Младите в ГЕРБ пишат на Нинова: Руши ли БСП морала?

Защо Таско Ерменков и още трима са депутати, чудят се те
9 юли 2018 11:50,
336
Младите в ГЕРБ пишат на Нинова: Руши ли БСП морала?
Снимка: архив "Булфото"

Младежите в ГЕРБ написаха открито писмо до лидера на БСП Корнелия Нинова с питането защо четирима депутати на левицата още са в парламента и не руши ли това морала и общоприетите закони.

Критиките на младите гербаджии са по адрес на Манол Генов,  Иво Христов, Валери Жаблянов и Таско Ерменков.

"Важно е да ни отговорите защо народен представител със свален имунитет и повдигнато обвинение за купуване на гласове все още заема мястото си в Народното събрание?", пишат младежите.

Още по темата

Те допълват, че купуването на гласове е най-циничното и дръзко посегателство срещу демокрацията. "Престъпление, което Вие самата не пропускате възможност да демонизирате, и с право, но все пак позволявате обвинен в това потъпкване на закона депутат все още да упражнява правомощията си!", допълват младите от ГЕРБ в писмото си.

Те искат Нинова да им отговори и как депутат, който нарече 80% от българските граждани "дебили”, продължава да има най-високата трибуна да се изказва от името на същите тези, които е унижил.

Младежите питат и как може човек, който е обявил "едно от най-зловещите престъпления "Народен съд” за "необходимо правосъдие”, да продължава да е депутат.

"Важно е като на млади хора да ни отговорите и защо трябваше да изпитаме ужаса за себе си и семействата си, че водата в столицата ни е отровена, а впоследствие се оказа, че отново Ваш народен представител просто си е играел със социалните мрежи?", допълват младите в ГЕРБ.

Те пишат на Нинова и че отдавна им прави впечатление, че в трудни за страната моменти, тя и партията й търсят конфронтация и скандали.

"Като активни и загрижени за страната си млади хора, ние от МГЕРБ дълго изчаквахме това Ваше поведение да бъде победено от осмислянето на важността България да остане стабилна и сигурна държава, в която политическите сили, независимо на власт или в опозиция, да се ръководят от търсенето на най-добрите решения и политики за своите граждани. Месеци и години наред, за жалост, Вие доказвате, че чакането ни е напразно и не си заслужава", допълват младите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Mладежите в ГЕРБ написаха открито писмо до лидера на БСП Корнелия Нинова с питането защо четирима депутати на левицата още са в парламента и не руши ли това морала и общоприетите закони."Аз искам да попитам "младежите в ГЕРБ" що за морал е Московски да продължава да е министър при водещо се следствие.
208
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиква спокойно може да викате на Нинова, главата и е по голяма от бойковата и продължава да нараства
207
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Присмял се хърбел на щърбел :)
206
8
 
2
 
! Отговори
Ника преди 5 години
Излишни напъни и на ГЕРБ и на БСПВместо да мислят как да въздигнат България ,те си мислят как чрез популизъм да останат в парламента.Не разбират,че дразнят "любимите"си гласоподаватели.
205
4
 
31
 
! Отговори
а стига..де преди 5 години
та като гледам напъните на така наречените млади ..се чудя как да ги наречем Тиквички / нали преди да станеш голяма тиква си тиквичка./ Или по завършен вид- Тиквеници:Както и да нито основата им е силна , нито върха заслужава възхищение.А като питат чуждите,да разберат за своите.Фидосова-, Калинка,Суджука..Та Тиквички-тиквеници -вие не може да задавате въпроси,защото нямате потенциала да осмислите отговорите.Дали някой в ГРЪБ стар или млад може да пише без да е разрешил ТОЙ
204
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Младежите в ГЕРБ"Тези като какви се изживяват- като герберюгенд?
203
8
 
22
 
! Отговори
X преди 5 години
Момченца и момиченца, вие хубаво питате ама погледнахте ли какво е във вашата паница??? Даже нещата са по-зле! Старо правило е - за да упрекваш/ обвиняваш някого първо ти трябва да си много по- добър от него! Това при ГЕРБ го няма,не са по- добри от БСП. Колкото до 80% диб.или ,депутата от БСП е прав,за съжаление! Питате защо? По- диб.илна образователна програма в България не е имало! Всичко беше променено по заповед от Америка! Никой не иска умен и интелигентен народ!
202
11
 
5
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Офф ,да се омитат 220 Що бе? На мен ГЕРБ ми харесва. Кво им е? Работят здраво.
201
15
 
7
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 5 години
До 226 червен анонимник. Няма греда при ГЕРБ, дървото е на Позитано 20. И това, тарикат, се доказва по един начин - на избори. А там е ясно кой колко печели.
200
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ имат доста повече морал от БСП. Когато някой сгафи, той си тръгва.
199
9
 
