Към парламента: СДС издирва хората със син пламък

Румен Христов ще прави финансова ревизия на партията
17 юли 2018 15:37,
45
Към парламента: СДС издирва хората със син пламък
Снимка: БТА

СДС обяви, че иска да увеличи гласовете си на изборите и обяви, че си поставя за цел да стигне до хората "със син пламък".

"Получавали сме около 70 -80 хил. гласа на избори. Това е един много твърд електорат, но това не е достатъчно за влизане в парламента. Целта ни е да достигнем до хората със син пламък. Няма да е лесно", каза новият председател на синята партия Румен Христов, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Той обяви, че партията ще търси консолидация, ще провежда политики и ще отправя послания.

Христов беше категоричен, че СДС не води разговори за партньорство с други партии.

"Основната ни задача е да потърсим коалиция с хората, които носят синия пламък, преди да потърсим коалиция с партийни структури", каза Христов.

Той обясни, че хората очакват решаване на проблемите им, но това няма как да стане извън парламента.

"Ние сме опозиция на ГЕРБ и Обединени патриоти, няма как да бъде друго. Целта ни е да потърсим отново тези избиратели, които гласуват или за представители на автентичната десница, каквато е СДС, или не гласуват", каза още Христов.

Той представи заместниците си -  Емил Кабаиванов, Теодор Петков и Марияна Лазарова и обяви, че ще направи финансова ревизия на партията.

"Вярвам в СДС-рите, моите заместници и всички, които са в партията", обясни Христов и поиска на първо време да се стегнат структурите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете мъртвия да почива в Мир Престанете да го реанимирате И евентуално след 15 години ..един ден да имаме истинска партия не някакъв остатък
19
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До vladyЛучников беше интелигентен и почтен човек. Беше един от онези, които бяха на прицела на "червения" център за фабрикуване на гадни слухове. Имаха за задача да не допускат да се разраства обаянието на харизматичните личности.Не знам дали си кръстен(а) на Владимир Илич, Влади, или си просто един наивен човек, но ми е ясно, че или нямаш преки впечатления от Лучников, или продължаваш да вярваш, че чрез разпространяването на махленски клюки може да се постигне нещо значимо.
18
1
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Издирваме от умрял писмо, който го намери да го отнесе до адрес Централни гробища, парцелите в дясно.
17
2
 
8
 
! Отговори
Не е възможно преди 5 години
да си върнат предишния вид. СДС беше политическа коалиция, съответстваща на прехода.Условията се промениха.Освен това, вече не са сред живите стотици хиляди членове и симпатизанти на СДС, които са били на възраст 16-30 г., помнеха Царство България, а част от тях наистина са били подложени на тормоз и гонения. Тези хора вече ги няма, освен някои отделни лица над 90 г.Други, по-млади отидоха за постоянно зад граница.Родиха се и пораснаха нови демократи.Ще възникнат актуални десни формирования.
16
7
 
13
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Браво на Румен Христов за заслугите му за успешната реформа в земеделието като съратник на покойния идеолог проф. Желeв. Има клуб НКД"Св. Лучников" пълен със страхотни професионалисти пианисти със сериозни успехи в алкохолната подготовка, ученици и последователи на великия Лучников.
15
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само СДС - най-българската партия !
14
2
 
18
 
! Отговори
Ако някой не знае, преди 5 години
да му кажа. Относно обектите, подлежащи на приватизиране, във всеки район, във всеки град имаше задкулисна договорка между двата мастодонта БСП и тогавашното многочислено СДС. Предварително се знаеше какво ще е за сините, и какво ще е за червените. После те трябваше помежду си да си преразпределят благата и, естествено, и от двете страни има недоволни.А наивната многохилядна членска маса очакваше, чака и до днес "Нашите да се задържат на власт и да ни оправят." Има да чакат ...
13
0
 
21
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
Синия пламък отдавна изгасна ,а хората са извън страната и само виртуално са тук,просто лицемерието победи.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
никой от досега управлявалите България не заслужава "да служи" на народа, то е видно по резултатите, но ГЕРБ прекалиха определено, станаха нагли и определено доста са се отдалечили от обикновения българин
11
11
 
3
 
! Отговори
Защо злобеят? преди 5 години
Червенковците злобеят, защото знаят - някой някъде, извън България и още преди Десети ноември е предрешил тази приватизация. И на нашите червенушковци им се искаше точно те да са на власт, за да разпродават и да се облажат.Но външните сили, които бяха предрешили съдбата на България, правиха, струваха, но нагодиха нещата така, че СДС да извърши приватизацията. Целта беше, който от сините успее, да се облажи. Сред тях имаше и наистина репресирани хора от три поколения. Червените дебеляха 45 г.
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да има нов бардак по понятни причини.
9
3
 
25
 
! Отговори
Ботев преди 5 години
Синята идея умря след като видяхме плодовете на българската "демокрация".А някога скачах по площадите заради тез :(
8
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ZНе приписвай на СДС греховете на БКП - на пребоядисаните й членове и на преименуваните като БСП!
7
5
 
16
 
! Отговори
Кой не скача... преди 5 години
Ако бъдат низвергнати ДрагалЪвския Ай дук,Сашо Нереза,Бакъря,Катъря и още 200-300 гада все от същата айдушка бригада,ще се намерят хора,които ще повярват,че в тази айдушка партия не всички са айдуци.
6
1
 
16
 
! Отговори
ИнтелЕктуалец преди 5 години
*** само тези четиримката ли са "партия", в новия парламент(ако въобще влязат) ще ги сложат портиери на входа:\\\
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой знае ли какво работят тези хора, след като от години не са във властта?
4
2
 
29
 
! Отговори
Пепа преди 5 години
*** тва сериозно ли?
3
2
 
25
 
! Отговори
Момо преди 5 години
Ама тези живи ли са още?
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горе на снимката Отново ченгета от ДС
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха-ха!