Новият шеф на разузнаването – Атанас Атанасов?

Решението е взето на закрито правителствено заседание на 11 юли
16 юли 2018 12:52,
18
Новият шеф на разузнаването – Атанас Атанасов?
Снимка: visualhunt.com

Атанас Атанасов ще бъде новият шеф на разузнаването, съобщи "Дарик". Досегашният заместник-председател на Държавна агенция "Разузнаване" ще замени отиващия като генерален консул в Мюнхен Драгомир Димитров.

Решението за рокадата беше взето на закрито правителствено заседание на 11 юли и предложението беше изпратено за съгласуване на президента Румен Радев.

48-годишният Атанас Атанасов е завършил военното училище във Велико Търново и следдипломна квалификация по международни икономически отношения в Университета за архитектура, строителство и геодезия.

Започва кариерата си през 1994 година в служба "Защита на средствата за връзка" във вътрешното министерство и последователно се издига от оперативен служител-разузнавач до директор на дирекция преди да стане заместник на Драгомир Димитров през април тази година.

Говори гръцки и английски, ползва сърбохърватски и руски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Обструкция преди 5 години
На 13.07.18г. изнесе "любопитни" факти за "Доган и партньори"! На 16.07.18г. получи пост- "шеф на разузнаването"! Интересно съвпадение!?
16
1
 
2
 
! Отговори
страна преди 5 години
До спонсор на МВРТака е, прав си. Да ама ние нямаме държава. Има една заградене територия, парцел с УПИ т.е. име и толкова. За какви закони тогава говориме.
15
0
 
0
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
Този е погербено копие на онзи.
14
0
 
5
 
! Отговори
ИМа проблеми преди 5 години
Сега се завръщам от тестови проучвания вкл София.В София на 11.07 в 2 сутринта е проведен тест "Божия гняв".ПО 19 степенна скала теста е ограничен до 6.Има тежки увреждания на София от стотици хиляди автомобили с включени високо вредни радиоактивни скенери инсталирани вместо доказано безвредни жълти фарове.Наркомани на власт в София и Брюксел принудиха стотици милиони водачи да увреждат тежко земята денем и нощем.
13
0
 
3
 
! Отговори
Срочно преди 5 години
Много е важно д а има групи за блокиране на нагло диверсионни указания от Европейския съюз. МАсови убиици ползват наркотизирани и пси препрограмирани от Брюксел и прокарват исключително нагло престъпни тежко вредни указания .Както се видя ползваха и Борисов за прокарване на решения за внедряване на тежко вредна дигитално терористична техника за която трябва да се ограбят от нашите народи над 9 000 000 000 живи euro.Цел трйано поразяванена Балканите и следене и увреждане на милиарди цели едновре
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този не е ген.Атанасов а по-млад съименник от ГЕРБ .Завършил е дипломация в инженеростроителния институт??
11
0
 
16
 
! Отговори
Ганев преди 5 години
Какви ли се разузнава сега !1. Къде има апетитни имоти2. Някакви останали левове за усвояване3. Кои курорти да се посещават3. Преброяване на "нашите" и "вашите"абе май че има още и други неща ..знам ли ?...
10
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Седесар отвсякъде. Явно нещата отиват на много зле,
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
малийй, а що не е завършил аграрния или поне пожарникарския.
8
5
 
14
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
какво ДС сънуваш бе, когато е взел диплома от търново ДС беше разнебитено
7
5
 
5
 
! Отговори
:):) преди 5 години
дървените философи да замълчат
6
5
 
31
 
! Отговори
Евгени преди 5 години
...завършил военното училище във Велико Търново и следдипломна квалификация по международни икономически отношения в Университета за архитектура, строителство и геодезия.Започва кариерата си през 1994 година в служба "Защита на средствата за връзка" *** тюрлюгювеча ... тоя точно какво е искал да учи ... сега шеф на разузнаване ... не наистина тая държава отива на зле ... прав е Босия
5
4
 
14
 
! Отговори
споко преди 5 години
Не е оня кинта и двайсе!
4
2
 
25
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 5 години
Слаба държава - слабо разузнаване!
3
2
 
48
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 5 години
'' международни икономически отношения в Университета за архитектура, строителство и геодезия.'' - все едно да завърша за лекар във ВТУ Тодор Каблешков
2
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Коритаров ползва сърбохърватски! ДС повечето са така!
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай Танас Базеда вече няма да обикаля сутрешните блокове да пие кафенце на аванта! Тоя е по-вреден от Пеевски!