Критиките на прeзидента - уместни или от "тъмночервен" хейтър?

Експерти за думите на Радев за еврошефството ни
4 юли 2018 11:44,
63

"Отличен" 6 написаха председателите на Европейския парламент и Европейската комисия Антонио Таяни и Жан-Клод Юнкер на българското европредседателство. Президентът Румен Радев обаче настоя, че комплиментите за него не трябва да ни заблуждават и че състоянието на Европейския съюз е такова, че Брюксел може да си позволи само положителни оценки.
Още по темата

ПР-експертът Соня Момчилова е на мнение, че вчерашното изказване на държавния глава е било уместно, безепитетно, точно, безпощадно.

"Ние дори министър си имахме за откриването, толкова бляскаво, толкова провинциално, да не кажа селяндурско. Ние тук, като една бедна фамилия, показахме как можем да не храним децата си, ама ще нахраним богатите роднини, няма да се посрамим пред чужденците", каза Соня Момчилова в студиото на "България сутрин".

По думите ѝ обикновеният човек няма какво да усети от това председателство, освен кич, който не е оправдан, и мерки за сигурност. Момчилова допълни също, че президентът Румен Радев е говорил именно както трябва.

Журналистът Недялко Недялков пък е на мнение, че държавният глава влиза в ролята на хейтър и припомни статистическите данни, че населението одобрява европредседателството.

"Смятам, че говори с лексиката първо на Facebook хейтър от тъмночервения регистър, второ - евентуално на маргинален лидер на опозиционна партия", каза Недялков пред Bulgaria ON AIR.

Според журналиста казаното от Румен Радев вчера, че комплиментите били стандартни и куртоазни, обижда не ГЕРБ, а лидерите на европейските партии, които Румен Радев обвинява в лицемерие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
4
 
10
 
! Отговори
дядо Соци преди 5 години
Гледам какви ги върши Радев и ми става едно мъчно , мъчно за президента Плевнелиев.Умен човек. Атлантик.
55
5
 
12
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
До Винету 48 И на президента не му е леко цял ден да гледа през прозореца и часовника ,кога ще стане 5 часа.Мъка.
54
8
 
7
 
! Отговори
Ханс преди 5 години
Тоя Нидялко е толкова ***,лиже яко *** на Боко,щото и него го навряха в пета глуха. Лично най-личния му *** на *** Крачунов му го сложи без вазелин и сега реши да се натяга на ГЕРБ и плюе по Румен Радев!
53
12
 
11
 
! Отговори
Вероятно преди 5 години
характерът на Президента е такъв; заяждащ се, със саркастични, обиждащи подмятания:"имате още една седмица","щом искате война", ще раздавате шербет", "европредседателство- еуфория".За военен може и да са "търпими" от подчинениете му, но за Президент - и то БЪЛГАРИН, да говори така за Правителството, свършеното от него се оценява високо от света, е ОЗАДАЧАВАЩО( деликатно казано).Президентът е ОБЕДИНИТЕЛ.А в случая?
52
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Президентът е ОК! И колкото повече той е ОК, толкова по-злобни стават хейтърите към него! Сега се чудят как да обявят Бойко за Зевс, че да няма никой над него. Но Там-Горе, е Свети Петър, та се чудя що се е забързал толкова!
51
8
 
13
 
! Отговори
:)) преди 5 години
защо преписват че е лична заслуга на ББ евпопредседателството? Фантазират ли отново ? Не е ли на ротационен принцип?
50
18
 
17
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
По-черноглед президент не сме имали и никога повече няма да имаме! Спокойно може да си сложи фуражката и да постъпи в армията на Ким Чен Ун!
49
13
 
14
 
! Отговори
Радев губи? преди 5 години
Омбудсманът Maя(костинбродска) вече изпреварва президента по рейтинг. Ами сега кво ще прави зеления чорап ? Очевидно я готвят Мая за бъдещ президент.
48
4
 
9
 
! Отговори
:)) преди 5 години
Според журналиста казаното от Румен Радев вчера, че комплиментите били стандартни и куртоазни, обижда не ГЕРБ, а лидерите на европейските партии, които Румен Радев обвинява в лицемерие.----------------------лИдерите на европейските партии сами по себе си обидчиви ли са? :)) Постоичко е, ако се обиждат са обикновенни кокони, а не са лидери ! пп. не е РРадев, а някой друг ги нарича глезени, ***, шефчета, ... :))
47
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Недялко от фабриката за фейк нюз, може да дава само фейк мнения! Кой пък реши точно него да интервюира? Дотам ли опряхте? Ами за деверсификация да бяхте поканили Слави да му опонира! Поне цирк щеше да стане!
46
8
 
16
 
! Отговори
мак преди 5 години
Винету, кажете поне 1 област от изброените, или други, която да е наред и цветуща под мъдрото 9-годишно управление на бб. Едничка само.
45
15
 
15
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До до винету. И ти си толкова неумен, колкото и ***. Ами висок му е рейтингът защото нищо не прави и нищо не зависи от него. Затова. Я да отговаряше пряко за доходите, за здравеопазване, образование, социална политика и т.н. и да видим тогава как е.
44
18
 
17
 
! Отговори
До Винету преди 5 години
Абе незнам какво мислят българите за еврочленството , но обществената подкрепа за президента е двойно по-голяма голяма от тази за Тиквуний.
43
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами прав е президента , кво го боли обикновения българин еврочленството на Косово, при положение , че сметките му от 01 -ви са с 10% отгоре.Пълнят ни главата със самочувствие за еврочленството , за да не прозира жалката действителност вътре в страната.
42
15
 
14
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До 38 червен анониюник. Ами не боли, защото казаното от *** просто не е истина. Виж какво мислят 60% от българите.
41
12
 
14
 
! Отговори
ГЕРБ ТРОЛЧЕТАТА преди 5 години
ПАК СА ИМ СПУСНАЛИ ОТГОРЕ ДА НАДУВАТ КАВАЛА. АЛО ЦЕНТРАЛАТА, ДАЙТЕ ИМ ПОНЕ ЕДИН ДЕН ПОЧИВКА ДА ПРАЗНУВАТ ПРАЗНИКА НА ХРАНИЛНИЦИТЕ. НЕ ГИ ИЗГЪРБВАЙТЕ ТОЛКОЗ МНОГО. ЩЕ ИМ СЕ ПУКНАТ ДРОБЧЕТАТА.
40
12
 
21
 
! Отговори
Радев преди 5 години
Тоя Недялко е е егати подлогата нещастна...
39
24
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям автогол си вкара Радев при положение, че 60% от хората одобряват европредседателството, а той е в малцинството хейтъри.
38
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рейтингът на Цвъки кърти ... дъното
37
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев е избран от 4 мило а българи, които, а Банкянския глуоендър от 50-ти а хиляди тъ_пунгери и крадци като него, от Столипиново и Факултето и разбира се чрез фалшификациите на Цецо Ухото.