на тоя септември въпросът със сгряването и здравето на над два милиона хора в БГ трябва фа бъде решен. Всяко отклоняване на тая спешност е чист геноцид. Можем да получаваме два пъти по-евтин газ. Какво умуваме? ЕС не е Йерусалим за българското благополучие. Съвсем напротив!Накъде????
60
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази тетка и украинският сепаратист Спинишеф искат да ни вкарат във война със Русия Крим е руски дрогарко отивайтe си във САЩ не ни трябват тука капиталисти и евроатлантици.
59
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 37Глупости! Затова Чърчил и Рузвелт "подариха" Бг на Сталин. Освен азиатски мераци друг не е проявявал интерес към Бг.
58
7
 
8
 
! Отговори
крадечко преди 5 години
Бойко,върни краденото и не изпозвай кака Гинка да купиш чез,а ние да ти плащаме вовеки веков,защото ще има Амин,Това се отнася и за ниновите няколкостотин хиляди,с които е участвала в приватизацията на Техноимпекс.Виш,шиши е наш човек и за БТК и Булгартабак ще си траем.Да живей националната лотария!
57
3
 
28
 
! Отговори
Избирател преди 5 години
В Румъния свалят цената на тока,вдига пенсиите с10%,а в бг обратно.Защо?Може би защото има министри в затвора?А в бг няма корупция,честни министри,перфектна п.иватизация и стадо избиратели продаващи се за кебапчета и бира и т.н.
56
3
 
3
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Всичко се развива никога няма има намаление най малко заплатите в секторите се вдигат и някой трябва да плати сметката :)Проблема не са сметките а заплатите
55
2
 
15
 
! Отговори
Пак съм Аз преди 5 години
Смете се на хората които протестират. Малко били, платени били, бекапари били. Къде останалите трезвомислещи и плащащи за масрафа на Гинчето, Вожда и другите с комисионните. На площада си кажете мнението, не в разни форуми. Аз вече съм там.
54
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Върни откраднатите пари от Техноимпекс *** другарко и ше ти мине!
53
9
 
12
 
! Отговори
waffen преди 5 години
Удавна вече не сте народ а роби. Това ако са Гърците излизат и запалват държавата и вие сте нищо .
52
9
 
17
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Гледам че, всеобщо плюене по Нинова е настанало. Аз също не я харесвам, но... в този случай е права. Как не видяхме едно намаление поне. Само увеличаване на ток, парно и др. Петролът бил скочил. Увеличи се малко но това не достатъчно за да оправдае поредното увеличение. Изчислете сумарния скок само за тази година и ще видите за какво грабене иде реч. А тези ,,независимите" от КЕВР са само бушон на Бойко, Златев и мършите около тях.
51
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези цени да важат за депутати и министри, тъй като те получават по няколко хиляди ежемесечно.
50
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова да се обади на приятеля си Путин да намали цената на газа или и там не я броят за жива.
49
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова, върни парите ограбени от Техноимпексимпорт!
48
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търпелив е българинът, много търпелив. Но когато се разгневи, високите дувари ще са без значение. Ще понесе и реките от кръв, и ще ги помни. До следващия Народен съд, когото алчниците ще оплакват цвета на интелигенцията си...Бог забавя, но не забравя!
47
6
 
9
 
! Отговори
До централата ГЕРБ преди 5 години
Изтеглете си троловете,че се преумориха и взеха да пишат глупости.Платете им целия надник.
46
8
 
10
 
! Отговори
надеждатукаостави преди 5 години
Как да се забранят комунистите със закон.Това оначава герберите да се самозабранят.
45
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Герб всички са комунисти или близки и приятели с комунисти и с такова минало!