НС-шефката: Едни хора аплодират пътя на Босия към смъртта!

Според Караянчева не може да се иска оставка на цял парламент
6 юли 2018 09:50,
112
НС-шефката: Едни хора аплодират пътя на Босия към смъртта!
Снимка: Facebook

Гневни, но не гладни хора тласкат Николай Колев Босия към нови крайности и аплодират пътя му към смъртта.

Това написа шефката на парламента Цвета Караянчева в профила си във Facebook тази сутрин по повод гладната стачка на Босия. 23 дни продължава протестът на ексцентричния общественик пред сградата на Народното събрание срещу купуването на шофьорски книжки. Преди дни, притеснена за състоянието му, Караянчева дори му изпрати лекар.

Караянчева протестира против отношението на хората, поддържащи Босия.

Още по темата

"Убийци!" "Хлебарки!" "Долна паплач!" "Гниди!" Това са някои от епитетите, с които тези дни шепа хора наричат полицаите пред Народното събрание, заради опитите им да опазят реда около Николай Колев – Босия, който продължава самоубийствената си гладна стачка и отказва всеки опит за диалог", написа още шефката на парламента.

Тя пише, че поддръжниците на гладната стачка пожелават смърт на полицаите, пожелават смърт на семействата им, на децата им. "Кълнат, както нормален човек не би се обърнал дори към най-големия си враг, камо ли към непознати момчета и момичета, които просто си гледат работата", допълни тя.

В поста си Караянчева цитира биографията на Махно, за който лозунгът "Анархията е майка на реда", бил знаме.

"Анархия – мать порядка" по някакъв извратен начин може да се вписва в идеята за гражданска война в Русия в началото на 20 век. Не и в свободна, развита страна от началото на 21 век. Можем да сложим проверяващи на всеки, който има лиценз да издава шофьорски книжки. Можем да сложим проверяващ на проверяващите. Кой ще проверява проверяващите проверяващи? Това е въпрос на манталитет и промяна на манталитета. Не на оставки – защото засега се искат оставките не просто на един министър, а на цялото Народно събрание, на Президента, на всеки, когото днешните махновци са нарочили за кулак.", пише още Цвета Караянчева.

Тя пита и какво ще стане, ако утре някой започне гладна стачка срещу исканията на Босия?

"И да – Босия не трябва да умре", завършва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
1
 
! Отговори
бог преди 5 години
До данъкоплатец НЕ САМО ОСТАВКА А И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ---КРАЛИ БЪЛАРИЯ ОТ 1989 ДО СЕГА БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ---СДС БСП ДПС ГЕРБ НДСВ
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Босия е прав-изчезвайте ***!
83
2
 
14
 
! Отговори
Тангра преди 5 години
Не само оставка, вън отБългария! Отивайте при милионите които кътате по разни банки в чужбина. Оставайте паспортите и да ви няма с цялото котило. Нагледали сме се на палати и вили на бивши политици крадци!
82
1
 
8
 
! Отговори
Съвет преди 5 години
Може да е много модерно да си активен в социалните мрежи, но има нещо по-важно за такива като г-жата - да се образоват всяка минута. Принизяването на поста Председател на НС в парламентарна република има тежки последици. Тези партийни назначения ще изиграят най-голяма роля за падането на ГЕРБ. Може да не е активен член, важното е да става за поста. Това е най-важното за ГЕРБ. А те на всеки пост редят послушковци и мижитурковци, без капацитет, обща култура, не говорим за опит.
81
1
 
13
 
! Отговори
Филологов преди 5 години
Цвето ,Цвето ,филологията ти е като географията ! Епитетите са художествени определения ,а тук Босия ви реди само съществителни имена ! Свещена простота,Цветоооо...
80
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Комунистическо дело, а наядения,комунист,бойко ,сред тях ли е.
79
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медиите изчакаха да мине Европредателството, за да не го видят евровождовете. Всички започнаха да реват по време на Европредателството, за да си покажат магарията на събора, както в приказката.
78
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече ми става неудобно да подсещам герберите, че са управлявали последните 10-11 години.
77
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ахааАло кой управлява последните 10 години ?
76
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, ми-ииий - Бос! Не е цяла тълпа умни красавци с които Плев се гордееше, а герберунгелите хрантутиха!
75
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи 23 дни човекът гладува пред НС, а Тиквено-Прасешките медии крият този факт за да не развалят фалшивия имидж на иначе много успешното ЕвропредЦедателството.
74
1
 
35
 
! Отговори
Башка Луд преди 5 години
Има една капка, капката, която ще прелее чашата на нашето търпение!Дали ще е Босия, дали ще са майките, пенсионерите или, който и да е!Ще ви изметем! Всичките крадци и измамни търбуси в политиката!И не ми пробутвайте дитирамби за успехите на Винету в международната политика, икономическия възход и увеличаването на доходите! Направихте ни на маймуни! Но иде видов ден!
73
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искаме оставка на целия парламент абсолютно всички без изключение.
72
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шест месеца протестите не спират. И никой не се заема с проблемите. Обаче народът е разединен и всеки действа самосиндикално.
71
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво стана със самолетите, електронното правителство, газовия хъб, АЕЦ Белене, Южен поток нищо едно голямо нищо. ***!
70
4
 
30
 
! Отговори
ахаа преди 5 години
На половината парламент ли да искаме оставката Другарко ?? С БСП си разделихте 4 ри милиарда от КТБ а за народа само дупки по пътищата и гaден живот. Къде е Елeктронното Правителство ???? Колко по колко милиарда да платим докато се нaядете ?
69
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВСЯКА КУПЕНЯ КНЕЖКА НОСИ ПРИХОДИ В КАСИЧКАТА НА ГЕРБ.Я ПИТАЙТЕ МСКОВСКИ КАКВИ ОТЧИСЛЕНИЯ МУ ПРАВЯТ НЕГОВИТЕ ХОРА В ДА
68
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не можело да се иска оставката на цял парламент.Ха-ха. И каква е логиката на това твърдение?може и още как.Или да се поиска от лабораторията в Солсбъри малко новичок.
67
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо да не искаме остaвка на целия парламент какво свърши парламента точка по точка отчет от председателя ? Анархия в парламента - мат порядка ?
66
4
 
14
 
! Отговори
БАЛАНС преди 5 години
Ако не оставката на ЦЯЛ ПАРЛАМЕНТ, поне оставката на едни 95 + 27 депутати може.