Джамбазки към Борисов: Поздрави за мигрантите!

"Не допускайте Германия да ни превърне в мигрантско гето"
3 юли 2018 15:45,
51
Джамбазки към Борисов: Поздрави за мигрантите!
Снимка: Архив, Булфото

Евродепутатът Ангел Джамбазки и заместник-председател на ВМРО поздрави министър-председателя Бойко Борисов за позицията на правителството за нелегалната миграция.

"Поздравявам Ви, че защитихте позиция, която е била лично моя и на моята политическа сила ВМРО още от 2013-а година, а именно – здрава охрана на външните граници, смазване на каналджийството, недопускане на прилагането на несправедливите клаузи от Дъблинския регламент, които ощетяват държавите, които са гранични за ЕС", каза той в Европарламента, съобщават от пресцентъра на ВМРО.

Още по темата

Днешното заседание на ЕП бе посветено на приключването на 6-месечното председателство на България на Съвета на ЕС. То започна с изказване на българския премиер Бойко Борисов.

Джамбазки напомни, че граничните страни и конкретно България не са били колониални държави и не са печелили на основата на чужди ресурси и труд и затова няма никаква причина да плащаме чужди сметки.

Който иска да приема разселване – това е негова лична воля. Но ние не можем и не трябва да го правим. Затова правителството трябва да продължи политиката си в тази посока, за да бъде защитен националният ни интерес, призова Джамбазки.

Ангел Джамбазки отбеляза, че техническата подготовка на председателство на страната ни е била отлична, което се вижда от изразеното от всички групи в ЕП мнение.

Той открои като особено важни политически въпроси, които бяха поставени и защитени по време на председателството ни.

"Няма българин, който да не разбира значението на това в рамките на Евросъюза да няма граница от Охрид до Черно море", емоционално каза Джамбазки. Затова и поставянето на темата за евроинтеграцията на Западните Балкани е безспорен успех за ЕС – защото дава сигнал за развитие и спиране на центробежните процеси след Брекзит.

Според него и след излизането на Обединеното кралство от Съюза, трябва да се поддържат добрите отношения и да се работи заедно в сферата на сигурността и отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 5 години
с това свое изказване,джамбаз,е готов за евродупетат от герб-комунисти.
32
2
 
6
 
! Отговори
До 43 преди 5 години
"А ти защо купуваш газ от братята руси, купувай евтина газ от братята американци чемадан вакзал Детройт." Ами ти не знаеш ли. че руснаците са монополисти - рекетьори в България и ни ги докара БКП/БСП??? Задавай си въпросите към леля Корни и р.Овч.
31
9
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
И тоя стана пудел като Волен Белката...
30
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смотльо, избран от смотльовци като него.
29
9
 
6
 
! Отговори
до 32 преди 5 години
А ти защо купуваш газ от братята руси, купувай евтина газ от братята американци чемадан вакзал Детройт.
28
7
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
до 41 НЕ СИ НАЯСНО С РУСКИЯ ГАЗ. ПОПИТАЙ ГРУПИЧКАТА НА ГЕРБ КОЙ ПРИБИРА ПАРИЧКИТЕ КОИТО ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ В ХАЗНАТА. ТОВА Е ЕДИН ОТ КАНАЛИТЕ ОТ КОИТО ДРУГАРЧЕТАТА ОТ ГЕРБ НЕИМОВЕРНО ЗАБОГАТЯХА И БОГАТЕЯТ. НЕ ВИНИ РУСИЯ СЛЕД КАТО НЕ ЗНАЕШ КАК ИИЗЛИЗАТ ЦИСТЕРНИТЕ ОТ ЛУКОЙЛ И КОЙ НАРЕЖДА.
27
10
 
8
 
! Отговори
До 32 преди 5 години
"...честито на румъния по евтин ток с 3.5 процента...".За високата цена на всичко, трябва да благодариш на братята руси, които продават на България най-скъпият газ. При милиарди печалба, акцизите, които се плащат са НУЛА. Не се отчитат никакви печалби. Руснаците ни ограбват най-безцеремонно, а някои червени другарчета много им се радват и обичат. Да видим докъде ще стигне наглостта им и колко ще издържи българинът???
26
8
 
24
 
! Отговори
annybody преди 5 години
За разлика от другите ни уж "български" евродепутати, Джамбазки винаги е бил актуален и адекватен на нуждите на страната ни.Впрочем, да е чувал някой какво са свършили Георги Пирински, Н. Бареков или някой от останалите 18 евродупетати? Не се заяждам, просто ми се искам да ми кажете нещо, за което не съм чел.
25
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До петричОткажи се от българското си гражданство и бегай в БЮРМ
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Горна ДжумаяДобре че беше Жельо Желев едно време да ви признае за държава че инъче вече щяхте да сте провинция на Албания
23
10
 
9
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Айй сега шъ дъ поздрвявате,! Че срама нямате го знаем! Аслъ за туй сте там! Ами по добре кажете след десет години колко милиона матрял шъ сме по малко? Колко от тях ще са с бяла кожа и ще са чели повече от една книга? Каква религия ще бъде преоритетна и изобщо ще четем ли на кирилица!
22
6
 
24
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Честито под 7 млн, нов ток и газ, вместо енергиен шлем стана енергиен фес, и честито на румъния по евтин ток с 3.5 процента и по високи пенсии с 20 процента....
21
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До симитлиАми пращайте SMS-ите с маквдонската история и почвайте да я учите. Тъкмо ще ви излезе евтино, 2-3 SMS-а и сте готови за цялата година. :)
20
4
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Анонимен 19 Ще викнем руските войници като изтрезнеят. Чакаме.
19
9
 
5
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Тоя прилича на Химлер бе....гордостта на гените български....расова работа...
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СанданскиСега го напиши на македонски език с македонска азбука и те признавам. В противен случай - къпан македонец = чист българин+кофа мръснa вода
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сандански 23Муухахахах шегуваш се нали?Защото ако не е време да се лекуваш.
16
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ни командват немци и БХК защо не викнете Русия да ни отърве от колонизаторите.
15
8
 
13
 
! Отговори
4efo преди 5 години
Ангел Джамбазки -премиер!
14
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не допускайте Германия да ни превърне в мигрантско гето"---Абе, Геле! Какво апелираш към Боко, бе! Ми, то нищо не зависи от него, бе!Или и ти четеш ОСНОВНО новините на БЪЛГАРСКИТЕ медии? Колко е велик, а? :)