Новият лидер на СДС ще се бори за доверие, имало надежда

Румен Христов заяви, че мястото на десницата е много важно
10 юли 2018 22:26, Екип на Bulgaria On Air
23

Новият лидер на СДС Румен Христов обяви, че на първо място партията ще се бори за спечелване на доверието на избирателите.
Още по темата
"Ние нямаме послания, политики и диалог с хората. Въпреки че в момента СДС се намира някъде на дъното, все още има надежда, емоция и очаквания" каза Христов в студиото на "Денят ON AIR".

Toй бе избран за председател на най-старата дясна партия след 1989 г. в недяля, 8 юли.

"През годините СДС имаше силни личности с много силно его. Желанието "да се води бащина дружина" обаче попречи на партията да остане единна и да продължи напред. Въпреки това мястото на автентичната десница е много важно, тя е моторът на реформите и трябва да бъде в парламента, за да се продължи започнатото", допълни още Румен Христов.

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза, че оттук нататък предстои да бъде направена мобилизация в Съюза на демократичните сили.

"Искаме да отговаряме на очакванията на избирателите си. Затова е необходимо ясно да формулираме следващата важна цел, която страната ни трябва да преследва. За партията най-важното в момента е освен българите да бъдат европейски граждани, те да имат и европейски доходи", подчерта председателят на СДС.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: СДСРумен Христов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
малко сте закъснели преди 5 години
За десница се смятат Герб,а за левица-БСП!А за вас-от трите най-дългото!
14
0
 
1
 
! Отговори
луд умора нема преди 5 години
....все още има надежда, емоция и очаквания.... за партийни субсидии....само това ги обединява ,НИЩО друго.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама тия още ли дишат ??
12
0
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
СДС отдавна се изчерпа, време е за закриване! Комунистите станаха крупни брутални капиталисти.Сегашните ни проблеми са други:- Независимост на съдебната система;- Независимост на медиите и свобода на словото;- Активно гражданско общество;- Реална борба с корупцията;- Качествено образование, възпитаващо свободолюбиви, креативно мислещи и можещи да работят в екип млади хора;- Ефективна и мотивирана държавна администрация
11
1
 
5
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Стани Да Седнем...
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма леви и десни - има партийна клика ! Борисов беше във властта с БКП ,сега е във властта с ГЕРБ ! Цачева - също ! Нинова беше във власта с Костов и СДС - сега с БСП ! Децата и внуците на видни комунисти ползваха благинките на партията - сега са върли антикомунисти и пак ползват благинките на властта !
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Синъо червено зомби.С тая умряла партия на къде бе,другарю?Ще се пукна от смях , да бяха до Бойко там вместо Валери и Волен ама ней се ,не могат да му понасят егото.Като се съберат много егота ,така става .За това тикваря си избира к.у/ви за компания ,Москов беше такъв ,но Кунева и Радев имат его. Заради играта на тронове кой да е отгоре, така и оригиналното СДС се разпадна .В България има умни хора с по няколко дипломи ,но дори това не ги спира на импулса да крадат! Там е проблема.Келепира
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Целия товар в парламента трябва да се изрине до основи с лопата...и да поканиме знаещи и можещи хора от други държави които най вероятно ще крадат но но ще имат и някаква съвест.Стана ясно че не се получава и винаги ще си бъдем последните путювци
7
0
 
8
 
! Отговори
nina преди 5 години
,Що не си приберете Корнелия Нинова обратно в СДС?
6
3
 
12
 
! Отговори
Име преди 5 години
"Въпреки това мястото на автентичната десница е много важно, тя е моторът на реформите и трябва да бъде в парламента, за да се продължи започнатото"". с една дума това значи: да се доразруши и доограби все още оцелялото по чудо и да се замени с "ценности", които дори не издържаха собствения си "преход". айде нема нужда!
5
2
 
16
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Посинелите комунисти пак са на първата линия,огладняха.Костов нещо не се обажда,и останалите от посинелия отбор...
4
1
 
19
 
! Отговори
Край преди 5 години
СДС отдавна не е никаква партия а шайка закъснели тарикати дето се опитват върху носталгията на скачачите по площадите от 90те. години да се вмъкнат някакси по близо до държавното виме. Лукарски даже за малко успя.
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ е дясна партия, колкото Сталин и Живков са капиталисти!!!!
2
1
 
16
 
! Отговори
Тъмносин преди 5 години
СДС беше политическа формация на прехода. Можеше по естествен път да еволюира и да се актуализира, но някои мощни кукловоди в сянка използваха Ванката като маша и унищожиха тази формация в момента, когато беше най-силна и си бе вече създала механизми да се справя и с вождизма, и с провокаторите.Нормални, актуални, истински десни формации ще се формират постепенно,по естествен път и никой няма да успее да попречи на този процес.Ако някой иска да опита да реанимира СДС, това си е негов проблем.
1
3
 
27
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Каква надежда за СДС,след като тия унищожиха надеждите на хората????Закривай!