Честито на премиера Борисов. Дядо за втори път, мъжки дядо!

Как ще се казва второто му внуче засега остава тайна
367
Честито на премиера Борисов. Дядо за втори път, мъжки дядо!
Малкият Бойко гушнат от дядо си. Снимка: Facebook

Честито на премиера Бойко Борисов! Той стана дядо за втори път. Дъщеря му Венета роди отново момче.

Заради радостната вест PR-ите на ГЕРБ почерпиха от името на щастливия дядо с бонбони в парламента.

Как ще се казва второто премиерско внуче засега остава тайна.

Първото вече носи неговото име – Бойко.

Преди два месеца самият Борисов се похвали, че дъщеря му е бременна.

Първото му внуче се роди на 31 януари 2016 г.

Малкият Бойко се появи на бял свят в "Майчин дом", където сестрата на премиера д-р Красимира Иванова се грижи за новородените.

Въпреки напрегнатия си график на държавен ръководител, Борисов редовно публикува снимки с първородния си внук в социална мрежа Facebook.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
291
1
 
0
 
! Отговори
Николова преди 4 години
Браво . Голяма радост,да са му живи и здрави.
290
2
 
8
 
! Отговори
До 302 преди 5 години
"Българският народ ще умре от глад заради тях." Да, факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват. Увеличават се спестяванията,влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При саца - скапани панелки.
289
1
 
10
 
! Отговори
До 303 преди 5 години
"Абе щерка му освен да ражда, друго може ли?" Луд за връзване. 2 деца много ли са??? А цветните сестри като раждат по 10 защо нищо не казваш? Значи и ти си от боята.
288
1
 
9
 
! Отговори
БГ. преди 5 години
...до жалките комуната,.... спете спокойно, авантата свърши. ....парното поскъпва, за работа сте некадърни, остава ви само на СЪБОР в Москва с водещ... Корнелия
287
2
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Да му е живо и здраво.. Честита радост Всеки му...
286
12
 
4
 
! Отговори
Хари преди 5 години
Абе щерка му освен да ражда, друго може ли?
285
8
 
12
 
! Отговори
Не заслужава остров преди 5 години
Дано островът дето дядо Бойко му купи потъне заедно с всички тикви. Българският народ ще умре от глад заради тях. Затова ви вдигат водата и тока двойно. Островът е скъпа покупка. А това дето се е пръкнала гнусно като Квадимодо до стане като другото му влечуго дето гледа като малоумно
284
3
 
5
 
! Отговори
Reaaf преди 5 години
Chestito na roditelite, na bratcheto, na diadovcite i na babite na bebenceto i na cialata Bankya!
283
4
 
4
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До 291Ти явно си с мозъчния капацитет на амеба! 55% от БВП? Абе ти държавна администрация за икономика ли я бройш? Какво произвеждате в Шопия освен бумащина? Нищо! Затова и метрото ви е безполезно за България. БВП, ха ти ако имаше и капчица мозък щеше да знаеш, че БВП не е точен мерител и, че се гледа износа, нещо където Шопия присъства с 0,1%! Гербер и шопиянец в едно, ужас!
282
7
 
9
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ДОЛУ ГЕРБ! ТИКВАТА В ЗАТВОРА
281
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казват,че нямало доказателства Бойко Борисов да е откраднал милиони.Може и да е така.Може и да не е купувал къща и да няма дете от някаква си манекенка.Но покрай него Шиши придоби държавата,а много хора станаха милиардери.За Виденов също говореха,че бил честен и една стотинка не бил откраднал.Но в съвременната българска история завинаги ще остане "Лукановата зима"гладът и хиперинфлацията при Жан и разграбването на държавното имущество при Костов.
280
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имал 6-годишно дете от испански модел, какъв испански модел, българка е и не е кой знае какво. Тялото е ок, ама в лицето..конско. Борислава Йовчева, вижте в интернет.
279
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кажи нещо дето е направил `много добре`.Защото мога да ти изпиша една тетрадка с неща, които унищожават народа и държаватЮжен поток. Губим милиарди от спирането му.Защо от три мандата насам дме на последно място по жизнен стандарт в ЕС?Пендиите - най-ниски в ЕС. защо?Хъба? Месеци наред говори как щял да го прави. Какво стана?Истанбулската конвенция, която цял народ не иска. Защо я обеща на Юнкер?Летище София - защо го подарява на Турция. Това е стратегически обект.Ток, парно, вода, газ.
278
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен много добре си управлява и развива страната ни!
277
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, българи!Докога ще го търпим това изчадие да съсипва народа и страната ни?!Осъзнайте се!!!!!
276
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До От АтинаЕла да ми докажеш, че са здрави като им вземеш кръвни проби!
275
2
 
19
 
! Отговори
От Атина преди 5 години
Абе гербуля престъпни, по социалните мрежи се въртят едни клипчета където вашите мерзавци убиват добитъка на хората по селата, въпреки че вашите медии упорито ги крият! Има снимки на плачеща възрастна жена, която гледала животните си като деца! А вашите мерзавци ще ги убият, въпреки че били здрави! Как не ви трогва това бе гласоподаватели на ГЕРБ, вие съвест имате ли???Понеже вашата некадърна администрация я мързи да тества животните дали са здрави, решава да ги избие всичките, и вие пак за тях щели сте да пърдите на избори?!? Вие мало умни ли сте???
274
0
 
17
 
! Отговори
Бирено мече преди 5 години
А НИЕ УМРЕХМЕ ОТ ГЛАД ?!?!/
273
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Инфраструктура- ела драго герберче да ми покажеш тая инфраструктура на пътя Русе-Кубрат или на магистралата Варна-Шумен! Инфраструктурата на България не започва и не свършва с метрото в София защото него го ползват има няма 500 000, а не 7 милиона! Така, че драги червенокнижко-обратно на събора на БКП!------------Точно започва и свършва с метрото в София, защото тези в София правят 55 % о9т БВП, а Бойко не е слънце да огрее на всякъде, но и това ще стане!
272
0
 
11
 
! Отговори
ВИКИ преди 5 години
Хайде в пенсия да ги гледа.