Цветанов: Между мен и Борисов няма напрежение!

Твърдението било кризисен пиар на БСП, каза той
Обновена: 7 юли 2018 14:55 | 7 юли 2018 12:45, Петя Славова
137
Цветанов: Между мен и Борисов няма напрежение!
Снимка: БТА

Напрежение между Цветан Цветанов и премиера Бойко Борисов няма. Това заяви лидерът на парламентарната група на ГЕРБ, който обясни, че това твърдение е кризисен пиар на БСП.

"Като доказателство за това, че няма никакви проблеми, сутринта в 7.15 ч. заедно с премиера обсъждахме това, което се случва в момента и което предстои да се случи, и в 8.30 ч. му беше първата среща с премиера на Сърбия", посочи Цветанов пред bTV.

Още по темата

"БСП трябва да бъдат спокойни, тандемът Борисов, Цветанов и ГЕРБ са най-голямата парламентарна група, най-голямата партия, и ще продължат да бъдат такива, защото винаги работим, за да защитим обществения национален интерес", подчерта лидерът на ПГ на ГЕРБ.

"БСП вече не е тази партия, която беше преди година или две. В момента има негодувание в парламентарната група, има блокиране на всяко едно различно мнение. Жельо бойчев напуска, за да прави бизнес, което означава, че средата в България е добра, което противоречи на казаното от Корнелия Нинова и нейния екип, че средата у нас не е добра за бизнес", коментира Цветанов.

Няма непреодолими различия с Обединените патриоти, изтъкна Цветанов и допълни, че отношенията им са работни. Предпоследно: ГЕРБ няма да оттегли законопроекта за акциза за бездимните цигари (ОБЗОР)

Той отбеляза, че в момента в цяла Европа има различни напрежения във всяко едно правителство, като даде за пример Германия. "ХДС и ХСС, които традиционно винаги са били като един здрав юмрук, имаха ключови различия, които обаче успяха да изгладят", заяви той.

"Всичко добро, което се случва, е успех на всички. Когато възникне някъде проблем или напрежение  проблем, веднага лошият е ГЕРБ. Защото като ПГ ГЕРБ е 95 депутати и всяко ключово решение, което се взема в парламента, няма как да мине без гласовете на ГЕРБ", каза още Цветанов.

На въпрос дали са внесли лобистки законови поправки за бездимните цигари, Цветанов заяви: "Лобистки ли са тези поправки, когато всъщност искаш да повишиш един акциз, да намалиш печалбата на една частна компания, но да влязат повече приходи в държавата? Ако говорим за лобизъм за републиканския бюджет, да, действително ние лобираме да има повече приходи в бюджета".

"В Австрия например акцизът е 70%. 100% действително е несериозно, нереалистично и смятам, че беше прекалено силно като действие и стъпка", призна той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
1
 
4
 
! Отговори
НЕ МЕ РАЗСМИВАЙТЕ преди 5 години
ЦЕЦО ОТИВА НА КОНФЕРЕНЦИЯ НА МОЗЪЧНИТЕ ТРЪСТОВЕ В САЩ. СЛЕД ТОВА НА ОЩЕ ЕДНА ЗА ТРАНСАТЛАНИЧЕКО СЪТРУДНИЧЕСТВО ИЛИ КАКВОТО Е ТАМ. ВСЕ ТАЯ - ЦЕЦО И МОЗЪЧЕН ТРЪСТ. Я ПАК - ЦЕЦО НА КОНФЕРЕНЦИЯ НА МОЗЪЧНИ ТРЪСТОВЕ. Е ТОВА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА. НА МОЗЪЧНИТЕ ЗАДРЪСТВАНИЯ ЩЕ Е. А МОЖЕ БИ ТАКА МУ КАЗВАТ ВЕЧЕ НА ИНСТРУКТАЖИТЕ НА ЦРУ, ЩОТО ТОЗИ ТЪ ПАК И ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СКРИЕ. ТОЛКОВА Е Т ЪП.
110
1
 
4
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Башка Луд За да си сивия кардинал, трябва да дърпаш зад кулисите всички неща на Герб.А той просто организира самоизбирането на Герб.Било чрез йезуитски обещания, било чрез деликатни намеци, да не кажа изнудване, било чрез по-неделикатни намеци, били чрез направо пазаруване на гласове. По нашия край бизнесмените пропищяха вече,направо от Нап се взимат данни, кой е по-състоятелен.Така че-не сив кардинал, а момче за мръсни поръчки, омаскаряване и така нататък.За кардинал трябва и акъл.
109
1
 
5
 
! Отговори
Варан преди 5 години
Какво точно работи Цвинокио? Кой по-по най с апартаменти в София.Докажи произхода на парите,с които си ги купил и тогава се обяснявай колко незаменим политик си.
108
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
CECO LI4I 4E VE4E SI PATNIK 4AO
107
2
 
