Ева Майдел: Еврошефството ни без грешки и с резултати

България успя да обедини по важните теми, заяви евродепутатката
9 юли 2018 12:00,
50

Западните Балкани няма да изпаднат от дневния ред на Европа, въпреки че австрийският външен министър ги определи като "изкуствено понятие".

Тази позиция изрази пред Bulgaria ON AIR евродепутатът Ева Майдел и подчерта, че прогресът по тази тема, който е направен, е впечатляващ.

Тя сподели още, че ще запомни първото българско председателство на Съвета на Европейския съюз с това, че не са допуснати грешки, а дори има и много конкретни резултати.

"Взехме 150 досиета от естонското председателство, по които работихме, завършихме 78 от тях. Това е невероятен успех", категорично заяви Ева Майдел за Bulgaria ON AIR.

Евродепутатът разтълкува цифрите и подчерта, че те показват, че сме направили единния пазар да работи по-добре и с по-лесен достъп до стоки за европейските потребители.

Майдел заяви също, че България е успяла да обедини Европа по най-трудните теми за континента. Според нея, ако БСП беше станала част от процеса на българското европредседателство по конструктивен начин, България е щяла да се представи много по-добре.

Евродепутатът коментира и търговската война между САЩ и Китай, която стартира. Според нея тя не води до нищо добро и няма как някой да излезе печеливш от нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
2
 
! Отговори
до 18 преди 5 години
не е верно, че Гьобелс го е казал първи, знам че като комунист, пардон, анти-фашист, те боли, но това е...
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 16 Комунистическата пропаганда е аматьорска в сравнение с ,,демократичната",а направо детинска в сравнение с нациската ,чийто думи цитирате и приписвате на комунистите! Много от лозунгите от комунистическо време будиха смях от колкото надъхване народа снкомунизъм и патриотизъм!
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега да викнат и сталинка Георгиева и тя да се изкаже по въпроса за председаделството!
16
1
 
8
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
А16 , леко си с грешка! ТОВА СА ДУМИ НА ГЬОБЕЛС ! Поне кажи не го знаеше или умишлено лъжеш !
15
0
 
8
 
! Отговори
до 17 преди 5 години
това е най-малкото, което е правела, това е само за реглама на истинският продукт!
14
3
 
11
 
! Отговори
до 14 преди 5 години
знаеш ли кой го е казал това - Ленин - и това за да бъде модела на комунистическата пропаганда, повтаряш лъжата докато стане дефакто истина в промития мозък та стадото от офциъ!
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ГЕРБ няма някой, който не свързан с БКП.
12
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато една лъжа се повтаря 10 000 пъти започва да прилича на истина.Но само за 80-те процента.
11
1
 
19
 
! Отговори
до 11 преди 5 години
поредната с комунистическа връзка в гроб. междудругото, майка й, съветничка на първанов, т.е. баща фунционер на бкп, майка функционер на бсп, и съответно дъщерята такава на гроб и енп, всичко е ясно!
10
0
 
27
 
! Отговори
Карина преди 5 години
Изгледах интервюто- дамата отговаря със заучени фрази, пълни с демагогия и политкоректност! "Общия пазар", "единни ценности", "глобализация на дигиталния пазар" и все такива политически жаргони, дето всеки нормален човек като чуе знае, че му разтягат локуми! Това е тя - скъпо платена локумджийка. А инак дори не спомена истинските проблеми на Европа - етногеноцида, на който е подложена Европейската Цивилизация и взаимно корелиращата си с този геноцид добре режисирана ислямска инвазия!
9
1
 
27
 
! Отговори
биографична справка преди 5 години
*** Паунова, дъщеря на портиера на централата на БКП в Дупница, по професия - модел на бельо, след това като гръм от ясно небе, става най-младият евро-депутат и в последствие съпруга на един от най-всиятелните лобисти в Брюксел!!
8
1
 
8
 
! Отговори
к0нсерва преди 5 години
какви са резултатите или те са само в главата на Политбюро и номенклатурата?!
7
1
 
26
 
! Отговори
Киро Хикса преди 5 години
***, я кажи сега на нас, обикновените хора, колко бежанци ще интегрираме, за да се харесаме на "началничката" в Берлин, че и като сериозни Евроатлантици да се покажем?
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
TAYA KVA E PO NARODNOST,AKO E MAIDELOVA DOBRE,A MA SHMAIHEL NE.
5
1
 
26
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Дали ще се намери един журналист на место да попита "българската евродепутатка" (омъжена за небългарин и с небългарско име) колко пари получава на година, между всичките й заплати, добавки, представителни, премии и бонуси!? По статистика е някъде към 300,000 Евро годишно, но е възможно сумата да е много по-голяма! Говорим само за официалните и легитимни доходи!Честно ли е лице с такава заплата да представлява обикновените българи? Тя е откъсната от реалността и е мажоретка на глобалистките елити
4
1
 
13
 
! Отговори
Радвайте се преди 5 години
аз няма да съм последната, която да ви каже колко успешно беше европредседателството. Какви обиграни, мазни политици произвежда новия режим. Очаровахте и мен.
3
3
 
9
 
! Отговори
Ваня преди 5 години
Ийй тази ме изкефи.Много интелигентна.
2
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Стига с това еврошефство оляхте се от всякъде няма ден да не пишете и да се хвалите с него.И какво толкова спечелихме от него банкети излишни глупави срещи и все едно също говорят и излишни разходи и неудобства за обикновения българин оср....се вече.
1
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълен провал е европредседателството, казаха червените дето губят всички избори последните много години и назначиха Пеевски за шеф на ДАНС