Дебат за акциза? Менда Стоянова да си понесе отговорността!

Тя не си свърши работата, отсече Милен Михов
4 юли 2018 22:37,
12


Депутатът от "Обединени патриоти" доц. Милен Михов нарече странно искането на Менда Стоянова от ГЕРБ да бъде подписан законопроект, който засяга данъчното законодателство. Той визира предложението за вдигане на акциза върху бездимните цигари, което породи напрежение в управляващата коалиция.

"Г-жа Менда Стоянова трябва по някакъв начин да поеме личната отговорност за това нещо. Тя не си свърши работата да проведе истински дебат", посочи доц. Михов пред Bulgaria ON AIR.

Бойко Борисов нареди законопроектът да бъде оттеглен, а доц. Михов посочи, че премиерът е прав, тъй като "когато не се направят нещата по добрия начин, винаги се получават недоразумения".

"Този акциз дойде някак неочаквано. Въпросът не е поставян на коалиционен съвет", подчерта гостът в предаването "Денят ON AIR", но отрече съществуването на напрежение в управляващата коалиция.

"Ако получим отговори на всички въпроси, нямаме основание да казваме "ще подарим на някого тези пари, които бюджетът трябва да събере", подчерта депутатът от ОП.

Доц. Милен Михов коментира и обвиненията на ДПС към "Обединени патриоти" за раздаването на български паспорти. Преди дни Йордан Цонев от ДПС заяви, че партията му внася предложение за създаване на работна група по темата.

"Корупцията с желанието на нашите сънародници да получат българско гражданство е мародерство. Трябва да се види дейността на онези фактори, които в близките години незаконосъобразно раздаваха паспорти на турски граждани", обясни доц. Михов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време е да сложат и акциз на въздуха който дишаме.
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що не махнат акциза от бензина и дизела? Защо за лека кола над 150 к.с. има акциз? Едните цигари били полезни, другите не! Смешници и некадърници в Народното събрание ,които са далеч от същността на данъците и ролята им за Държавния бюджет.А този *** с доцентското звание и за прислужник в училище не става!
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мента Стоянова си беше поредната скрита комунистка в редиците на ГЕРБ и ще си ходи!
7
3
 
30
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Днес внасяме ...... утре оттегляме.Иначе казано: КОЙТО ДАДЕ ПОВЕЧЕ!П.П.А от ГЕРБ твърдят, че корупцията е преборена?На кого да вярвам? Попа казал: Не ме гледай какви ги върша, а ме слушай какво говоря.
6
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
докога ще сме с плосък данък и 10 % корпоративен данък, докога хазарта ще е безданък, няма друга държава в европа с 10 % данък върху дохода, нашите управля-ващи да видят какво е данъчното облагане в европейските държави , работитесрещу народа и държавата, а тя загива,вече сме под 7 миилона, чака ни пълноразпадане, а парите на управляващите са в бъдещите им държави.
5
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
защо пък да не се вдигне този акциз
4
4
 
34
 
! Отговори
Брат Вурст преди 5 години
На коледа ББ-то ще каже: "Няма да МОГА ДА ДАМ повече пари за пенсии и детски, защото НЕ МИ РАЗРЕШИХТЕ да вдигна акциза на iqos."
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Менда, ако иска да си плащаме тройно за цигаркии ?:)) Напускай ти да не управляваш еднолично.
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама през сълзи...
1
3
 
25
 
! Отговори
смс преди 5 години
Голям смях