Сидеров кани Цветанов на "неделно училище" по политика

Лидерът на "Атака" бил готов да изнася лекции
Обновена: 1 юли 2018 12:06 | 1 юли 2018 11:07,
71
Сидеров кани Цветанов на "неделно училище" по политика
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на "Атака" и шеф на депутатите от "Обединени патриоти" Волен Сидеров чака заместника на Бойко Борисов в ГЕРБ Цветан Цветанов на "неделно училище" по политика. Това обяви самия Сидеров пред Нова тв, а поводът – думите на Цветанов след Междупарламентарно заседание Европейски парламент – Конгрес на САЩ, че "Русия и Китай са едни от основни потенциални заплахи за мира и стабилността".

Още по темата

"Това е груба грешка, такива думи не се говорят. Да кажеш, че Русия и Китай са заплаха за мира – това е груб дипломатически гаф. Отдавна съм казал, че съм готов да направя неделно училище, да изнасям лекции...", заяви Сидеров в коментар на казаното от Цветанов.

Според националиста подобни коментари са във вреда на България, а и имало обективни факти, които говорят, че не Русия и Китай, а "други империи" са заплаха за мира, защото "палят войни".

Според Сидеров на Цветанов вероятно му се иска да се хареса на американците, но това се случва, докато президентът на САЩ Доналд Тръмп подписва за среща с президента на Русия Владимир Путин.

Лидерът на "Атака" попита какво ще стане с "ентусиазма, ще го нарека комсомолски" на Цветанов в тази ситуация.

Сидеров отново каза, че България трябва за признае Крим за руски и заяви, че ако България първи направи тази крачка – ще спечели – и в икономически план.

Водачът на управляващите "Обединени патриоти" заяви още, че Европа е под "американски натиск" и заради "мрежата на Сорос" е приемала мигранти от Близкия Изток и Африка. Самата мигрантска вълна пък била предизвикана от политиката на САЩ - "разрушиха Либия, Египет, Ирак, Сирия – там не успяха, защото се намеси Русия".

"Радвам се, че след толкова години в българската политика направих една школа. Сега виждам, че лидерите на най-голямата дясна и най-голямата лява партия говорят тези, които аз съм излагал през годините", каза той за коментарите на премиера по повод мигрантската криза.

"Аз съм предлагал нещата, които сега се чуват", подчерта той.

"Спокоен не може да бъде човек в тази динамика в света, но най-накрая България се чува. Европа гледаше на нас като периферия. Председателството допринесе да се чуваме по-добре. И вече обстоятелствата, че в самата Европа обществените настроения карат техните лидери да почнат да говорят като това, което заклеймяваха довчера. Националисти и ксенофоби ни наричаха", подчерта лидерът на Атака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
Ккк преди 5 години
Сидеров ти си хамилион бе човече.Нямаш достойнство на мъж бе джудже.Спретнаха ти дело и миряса да се "бориш"срещу КОРУПЦИЯ и разни там други твои измишльотини.Б.Б е виновен че ви търпи със ловеца на тишина.Неделно училище за хамилионщена и лицемерие отвори.
53
0
 
1
 
! Отговори
Ivory преди 5 години
Може да го научи как се ходи в скъпи хотели и на почивки.
52
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ще има ли лекция на тема "Как да си върнем електората на "Атака", след като сме в коалиция с ГЕРБ" ?
51
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цв. Ако е казал това, трябва да се разкара. Американците не им пука за никой. Искат да ни скарат с Русия и Китай за да няма газ и търговия и после да клекнем лесно и подпишем зостъпа на ГМО продуктите и химикалите от Монсанто - баесеф.
50
1
 
20
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
изказването на цветанов е голяма простотия затова трябваше да гласувате вотаама в името на кокала няма да го направите и затова ще изчезнете от политикатазаради просташките ви ходове
49
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точто пък ТОЙ,полуграмотен,грубиян,хамелеон,завършил на стари години Богословие,с връзки?!
48
2
 
