Младите в ГЕРБ пишат на Нинова: Руши ли БСП морала?

Защо Таско Ерменков и още трима са депутати, чудят се те
9 юли 2018 11:50,
336
Младите в ГЕРБ пишат на Нинова: Руши ли БСП морала?
Снимка: архив "Булфото"

Младежите в ГЕРБ написаха открито писмо до лидера на БСП Корнелия Нинова с питането защо четирима депутати на левицата още са в парламента и не руши ли това морала и общоприетите закони.

Критиките на младите гербаджии са по адрес на Манол Генов,  Иво Христов, Валери Жаблянов и Таско Ерменков.

"Важно е да ни отговорите защо народен представител със свален имунитет и повдигнато обвинение за купуване на гласове все още заема мястото си в Народното събрание?", пишат младежите.

Още по темата

Те допълват, че купуването на гласове е най-циничното и дръзко посегателство срещу демокрацията. "Престъпление, което Вие самата не пропускате възможност да демонизирате, и с право, но все пак позволявате обвинен в това потъпкване на закона депутат все още да упражнява правомощията си!", допълват младите от ГЕРБ в писмото си.

Те искат Нинова да им отговори и как депутат, който нарече 80% от българските граждани "дебили”, продължава да има най-високата трибуна да се изказва от името на същите тези, които е унижил.

Младежите питат и как може човек, който е обявил "едно от най-зловещите престъпления "Народен съд” за "необходимо правосъдие”, да продължава да е депутат.

"Важно е като на млади хора да ни отговорите и защо трябваше да изпитаме ужаса за себе си и семействата си, че водата в столицата ни е отровена, а впоследствие се оказа, че отново Ваш народен представител просто си е играел със социалните мрежи?", допълват младите в ГЕРБ.

Те пишат на Нинова и че отдавна им прави впечатление, че в трудни за страната моменти, тя и партията й търсят конфронтация и скандали.

"Като активни и загрижени за страната си млади хора, ние от МГЕРБ дълго изчаквахме това Ваше поведение да бъде победено от осмислянето на важността България да остане стабилна и сигурна държава, в която политическите сили, независимо на власт или в опозиция, да се ръководят от търсенето на най-добрите решения и политики за своите граждани. Месеци и години наред, за жалост, Вие доказвате, че чакането ни е напразно и не си заслужава", допълват младите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
3
 
3
 
! Отговори
Младежкото ГЕРБ преди 5 години
За какъв морал говорят, като народът им плати пиенето и стриптизьорките по време на Европредседателството
248
2
 
4
 
! Отговори
Козидрано 30 преди 5 години
Стига с тези писма! Изпратете най после някой по обемист колет, към 2-3 тона суджуци и пастърма, че изгладняхме без обществена поръчка!
247
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕС ни обяви война: Крадат ни 13 млрд. лв. и ни пращат 50 хиляди мuгpанти Трябва да воюваме, а не да се кланямеhttps://vestnikzora/skandali/5724/%d0%b5%d1%81-%d0%bd%d0%b8-%d0%be%d0%b1%d1%8f%d0%b2%d0%b8-%d0%b2%d0%be%d0%b9%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d1%82-%d0%bd%d0%b8-13-%d0%bc%d0%bb%d1%80%d0%b4-%d0%bb%d0%b2-%d0%b8-%d0%bd/https://vestnikzora/
246
3
 
5
 
! Отговори
смях преди 5 години
От кумунист и от хамелеон - дърт герберист морал и достойнство?!-надай се теко на умрели у--ща...
245
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"младите от герб" звучи страшно , аз си мислех ,че старите ще се понакраднат,ще се понаплюскат и ......... , а то млади идат още по-прости и още по-алчни ,гладни и жадни.
244
3
 
6
 
! Отговори
ттт преди 5 години
Между повдигнато обвинение и доказано престъпление, разликата е от небето до земята. Ако докажат участие в престъпление, тия нямат работа не в парламента, а въобще на свобода. Но младежкото ГЕРБ няма да струва пукната пара, ако не вижда и грешниците сред своите. Тази заместник министърка Султанка, дето дала охраната на Партийния дом на бащата на внуците си ще си подава ли оставката? Какво казват младите гербаджии? Принципни ли са или просто искат само те да бозаят от държавата?
243
5
 