5
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Аз не виждам разлика между Цачево и Нинова. И двете не стават. А вие ?
198
5
 
19
 
! Отговори
до не забравяйте преди 5 години
а,пропусна ,че и на Герб и младите и старите са деца,внучки и чучки на старите комунисти -имена искаш ли?
197
11
 
8
 
! Отговори
Не забравяйте преди 5 години
Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.
196
2
 
8
 
! Отговори
ъ преди 5 години
Не ми се мисли, ако е второто, за това моля всички държавни служители, назначени от народа, да си свършат работата, a това лесно ще се провери, ако започнат или не започнат от паркинга да издават касови бонове от частна фирма.Ирина Иванова
195
2
 
16
 
! Отговори
ъ преди 5 години
6.МВР и ДАНС служби, няма да ви питам защо си мълчите, но вече сте сигнализирани и сте длъжни да направите проверка по случая.Цялата тази ситуация е абсурдна, върнахме се в 90-те, мутри със силови методи да придобиват печеливши държавни имоти и това става със знанието на всички държавни органи. Има два варианта или всички знаят и си мълчат, защото прибират едни рушвети, или всички ги е страх от софийските мутри. Не ми се мисли, ако е второто, за това моля всички държавни служители, назначени от народа, да си свършат работата, a това лесно ще се провери, ако започнат или не зап
194
2
 
15
 
! Отговори
ъ преди 5 години
3. Защо кметът на град Варна си мълчи и какво ще каже на варненци за тържествата по случай празника на града 15 август, които няма да могат да се проведат на паркинга на пристанище Варна? Какво ще каже, когато вдигнат цената за престой?4. Защо областният управител г-н Пасев не сигнализира компетентните органи и дори г-н Бойко Борисов, но може би той вече знае?5. Г-н Московски знаехте ли, че е подготвен паркинга за даване под наем? А всъщност може вече да е даден?6.МВР и ДАНС служби, няма да ви питам защо си мълчите, но вече сте сигнализирани и сте длъжни да направите проверка по случа
193
3
 
9
 
! Отговори
ъ преди 5 години
Бележка на АФЕРА: На 23.06.2018 сайта АФЕРА публикува разкритие по случая:"afera.bg/война-за-варна-връщат-се-90-те-години-вис.html"ВОЙНА ЗА ВАРНА! ВРЪЩАТ СЕ 90-ТЕ ГОДИНИ! ВИСОКОПОСТАВЕН ШЕФ НАЛАЗЕН ОТ 30 МУТРИ ПОСРЕДНОЩ В ДОМА МУ ПРЕХВЪРЛЯ АКЦИИ НА ФИРМА ПРИНУДИТЕЛНО! ПОРЪЧКАТА ОТ НАЙ-ВИСОКО! ЩЕ СЕ ЛЕЕ ЛИ КРЪВ ВЪВ ВАРНА ШОПИ VS ВАРНА?!Искам да питам чрез медиите и правещата си оглушки държавна администрация:1. Защо шефът на пристанището и цялата администрация не сигнализират в МВР и ДАНС?2. Страх ли го е г-н Атанасов за него и неговото семейство?3. Защо кметът на град Варн
192
1
 
12
 
! Отговори
ъ преди 5 години
голям паркинг с атрактивни заведения.Този голям /около 1000 паркоместа/ и апетитен паркинг се възприе много добре от варненци и гости на града, но приходите му не останаха незабелязани от софийските мутри, занимаващи се с наркотици и рекет.Обществена тайна е, че шефът на пристанище-Варна Димитър Атанасов е притиснат физически от софийските мутри да отдаде под наем паркинга, обслужващ целия град и гостите, защото от самолет се вижда, че е много оборотен и печеливш.
191
2
 
9
 
! Отговори
ъ преди 5 години
ВАРНА Е В ОПАСНОСТ! ВСИЧКИ ЗНАЯТ, НО СИ МЪЛЧАТ! НЯМА ДА ПИТАМ ДАНС И МВР ЗАЩО МЪЛЧАТ, ТЕ СИ ЗНАЯТ!Варна е в опасност!Здравейте,Бих искал да сигналилизирам за нещо, което всички във Варна знаят, но си мълчат. Под всички имам предвид: шефът на Пристанище-Варна и цялата пристанищна администрация, кметът на Варна и общинския съвет, областният управител, МВР и ДАНС началниците, Министърът на транспорта, целия политически и бизнес елит на град Варна.Преди около 1-2 години във Варна се обособи една нова развлекателна зона на територията на пристанище Варна голям паркинг с атра
190
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малките тиквета виждат сламката в БСП, а не виждат гредата в Тиквунската партия.