Другари към другари: Критиките към БСП – след изборите!

Социалисти се ядосаха на Миков за стрелите по Нинова
11 юли 2018 10:50,
26
Другари към другари: Критиките към БСП – след изборите!
Снимка: архив "Булфото"

Трима лидери на местни организации на БСП излязоха с открито писмо до съпартийците си от Националния съвет на партията и най-вече до онези, които критикуват ръководството в последните дни.

Един от тях беше бившият шеф на левицата Михаил Миков, който вчера обвини новите шефове в еднолично управление и обясни, че БСП е в криза.

Днес председателите общинската и областната структура в Габрово и на тази в Дряново призоваха да се сложи край на критиките преди изборите.

Още по темата

"Не намираме за редно, още по-малко отговорно, бивш председател на БСП да участва в очерняща партията и ръководството кампания, имайки предвид, че вече е имал възможност да покаже- как трябва да се "води” партията", написаха те.

В отвореното си писмо тримата добавят и че стилът на управление на Миков е довел до най-ниските резултати на партията от последните години.

"Само след няколко месеца предстоят избори за Европейски парламент и местна власт. Дълбоко се съмняваме, че с подобни изявления тези "другари” помагат за спечелването им. А може би не искат БСП да сложи край на хегемонията на ГЕРБ?!", пишат партийците.

Те призовават "уважаемите другари", ако не помагат за изборите, поне да не пречат.

"Вътрешнопартийните проблеми в БСП се решават на партийни форуми, а не през малкия екран. Политика и работа за партията се прави и когато не си на ръководен пост. Така доказваш, че си в БСП, заради идеи и каузи, а не за личен интерес, към днешна дата и за реваншизъм", завършват те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
4
 
! Отговори
смехурко преди 5 години
Другари и Другарки с тез Ваши идеи и и каузи в полза роду а на народу обруляхте като орех държавата.С тез бояджийски маниери пребоядисвайки се няма как вече тоз народ да ви вярва.Доказвате го и сега сами като глутница се самоизяждате .Само ои само да яхнете пак властта и да грабите
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дани 15В ГЕРБ са всички *** и затова няма критики. Докато в БСП са нови хора които искат промяна.Искат ама искат да станем пак руска губерния.Такава им е промяната на БСП.А ГЕРБ искат да сме с Европа.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ми достигат пари да плащам на детето детската градина, а на Нинова сина учи в САЩ.
20
0
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Нинова е от седесарите на Мавъра !!! Б.Борисов си е комунист !!! За какви лидери на БСП и ГЕРБ си говорим ??? Те са от ,,Куклите,, на ПРЕХОДА...
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗА БОГА БРАТЯ МИЛИОНЕРЕ И ЕДРЕ КАПИТАЛИСТЕ СОЦИАЛИСТЕ НЕ ПРЕЧЕТЕ, КАРАЙТЕ СИ МАЙБАХА И РОЛСРОЙСА И НЕ ПРЕЧЕТЕ- ША ВИ ЗАМОЛА.
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не направиха Микича кандидат президент или шеф на БСП, та да залезе напълно тази партия...
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
16
3
 
14
 
! Отговори
Efi преди 5 години
Целта на БКП е просто да са на власт, не ги интересува изобщо България. А тия с черните тениски ще се скрият, защото са платени от тях самите. Адски долно и жалко е да използват горките деца, за да си правят кампанията, както и ония гологлав *** Славун.
15
13
 
5
 
! Отговори
дани преди 5 години
До Анонимен - В ГЕРБ са всички *** и затова няма критики. Докато в БСП са нови хора които искат промяна.
14
12
 
16
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
13
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Верно ли електората на БСП е толков тп, че не може да прозре какво стои зад всичкото това лаене и плюнчене на шефката им?!?!Изведнъж ще си намери някое топло местенце, а в ЕП, я в някоя парития и ще се кротне. Също както станиШеф
12
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** започнаха да се разцепват, раздорите в тая партия са ежедневие. Яко са се изнервили, че от много време не са били на власт и няма лaпaне. Няма и да бъдете на власт скоро, че за нищо не ставате и хората го знаят. А това ви изнервя още повече. Затова махленската скандалджийка Нинова използва всеки възможен повод да напада ГЕРБ. Вали дъжд - ГЕРБ са виновни, не вали дъжд - пак ГЕРБ са виновни.
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2 Ти на колко масонски сбирки си бил, че пишеш такава тъпoтия?
10
5
 
0
 
! Отговори
олд мен преди 5 години
Къде беше това Габрово?
9
7
 
26
 
! Отговори
въпрос към Курнелия преди 5 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
8
9
 
26
 
! Отговори
техноимпекс преди 5 години
Прав е др.Миков за стрелите към синьо-червената госпожа-другарка Ни-нова ( ни стара).Тя е внедрен агент на чуждо разузнаване - след като фалира СДС , нагушвайки се яко от него , сега е на път да фалира и БСП , пак заради същото .Не ми е ясно защо се нарича другарка само .
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 6Няма да си режа нищо понеже честно казано пет пари не давам за политическата обстановка в България. Все ми е тая кой е на власт и кой опозоцията просто казвам как стоят нещата. Вие се плюнчете колкото искате.
6
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
5, искаш да кажеш, че ако Борисов се вознесе и ГЕРБ отива в небитието? А ще си режете ли вените, ако нещо се случи с Борисов? Защо не отидете направо в Северна Корея?
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1Това е нещо което червните шушумиги не можете да разберете. ГЕРБ не е партия, ГЕРБ е личност. Никой не гласува за ГЕРБ, гласуват за Борисов. Докато БСП още не знаете какво е.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2Ех тез масони бе... страшна работа а?