11
 
! Отговори
дедо МУ преди 5 години
Младите в герп,да не са 600 броя,дето бяха на едноседмечен семинар на......о.Бали за скромните 22 млн.?Хайде,олан ще учат другите на морал.Както казваше един поет.безчестник на чест ша *** учи...ама ха!
242
5
 
9
 
! Отговори
баба пена преди 5 години
Таско Ерменков досега трябваше да е в затвора. За Народния съд не съм съгласен - наистина като цяло е бил справедлив процес срещу хората, които са ни въвлекли във войната. Че покрай мокрото е изгоряло и сухо то е ясно..
241
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен283Най-много за единица време беше откраднато при Орешарски. А най-демонстративно се крадеше при тройната коалиция на Доган-Станишев-Сакскобурготски - те само с това се занимаваха.
240
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Корнелия е кариеристСлед Бойко, няма да има нищо за грабене. Такова поголовно крадене никоя формация не беше успяла да направи. ГЕРБ ги взе за мезе и сини, и червени, взети заедно. Та, който и да е след ГЕРБ, все ще е по-добре. А вие си вдигнете паметник на рекетьора от Банкя в двора и му се кланяйте.
239
6
 
18
 
! Отговори
Психолог преди 5 години
Младите от ГЕРБ са заблудени зомбита. Не виждат ли как навсякъде по веригата ръководител, служител, фирма са се обвързали послушни герберчета и изсмукват парите ни.
238
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и всеки един от дУпетатите на ГЕРб също нямат работа в НС, ама нейсе. Все погледа в чуждата купа. Вижте си вашите магарета първо, пък тогава давайте акъл на другите. Това, че е повдигнато обвинение, по никакъв начин не означава "виновен". Но милиционерското съзнание на принципа "Сестра ти е к*, пък ти доказвай, че нямаш сестра", е от друга епоха,която уж загърбихме. Дали?!
237
3
 
5
 
! Отговори
Анализатор преди 5 години
До ИвоБраво Иво, Браво Христов !
236
3
 
11
 
! Отговори
nina преди 5 години
Продължавам за деби.лите. Прави ли държавата нещо за здравеопазването, образованието, културата? Сега оправяме западните балкани. Да погледне Румъния Бойко Борисов - как там и колко увеличават пенсиите и как намаляват цената на ел.енергията. Увеличавала се средната заплата. Естествено - като техните заплати растат непрекъснато. Впрочем, кога държавните служители ща започнат да си внасят САМИ осигуровките!И после, обижаме се, че някой ни е нарекал деби.ли.
235
5
 
7
 
! Отговори
позитано 20 преди 5 години
Да ви издам една тайна , ама не казвайте на никого.Нинова е Троянски кон на Иван Костов в БСП. Целта е да съсипе и закрие партията.За сега се справя много успешно.Няма само СДС да умира , я.
234
3
 
7
 
! Отговори
nina преди 5 години
Както много хора не гласув ат за ГЕРБ, заради Цветан Цветанов, така и много хора няма да гласуват за БСП заради Корнелия Нинова.А, че 80% от народа ни са *** - защо се обиждаме?! - оставяме ли се да ни тъпчат наши и чужди както си искат? Да! Грижи ли се държавата за най-уязвимите - деца и възрастни с увреждания, пенсионери? Не! Дори Ивайло Калфин премахна 33-те лева, оито получаваха инвалидите с над 70% увреждане. Впрочем, само с това ще го запомня!
233
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гроб е организирана престъпна група за ограбване на народа!
232
7
 
24
 
! Отговори
Az преди 5 години
Какъв ГЕРБ?! ГЕРБ е отдел кражби и продажби на бившата БКП. БСП тъкмо се е поизчистила. Време е тя да управлява!
231
20
 
15
 
! Отговори
Корнелия е кариерист преди 5 години
Стрина Нина е лъжкиня! И скъпите и сутиени, и очилата за седемстотин лева не я правят интелигентна. Тя си е типично селско моме от Крушовица, Врачанско. Тя е пример за кариерата на комунист - тръгва от село, по пречупените гръбнаци на низсшите партийци, до първия пост на вожд на компартията БСП! А сега се готви да яхне страната. Ще им позволим ли отново да ограбят България ?
230
15
 
12
 
! Отговори
Бесепар преди 5 години
Гербаджиете да не лъжат. Единствената , която казва истината и само истината е нашата ненадмината лидерка- г-жа Лъжа. Ние винаги ще я подкрепяме на 80 %.