Сидеров кани Цветанов на "неделно училище" по политика

Лидерът на "Атака" бил готов да изнася лекции
Обновена: 1 юли 2018 12:06 | 1 юли 2018 11:07,
71
Сидеров кани Цветанов на "неделно училище" по политика
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на "Атака" и шеф на депутатите от "Обединени патриоти" Волен Сидеров чака заместника на Бойко Борисов в ГЕРБ Цветан Цветанов на "неделно училище" по политика. Това обяви самия Сидеров пред Нова тв, а поводът – думите на Цветанов след Междупарламентарно заседание Европейски парламент – Конгрес на САЩ, че "Русия и Китай са едни от основни потенциални заплахи за мира и стабилността".

Още по темата

"Това е груба грешка, такива думи не се говорят. Да кажеш, че Русия и Китай са заплаха за мира – това е груб дипломатически гаф. Отдавна съм казал, че съм готов да направя неделно училище, да изнасям лекции...", заяви Сидеров в коментар на казаното от Цветанов.

Според националиста подобни коментари са във вреда на България, а и имало обективни факти, които говорят, че не Русия и Китай, а "други империи" са заплаха за мира, защото "палят войни".

Според Сидеров на Цветанов вероятно му се иска да се хареса на американците, но това се случва, докато президентът на САЩ Доналд Тръмп подписва за среща с президента на Русия Владимир Путин.

Лидерът на "Атака" попита какво ще стане с "ентусиазма, ще го нарека комсомолски" на Цветанов в тази ситуация.

Сидеров отново каза, че България трябва за признае Крим за руски и заяви, че ако България първи направи тази крачка – ще спечели – и в икономически план.

Водачът на управляващите "Обединени патриоти" заяви още, че Европа е под "американски натиск" и заради "мрежата на Сорос" е приемала мигранти от Близкия Изток и Африка. Самата мигрантска вълна пък била предизвикана от политиката на САЩ - "разрушиха Либия, Египет, Ирак, Сирия – там не успяха, защото се намеси Русия".

"Радвам се, че след толкова години в българската политика направих една школа. Сега виждам, че лидерите на най-голямата дясна и най-голямата лява партия говорят тези, които аз съм излагал през годините", каза той за коментарите на премиера по повод мигрантската криза.

"Аз съм предлагал нещата, които сега се чуват", подчерта той.

"Спокоен не може да бъде човек в тази динамика в света, но най-накрая България се чува. Европа гледаше на нас като периферия. Председателството допринесе да се чуваме по-добре. И вече обстоятелствата, че в самата Европа обществените настроения карат техните лидери да почнат да говорят като това, което заклеймяваха довчера. Националисти и ксенофоби ни наричаха", подчерта лидерът на Атака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
19
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Какво да се събуждам, нито Ирак, нито Либия имат 3 млн бежанци. В Сирия не остана камък върху камък вследствие на руската борба за стабилност
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Sideroglu едно говори, но пак си гласува за герп.....няма такава наглост и дебелоочие,
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СатаНАТО 34Аллоооууууууууу...........я преди да дращиш щуротии ПЪРВО СЕ СЪБУДИ!!!
31
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 18"Сидеров не е националист, а троянски катър на Кремъл, което е точно обратното на националист и родолюбец".....................при този разклад цветанчов пак КАКЪВ Е???????
30
23
 
2
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Сидеров май не може да осъзнае, че Сирия е най-разрушена и то благодарение на руската намеса.
29
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цвък едва е завършил училище за хора със специални образователни потребности, Волен сега ще го мъчи наново!Ай, ходи си сам на училище!
28
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По скоро един злобен досадник ,поредния ганьовец .Безинтересен до втръсване .
27
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимката - русофил до умопомрачение !
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаете ли какво е направил цар Борис 3,когато е отказъл на Хитлер да изпрати българи на фронта,те го отравят,един от лекарите на Хитлер го отравя.Той умира,но спасява много българи от смърт.Можеше да се обедините с БСП и да се спасим от диктаура.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
AMI DA PONE PERATA GO STRELIAT NO TOI NE SE OTKAZVA DA SE BORI SRESHU MASONOZIONIZAMA MOJE DA E BIL LEKE PREDI NO E MAJ I SE BORI S RASIZAMA NA GLOBALISTITE
24
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалка русофилска *** !
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом като се уплаши от заплахите да не се занимава с политика , а да седи под полата на жена си и да не се показва.ИМАМЕ СИ ВЕЧЕ ЕДНА БАБА ЗА ПРЕМИЕР. Кога най-после ще имаме мъж в политиката?Засега само Нинова играе тази роля.
22
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
VOLEN BESHE ZAPLASHEN V SADA I OT TOGAVA STANA DRUG OTDELNO SOROSOIDNITE MEDII I GRANTADJII GO PLUJAT POSTOIANNO RAZBIRAM VOLEN SIDEROV DA NE ZABRAVIAME CE MASONZIONISTITE SA MNOGO ILNI TE UPRAVLIVAT FED I NAI GOLEMEITE BANKI V SVETA SASHO RASIZAMA SRESHU BELITE NARECHEN MULTIKULTURALIZAM NIKMA KAK DAI SE PROTIVOPOSTAVISH DA NE ZABRAVIAME KAK LIKVIDIRAHA JORG HEIDER OPITA ZA UBIISTVO NA PERATA TOVA E DELO NA SOROSOVITE ORGANIZAZII SPONSORIRANI OT ROTSHILDOVITE FAMILII LOBI
21
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Незабавно отстраняване на *** Сидеров от властта .Разследване за подслушване на хора ,съд и затвор .
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен печелеше привърженици с предаванията и приказките си против ГЕРБ. Знаеше, че само така може да увеличи броя на привържениците си.Срина се в блатото след като се обедини след това с ГЕРБ. И вече измъкване от там няма.Волене, завършил си богословие и знаеш значението на думата `анатема`. Това те чака.
19
1
 
20
 
! Отговори
Константин преди 5 години
волен сидеров е един псевдо патриот, само едно обещание ще цитирам негово "Пенсии по 500 лв. и заплати по 1500 лв. минимални", ако той е във властта. Ето във властта е ама е захапал кокала, не пуска и мълчи. цв.цв. е по зле и от волен. Просто оп и герб тотално се провалиха с каражби и далавери. И последно, оп имат един зам. министър ангел попов, той е подсъдим, но си е още министър, как става това. Поне да го отстранят докато мине делото.
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каня Сидеров на неделна забавачница, за да научи, че след като си признал веднаж, че Крим е Украински няма нужда да го наричаш Кримнаш, както и след като си казал Да освободим Альоша от наряд !, е подло да се извърташ на 180 градуса !
17
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво доживяхме - най-голямата фурнажийска лопата да изнася лекции.Волене, вземи да провериш колко хора продължават да ти гледат предаванията, колко хора продължават да ти четат вестниците. Намалели са с 90%.Ти си една жалка картинка. Ще завършиш живота си като Борисов - оплюван от цял народ. Предадохте България - мижитурки.Ходете се гръмнете всички вкупом от ОП.
16
18
 
2
 
! Отговори
до 17 преди 5 години
Волен е наистина голям патриот и рискува кариерата си за да не влязат ромите от Кърджали във властта още глупави въпроси имаш ли ? БСП ако искат да се обединяват и с татарите щом са антибългари.
15
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров не е националист, а троянски катър на Кремъл, което е точно обратното на националист и родолюбец !