Каракачанов: Биваците с мигранти – извън Европа!

Воеводата хвали Борисов за куража му на държавник
2 юли 2018 11:30,
58
Каракачанов: Биваците с мигранти – извън Европа!
Снимка: архив "Булфото"

Мястото на каквито и да било точки, лагери, кошари, биваци и други, е извън Европа. Нито в България, нито в Македония - другите да отговарят за себе си!  Това за Патриотите са местата, на които е категорично недопустимо да бъдат създавани такива бежански "котила".

Това обяви лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов в коментар на сделката за мигрантите, постигната от лидерите на ЕС.

През уикенда стана ясно, че Германия е сключила споразумение с 14 държави в ЕС за връщане на мигранти, сред които е Гърция. Премиерът Бойко Борисов обяви, че България е категорично против.

Още по темата

Каракачанов поздрави Борисов за куража на държавник заради позицията му и напомни, че това е теза, отстоявана от ВМРО, още от 2013-та година.

"Ние, Патриотите, никога не сме били съгласни България да става официален кръстопът и чакалня на мигранти. По никакъв начин не сме се съгласявали, а точно обратното - ние се борихме години наред, а твърдя, че и успяхме, въпреки порочния прочит на Дъблинското споразумение и ослушването на евролидерите спрямо неговото преразглеждане, България да не се превърне в "бежанския лагер на Европа", написа Каракачанов в профила си във Facebook, цитиран от партийния си пресцентър.

Според него днешната позиция на премиера е още една битка на Патриотите, която си е струвала усилията.

Каракачанов коментира и решението на Ципрас да приеме върнатите мигранти обратно.

"Не се учудвам, защото именно на неговата страна ЕС даде доста незаслужени подаръци, които го поставят в зависима ситуация", обясни лидерът на ВМРО.

"Отдавна говорим за затваряне на границите и за спиране на безконтролния мигрантски поток към Европа", припомни Каракачанов. Той изрази задоволство, че и лидерите на ЕС вече се замислиха над това.

"Радваме се, че лидерът на нашия коалиционен партньор ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов прие нашата битка като своя и към момента показа, че има куража като истински държавник да отстоява интересите на страната ни", похвали воеводата премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
6
 
! Отговори
Ала-Бала преди 5 години
Както се казва:"По-добре късно отколкото никога, идва акъла на европейските политици."Преди години Кадафи им каза: "Дайте ми 8 000 000 000 Е и аз ще ви пазя от набезите" Умниците послушаха Чичо Сам и заедно с неблагодарната Франция с благословията на Германия го убиха като куче. Либия беше разорена. Сега търсят кой да пази престъпната, лицемерна и алчна Европа. Кой ли ще се съгласи? Кой ще повярва на тези лицемери. Такива като мен пишеха по форумите истината за Либия, триеха ни коментарите.
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С плюскане, навеждане и лъжа можеш да станеш 200 кила, но не и патриот!
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракачанов,вземи се в ръце та отслабни бе.Все едно си реклама на свиневъдство.
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 37.Карат се емигранти не знам от къде.Не сме си платили рентата на Ердоган.Затова ни ги пускат от Турция.Бойко да си плати.Иначе Динко и Перата ще спасяват положението.
39
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-39, значи е разбрала,с какви крадци има работа.
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шкембето министър на отбраната.Смях и нищо повече.Но така е .В България просто няма опозиция.БСП не са алтернатива.Затова Суджука ,Тишината Шкембето и Болен си разиграват коня както си искат.
37
1
 
9
 
! Отговори
бай х преди 5 години
снимката е много яка... ама и това копче на сакото няма да издържи
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей Шкембе ,нали щеше да връщаш родната казарма.Ще я върнеш на куков ден.Два самолета сте закупували от 10 години.Г-н Воеводо колата одавна е обърната в дерето.Пътища вече много.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неудобни са ви защото Запада не дава пари за тях,пари които да ги окрадете.Затова и са нежелани мигрантите в България.Баба Меркел дава пари но само на Ердоган,да не ги пуска и да ги задържа.
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма толкова прости мигранти,които да искат да останат в БГ.БГ.е транзитна спирка за тях.Не ни правете на будали.
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Харманли от 3 дни се карат яко емигранти с автобуси не знам от къде
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво Г-н Минисрър на отбраната Шкембе Воеводо.Гледам на снимката че сакото ти е е вече малко,много си го опънал.
31
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шкембе два хеликоптера загубихме вече откак си министър със какво ще извозваш мигрантите най-добре една овчарска гега да ти дадем.
30
3
 
20
 
! Отговори
Мислеща преди 5 години
Имам чувството, че властта говори против миграцията, но на практика вече ни е продала. В други сайтове има информация за по няколко самолета на нощ, които кацат на летището в Безмер с мигранти от лагери в Германия. И това е от седем дни насам. Хората в Харманли, казват, че се лагерът е по-пълен от всякога, и на вън се виждат нови лица мигранти. Властта предвиждала да разпръска на групи по 50-100 лица в Царево и други селища в Странджа, да прави лагер от закрит тип, охраняван от немски полици.
29
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шкембето и Тиквата продължават да лъжат стадото.От една седмица чартърите в Безмер не спират да пристигат. Оттам с автобуси тарамбуките се извозват за Харманли и Грудово. Вече се стягат и бившите казарми в Звездец.Така е разпоредила Меркел.
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само в българия клоуни стават управници
27
1
 
14
 
! Отговори
Смешен плач преди 5 години
Тоя патриотар по лесно ще спре гей парадите от колкото връщането на бежанците от Германия в България.
26
1
 
13
 
! Отговори
Пустиняк преди 5 години
Що за пропаднала *** с деградирало население може да овласти този опиянчен ***! Каква Европа бе ориенталецо! Ами ако истинската Европа реши да те изхвърли на *** на цивилизацията, заедно с кратуните дето те избраха.... Тогава откъде ще крадеш, че да си пълниш и поиш търбуха. Ще замениш грухтенето със скимтене.
25
1
 
14
 
! Отговори
до Додо преди 5 години
Хитро е да ама да си въртиш опашката като магистрална сюрентия има друго значение политик не е точната дума.
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То лесно се ежите пред беззъби пенсионери и роми, но като ви привикат по ОФ-линия в Брюксел и почвате друга песен да пеете. А после се сърдите, че ви сравняват с комсомолски секретари. Ами точно такива сте - нищо не зависи от вас и само предавате послания на плащащите членски внос към партията майка. То в СИВ имаше повече независимост, отколкото този съвременен колониализъм.