Волен уверен: Без проблеми в коалицията, без смени

Няма основания за рокади в правителството
2 юли 2018 15:23,
44
Волен уверен: Без проблеми в коалицията, без смени
Снимка: БТА

Няма проблеми в управляващата коалиция между ГЕРБ и "Обединени патриоти", заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Той уточни, че когато се чуват отделни различни мнения, те са част от различността им, защото, още когато са се групирали като коалиция, са били ясни позициите им и в международен, и в национален план, съобщи БТА.

Още по темата

Според лидера на "Атака" няма основания и за смени в правителството, защото няма големи грешки от страна на министрите, но министър-председателят е този, който ще реши дали се налагат промени в Министерския съвет.

На въпрос дали на европейските избори партиите от "Обединени патриоти" ще се явяват самостоятелно, Волен Сидеров заяви, че той лично е на мнение, че трябва да се явят обединени, защото присъствието им ще бъде по-силно.

Той допълни, че като лидер на "Атака" е направил най-много, за да се получи коалицията "Обединени патриоти" и затова смята, че трябва да продължат да бъдат заедно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
0
 
! Отговори
ГВЕНДОР преди 5 години
Имам предвид "Приказка за стълбата" на Смирненски, а не Вапцаров...
33
2
 
6
 
! Отговори
разбор преди 5 години
сайдера е най-епоследователнияи най-безполения политик в българия,пълен *** е той е политическа ***,радва се на трохите, след изборите ще гледа НС по телевизията
32
2
 
6
 
! Отговори
БАЛАНС преди 5 години
КОКАЛЪТ Е ЗДРАВАТА СПОЙКА НА КОАЛИЦИЯТА.ШМЕКЕРИ.ОБЕЩАХА 300 ЛВ. МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ И ИЗЛЪГАХА.
31
2
 
8
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 5 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Мих.Константинов
30
2
 
7
 
! Отговори
ромските му номера преди 5 години
Типичен Ром от Ромското Общество в България така наречените Дасикане Рома побългарени/българизирани роми , наситиха се хората на ромските му номера , после да няма няма претенции що го наричат ром
29
2
 
11
 
! Отговори
Ivory преди 5 години
Разбира се че няна проблеми с коалицията,далаверата си върви.
28
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Работеше за руснаците ,сега за американците ,или за Меркел.Не може да се разбере.Той работи за парата!Сега обаче Борисов с дългият спец му показа къде му е местото. Трябва да има един от коалицията, който вместо да работи, да вдига пушилка!
27
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стана по кротък.Парите и властта му излекуваха неврозата.Но си мисля че трябва да не спира с хапчетата, и да си ги пие редовно.Втори Скрипал.Работеше за руснаците ,сега за американците ,или за Меркел.Не може да се разбере.
26
2
 
4
 
! Отговори
от класиката преди 5 години
"Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира."
25
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кремльовския пудел на Борисова каишка!Той само лае- Крим мрим, ама се култивира и държи кат ***!
24
2
 
4
 
! Отговори
хахха преди 5 години
До Анонимен 23Пише се хамелеон бе!
23
14
 
4
 
! Отговори
браво Волене преди 5 години
С всеки изминал ден, все по-мъдро действа и все повече се утвърдждава! За сметка на една грохнала идеология и нейните грантаджии...
22
4
 
6
 
! Отговори
Башка Луд преди 5 години
До 13Брат, да смениш бандата на Винету с алчните социалисти, е все едно да лапнеш *** за да си оправиш дъха!Промяната трябва да е тотална и от нас си зависи, дали ще търпим или ще ги изметем от властта!
21
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това беше последния човек на който му вярвах.Но вече никой не може да ме излъже.Всички са предатели и нагаждачи.
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В психиатрията проблеми няма! Там всеки се мисли за когото си иска!
19
4
 
9
 
! Отговори
Коки преди 5 години
До Анонимен 19Мръсник, абсолютен. Само ще му кажа, явно той не знае. Има един зам. министър от патрЕотите, той е подсъдим за подкуп, демек прокуратурата е открила незаконни поведение в неговите действия и той е още министър. Да се сети воленчо кой е той.
18
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волене, при такава планина от проблеми в България, която скоро ще ви затрупа, ти седиш и плещиш, че проблеми няма.Ако не можеш да се засрамиш, поне отиди се гръмни. Да се изчисти земята от един ***.
17
4
 
17
 
! Отговори
Волен преди 5 години
Ах Вие мои, партии любимиАз ще бъда с таз, която е на власт!
16
3
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
този задмина по падение ВСИЧКИ!!!!!"1" за опортюнистите...Сигурно ГНУСНИТЕ МУ МЕТАМОРФОЗИ ще се изучават в бъдещите учебници по психиатрия.-В раздела "Падения на личността"..Не мога дори да го гледам!
15
4
 
9
 
! Отговори
БАЙ преди 5 години
" Приказка за стълбата" на Смирненски ли имаш предвид?