За резултатите от еврошефството: Борисов – в парламента

Премиерът ще отчете резултатите от председателството
13 юли 2018 08:12,
30
За резултатите от еврошефството: Борисов – в парламента
Снимка: архив "Булфото"

Премиерът Бойко Борисов ще отчете пред парламента резултатите от приключилото българско председателство на Съвета на ЕС.

Това предвижда дневният ред на Народното събрание.

Още по темата

Още в началото на седмицата депутатите решиха, че ще изслушат министър-председателя. Те приеха и правила, според които Борисов ще има 10 минути, за да ги запознае с доклада си за участието на България в процеса на вземане на решения в Европейския съюз по време на Българското председателство и основните приоритети по време на Австрийското председателство, пише "Фокус".

По 10 минути ще имат и парламентарните групи, за да се изкажат по темата.

Заедно с премиера в парламента ще дойдат и други членове на Министерски съвет, за да отговарят на въпроси, като отговорите на министрите ще бъдат последната част от процедурата.

Преди дни правителството одобри доклада на премиера, а самият той вече отчете еврошефството и пред евродепутатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес БГ Вие и Вашите партньори ..... които ми излизате непрекъснато и политиката Ви за "сигурност" .... и пр. мога само да ви благодаря и но се натяквайте непрекъснато, не едемократично нали. Ако искам някаква сигурност ще Ви потърся.
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Iceblast88ОТВОРИЛ СИ НЯКОЙ СТАР КОМУНИСТИЧЕСКИ УЧЕБНИК ПО ИСТОРИЯ, А
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоя толуп още 5 години да е на власт все европреЦедателство ще отчита. Стига толкова! Похарчихте 200-300 милиона да храните разни бюрократи, направиха маса безсмислени реклами, ремонти и прочие, че даже направиха и министрество със 100-тина души персонал! И за какво? Хората са казали на гол тумбак, чифте пищови - и нашата работа е същата
19
2
 
8
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Как може баш тоя страдащ от комплекс за малоценност, то бива, малтретиран като малък, че е бил умствено изостанал ама бай тиква се оля. Които не вярва, че тая тиква страда от комплекс само да види на ден колко пъти тиквата казва АЗ! Целия български народ сума ти пари потроши само и само да може тиквонии да се хвали и да го тупат по тиквичката. Как не падна една тухла на главата му, да го утрепе вече и да се спасим. Или пък някоя пияна и дрогирана мутреса не го прегази, или пък мутра с джип?
18
2
 
9
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Резултатите от европрецедателството в едно изречение и край на темата:Прескъпо заплатено от и без това мизерстващия български народ начесване на тиквенското его! Толкова! Изхарчихме хиляди, да не кажа милиони грешни пари за да може бай тиква да го потупат по тиквичката и да го похвалят, че е тъпо г*ведо, но изпълнително. Като сте толкова горди от постигнатото, защо не ги изкарахте по селата да видят и да поговорят с хората в каква мизерия живеят, да видим тогава колко горди щяхте да сте?
17
2
 
10
 
! Отговори
777 преди 5 години
Така и не разбрах какво точно спечели бг народ от прехваленото европредседателстео! Само празни приказки, разтягане на локуми (лаф да става), и... . повишаване на собственото его, колко, видите ли е значим, Слънцето!!! Просто бла бла бла... И запълване на празно място в медиите!
16
2
 
11
 
! Отговори
Jo6 преди 5 години
Яа, този е в България. Да бърбори каквото бърбори и да заминава за западните балкани или брюксел. вижда се, че може и без него, а ако махнем и герб още по добре. НО И ТОВА ЩЕ СТАНЕ
15
1
 
6
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
И при двамата партийни членове разказват на вожда как на хората мед им капе от устата, само и само да покажат колко са верни на вожда и да му се мазнят и така подклаждат собствената му шизофрения. И на двете всеки които не е удобен се премахва - чрез чистка или разстрел от неразкрит стрелец. И при двете полицията изпълнява функция на наказателен отряд, а не правораздаващ орган. И при двете съдът е за обикновените хора, партийците не ги лови. Абе Бай тиква добре се е научил докато беше в БКП.
14
1
 
6
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Със всеки изминал ден се убеждавам, че няма никаква разлика между СССР през 30-те години под диктатурата на Сталин и България през последните 10г. под диктатурата на Бай Тиква.И двамата заклети комунисти.И двамата диктатори.И на двете места се издигат само верни на партията, а не кадърните.И двамата живеят в техен си измислен свят, че всичко в страната е отлично,а всъщност народа мре от глад и мизерия. И при двете икономиката е била колабирала за да може да се изгражда някаква фантазия на вожда
13
1
 
8
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Как какъв е резултата? Същия какъвто любимеца на Бай Тиква - Сталин е постигнал като е поканил журналисти от Европа в отбрано от него село в Украйна където отбрани от него хора са яли на препълнени маси докато целия народ е измирал от глад само и само да покаже на света, че в СССР всичко е 6. Абсолютно същата работа - показаха им отбрани места с отбрани хора, ядоха, пиха, веселиха се и сега Европа си мисли, че в България всичко е мед и рози, а то е г*вна и роми! Новия конгрес на БКП започва!
12
1
 
14
 
! Отговори
апване и пийване преди 5 години
Българското "председателство": апване, пийване, подаръчета, няколко заклинания от сорта "дайте да дадем", допълнителни безотчетни командировъчни от 304 евро (608 лева!) на ден, и айде бързо в самолета за в къщи! През април имаше и купон с алкохол и полуголи танцьорки, на Европейския младежки форум.
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото кажат господарите, това правим. Целта беше Македония в нато. Другото е бла-бла.
10
2
 
10
 
! Отговори
д преди 5 години
Какво постигнахте Бойко .Жени ГЕРБ управляват тази страна ,ЕС я управляват разни женоря .Какво постигнахте точно освен това .
9
13
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Благодарение призива на Борисов за развитие на Западните Балкани... - Хърватска ще играе на финала...
8
2
 
17
 
! Отговори
Нестор преди 5 години
Абе това "Еврошефство" звучи толкова нелепо и смешно..
7
4
 
17
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Нека шоуто започне сега !!!
6
1
 
16
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Извинявам се ! Току-що се сетих ,че аз,др.Борисов и др.Нинова бяхме в една партия -БКП !
5
17
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
След 5 минути Борисов отново ще громи госпожа Лъжа... - тя не може без него и и се явява, дори на сън... - в доклада и пред 41-ия конгрес на БСП Борисов беше споменан 39 пъти и чуждестранните гости останаха с впечатление, че има конгрес на ГЕРБ...
4
23
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Политик и най-вече ДЪРЖАВНИК от европейска и световна величина... - европейска личност на годината с вероятна номинация за Нобелова награда за мир... - Борисов 4...
3
2
 
25
 
! Отговори
факт преди 5 години
Никакви ползи за България,само празни приказки,похарчени милиони,на печеливши са Албания и Македония не България,Б Б изпълни задачата поставена от САЩ.