14
 
! Отговори
У преди 5 години
Истината че след ващо управление остава без енергетика която подарихте на Ердоган, туристи които оодарихте на Ердоган, население което изгонихте , задължение които и правнуците не могат наполовина да изплатят, и една някога горда Българиякоято ще бъде генетично изтрита след около 20г...а по пътищата ще яздат нови деца на Ердоган!
106
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЯКОЙ ПО ДОЛУ ПИТА ДАЛИ ВЕРВАМЕ НА ТИЯ, АЗ ВЕРВАМ НА ОНИЯ ДЕТУ НИ НАПРАВИХА МИЛИОНЕРИ, ЗА ЧЕРВЕНКИТЕ ГОВОРЯ, НИКОЙ НЕ МОЖЕ КАТО ТЯХ- ИНФЛАЦИЯ НАД 240%, СРЕДНА ЗАПЛАТА 5 ДОЛАРА, ФАЛИРАЛИ 12 БАНКИ И ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ, ИЗГРАДИХА СВОИТЕ РОЖБИ- МУТРИТЕ, А СЛЕД ТОВА ГИ ОТСТРЕЛЯХА, СВИКНАЛИ ДА ОБИРАТ МАНДРИ И ЧУЖДИ ИМОТИ ПРОДЪЛЖИХА КАТО ОБРАХА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД, А ТЕ И ТЕХНИТЕ ВЕРНИ СЪДРУЖНИЦИ ОТ ДЪПЪСЕ СИ ИЗГРАДИХА СВОЙ СВЕТЪЛ КОМУНИЗЪМ С ЯХТИ И ДВОРЦИ ЗА МИЛИОНИ- ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ.
105
9
 
6
 
! Отговори
истина преди 5 години
СЪДЕЙКИ ПО МЕДИЙНИТЕ ИЗЛЪЧВАНИЯ ИМА РАЗНОГЛАСИЯ,ЦВЕТАНОВ ДЪРЖИ НА ЕС И НАТО И СЕДИ ЗАД ТЯХНИ ИЗКАЗВАНИЯ И МНЕНИЯ.БОРИСОВ ПЪК ОТСВОЯ СТРАНА ОБЪРНА ДРУГАТА СТРАНА НА МОНЕТАТАКАТО ПРИВЕТСТВА И ЛОБИРА ЗА РУСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПУТИН.ДРУГО ПРИТЕСНЕНИЕ ИМА ДЪРЖАВАТА ОТКЪМ ПРЕЗИДЕНТА,КОЙТО РАЗДАВА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО НА ВОЛЯ НА РУСНАЦИ,КОИТО СЛЕД ТОВА ГЛАСУВАЙКИ ЗА БСП СИ ОСИГУРЯВАТ ХИЛЯДИ ГЛАСОВЕ.
104
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Nai gnusnite tapanari v tandem
103
1
 
8
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...ohh kak shte go spohodi "narodnata liubov " ...tozi s kopchentsata za rakaveli I s amerikanskite zakuschitsi !!!..Iavno vlastta te kara da ne se zamisliash za takiva neshta !!!
102
1
 
14
 
! Отговори
qw преди 5 години
Шефът на парламентарната група, управляваща партия ГЕРБ, определя Китай като най-голяма заплаха за световният мир два дни преди посещението на на мин. преда на Китай в БГ.Ако Китай гледаше сериозно на БГ и тези управляващи, би трябвало да отложат посещението.Това как и да го погледнеш е грандиозен дипломатически гаф.Единственото обяснение е че са наясно че имат работа с олиго*рени. Затова и не ги приемат на сериозно.Собственикът на ГЕРБ и мин. пред на БГ се целува и прегръща с чайна мин.пред
101
2
 
27
 
! Отговори
Борко преди 5 години
Няма по-големи айдуци от вас двамата в новата история на България.
100
1
 
19
 
! Отговори
chivars pantev преди 5 години
"ЩЕ ИМА, ЩЕ ИМА, какво Цоле народен съд ли ще има?
99
1
 
21
 
! Отговори
ЦОЛЕ преди 5 години
ЩЕ ИМА, ЩЕ ИМА
98
1
 
33
 
! Отговори
как вървят цените? преди 5 години
Цецо, махни ги тези лакърдии за напрежението! По-добре кажи как вървят цените на апартаментите?
97
1
 
20
 
! Отговори
без пардон преди 5 години
Цецо е българския Лаврентий Берия!
96
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТи не ги слушай какво говорят,бизнесмените си правят техните сделки,без да се впечатляват от приказките им,най-голямата делегация на търговския форум в Русия беше американската,има видео в Тубата.А Северен поток 2 го сключиха,защото газта е с около 30% по-евтина отколкото от други източници.
95
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Агент на ЦРУ преди два дена вика,че Русия и Китай били най-големият враг на България,а тиквата кани 700 китайци у нас.Пъпеш само да ти кажа,че в цял сват има китайци и никой не ги мрази,щото са работливи и не налагат своят начин на живот,както правят мюсюлманите и африканците.
94
1
 
20
 
! Отговори
Иван Христов преди 5 години
Е няма как трябва да си слушаш шефа, нали той ви разпределя порцийте
93
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още като му видиш физиономията и няма нужда да го коментираш.
92
2
 
21
 
! Отговори
Anonimous преди 5 години
..Oshte kupuva apartamenti.. s pensiite na svekurvata si...Razboynik si Cvetanov....haydutin!