23
 
! Отговори
касандра преди 5 години
Волене от днес увеличават цените на тока и парното. Къде си да изведеш четата и да викаш оставка. Нямате и ти влезе в мъглата.До вчера наричаше НФСБ национален фронт за спасение на бойко. Ама съюзихте се и ти стана спасител на Бойко. Така е интереса клати феса. По напред гледах с интерес тв АЛФА но от както ти стана двуликия ЯНУС вашата тв е изключих от менюто на моя тв. И едните и другите сте маскари. Това са думи на бай ***. Ей за това никога няма да се управи България.Вия кте гробокопачи.
47
5
 
14
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Колкото и неприятно да ми е това човече, в този случай е прав. Не може да обвиняваш двете най-големи сили в такова официално обръщение. Рано или късно това ще ги захапе по ***. Но от друга страна какво да очакваш от физкултурник.
46
12
 
11
 
! Отговори
Бляд преди 5 години
Сидеров по-добре да каже сколка денег се е облагодетелствал от Путин? Защото е видно и за децата, че руско ***, но не и български патриот. Ако ГЕРБ и компания, му бяха толкова омразни отавна щеше да е в опозиция и то извън парламента.
45
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ги слушам, тия и двамата трябва да са двуполови! Щом при тези противоположни схващания могат да са в едно легло....
44
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов е взел 15 поредни избора и на президентския не развърза кесията защото искаше да номинират него, и да разбере Буко, че без Цецов са финиш! Значи е умен!
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, бе, да! На вота го подкрепя сакън да не падне правителството и да остане малкия без мляко, а сега за пред офцете ще го иронизира! Ела ми ти на неделна литургия насаме и ще ти обърна ориентацията за пореден път!
42
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той е физкултурния и му е простено че е ***.нищо не може да помогне на *** селянин
41
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И този - корифей на външната политика!Нещо за цената на тока, за лихвите, за пенсиите, за здравеопазването и за бежанските лагери?Още ли има някой, който да му вярва?
40
2
 
30
 
! Отговори
:):) преди 5 години
не трябва да си фен на Волен за да разбереш че в случая е прав. Единия лаяч мистър Биин се разкара, но този ходещия на закуски в Белия дом се пияви. Като комсомолец верен на пивелята на големия брат....Бойко махай го тоз Цецо, тегли те към дъното.
39
4
 
23
 
! Отговори
Василев преди 5 години
И двамата са бок.клуци, единият ходи на инструктаж в САЩ, а другият в Русия!!!Пълни *** нещастници, които се хранят с човешка плът, след като предварително американски и руски фирми и банки крадат от българския народ, и после парите се връъщат под формата на субсидии за НПО,медии, соц.проучвания,корумпирани проекти и т.н.!!!Агент Джаред Стоунс!ЦРУ!!!
38
4
 
20
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Преди да се яват на дебат в неделното училище е хубаво двамата да декларират какви доходи, имоти и спестявания имат, защото и двамата са политици от години!!!Волен е бил журналист, а Цветанов незнам, но не мисля че ако са забогатели е от предишните им работи!!!Според мен българския народ е пропуснал най-важните уроци в училището на живота, иначе как може такива посредствени личности без интелектуален багаж и чувствителност към проблемите на хората , да бъдат политически ментори всеки ден!ЦРУ!
37
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами златен ще да е пръстът на Сидера, даже бих казал позлатен от бб, за да го крепи на власт.Те екскурзиите до Карибите са доста скъпи, как да се финансира видният патрЕот.А както знаем при бб всичко се купува, подкрепа, влияние избори и от време на време по някой остров за разнообразие
36
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров е златният пръст, който държи Борисов на власт.
35
0
 
31
 
! Отговори
ОБИКНОВЕН СУДЖУК преди 5 години
К`во да искаш от Цветанов, той е завършил физкултура, а не Оксфорд или Кеймбридж.