Депутат от ГЕРБ за Елена Йончева: Видях уплашен човек!

Антон Тодоров коментира подадения сигнал до прокуратурата
Обновена: 18 юли 2018 22:08 | 18 юли 2018 22:05, Анисия Иванова
103

ГЕРБ внесе сигнал до прокуратурата, Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество срещу Елена Йончева.

Това обявиха на брифинг в парламента Делян Добрев и Антон Тодоров. Те показаха и документи, които доказвали, че Елена Йончева има общ бизнес с Цветан Василев.

Още по темата

"Елена Йончева предизвиква искрено съжаление. Отбранява се, защото няма какво друго да направи. Видях един заекващ, силно уплашен човек", заяви в студиото на Bulgaria ON AIR депутатът Антон Тодоров.

Той продължи с думите, че документите са достоверни и с ясен произход, както и че в тях се съдържало "обяснението за проваления преход в България".

Представителят на ГЕРБ обясни, че документите били показани в края на януари от Делян Добрев, без да е получен отговор от Йончева.

"Когато колегите я притиснаха, тя каза "каквото имат, да го дават в прокуратурата". Тя явно не е очаквала да го направим", изтъкна Тодоров в "Денят ON AIR".

Депутатът показа пред камерата документ, доказващ създаването през 2012 г. на фирмата "Офроуд" ООД, в която съдружници са Елена Йончева и офшорка, регистрирана на Британски Вирджински острови. Според думите на Тодоров "Офроуд" ООД внася 5000 лв., а офшорната фирма - 315 000 лв.

"Логично е да си зададем въпроса защо с лека ръка те са дали десетки пъти повече? Зададохме въпроса още януари, Елена Йончева мълча", каза още той.

Антон Тодоров цитира още поредица от текстове, публикувани във в. "Капитал", претендиращи да разгледат детайлно случая КТБ, според които въпросната офшорка била притежание на Цветан Василев.

Тодоров насочи вниманието и към удостоверение, според което парите са преведени по сметка в КТБ.

"Очаквам от прокуратурата да разследва този сигнал, Комисията за противодействие на корупцията и
за отнемане на незаконно придобитото имущество да разследват за конфликт на интереси и НАП да провери дали са платени данъци, както и произхода на тези пари", каза Антон Тодоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
5
 
12
 
! Отговори
Yan преди 5 години
"Това обявиха на брифинг в парламента Делян Добрев и Антон Тодоров" Двамата "Матросовци" отново застанаха на амбразурата за да запушат дупката (за да изместят общественият проблем) наречена "Чума". Селски тарикатлъци!
56
14
 
23
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Първо Ан.Тодоров е толкова депутат колкото и космонавт.Той е за Карлуково.А Делянчо толкова поразии е направил в Хасково,че и урановата вода не може го изми.Когато си притиснат в ъгъла най-добрата защита е нападението без значение от факти и обстоятелства,които използваш.
55
18
 
25
 
! Отговори
МЕРЗАВЕЦЪТ АНТОН ТОД преди 5 години
МЕРЗАВЕЦ! ТОЯ ПЛАЧЕ ЗА ПСИХИАТРИЯТА В КУРИЛО. И ПСИХИАТРИЯТА ПЛАЧЕ ЗА АНТОН ТОДОРОВ И КОПНЕЕ ДА ГО ПРИЮТИ И СЕ"ПОГРИЖИ"ЗА НЕГО. УПРАВЛЯВА НИ ПСИХОПАТ,ЖУРНАЛИСТИТЕ И ТЕ-ПРОДАЖНИ ПСИХОПАТИ. НАРОДЪТ ПСИХЯСА СЪВСЕМ. АНТОНЧО ПРОСТО ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО НА НАРОДА ОТ ПРОБЛЕМА С ЧУМАТА И НАГЛОТО, БЕЗХАБЕРНО ОТНОШЕНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПСИХАРИ. КЪДЕ ИМ БЕШЕ АКЪЛА НА ПРЕГОВАРЯЩИТЕ С БОКО, ТА НЕ ВЗЕХА ГЛАВАТА НА ПОРОЖАНОВ И НЕ ГО ПРИТИСНАХА ЗА ИЗКУПНИТЕ ЦЕНИ НА МЛЯКОТО И МЕСОТО.ПОРОЖАНА Е КАСИЧКА НА ГЕРБ
54
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко гордо звучи "Шайката (великата) на БСП-то", не някаква си смотана и мърлява герберска!
53
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не се каже тук, че А. Тодоров има и друга - "Шайка - книга 2: Сергей, Гоце и другите" Антон ТодоровИ тя струва по скъпо (12лв.) от тази за ГЕРБ (9лв.)
52
14
 
20
 
! Отговори
Не съм преди 5 години
фен нито на Антон Тодоров,нито на Елена Йончева!По-принцип не съм конфликтен човек и не обичам конфликтните хора!Обаче,като ги видя тия двамата,от единият ми се повдига,а от другият повръща!!!А като се появи някой от баш кокорбашиите от ГЕРБ или БСП - получавам разстройство!?!
51
18
 
34
 
! Отговори
ХАХАХА преди 5 години
АЗ ВИДЯХ ПО ЕВРОКОМ ЕДИН БОЛЕН МОЗЪК КОЙТО ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИ НА НЯКОЙ ЗНАЕМ КОЙ А МОЖЕ ДА СА ПЛАТЕНИ ЗАПОВЕДИ НАЛИ ВЕЧЕ НЕ Е ДЕПУТАТ МОЖЕ ДА НЕ МУ СТИГАТ ПАРИТЕ - ТОЗИ А.ТОДОРОВ СЕ ЗАНИМАВА САМО С КЛЮКИ НИЩО ЧУДНО ТОВА КОЕТО ПОКАЗВА ДА Е НАПИСАНО ОТ ТЯХ АЗ НЕ ВИДЯХ ПЕЧАТ И ПОДПИС - ТОВА КОЕТО КАЗА СМЕ ГО ЧУВАЛИ ОТ НЕГОВАТА УСТА ЧЕ И ОТ ДИЛЯНЧОВАТА УСТА -ХАЙДЕ СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ ИЗЛАГАТЕ СЕ ДОКАЗВАТЕ ТОВА КОЕТО ХОРАТА МИСЛЯТ ЗА ВАС -Е ДАНО ВИ ОСЪДЯТ И ВЛЕЗЕТЕ МАЛКО В ЗАТВОРА ЧЕ ДА СЕ ПОСПРЕТЕ ВЕЧЕ
50
6
 
30
 
! Отговори
Обективно преди 5 години
Антон Тодоров не е депутат от ГЕРБ! Той беше, но подаде оставка....Що за сайт ставате, вземете се в ръце...Сменете заглавието
49
3
 
18
 
! Отговори
Кой преди 5 години
Хайде да се спукат тези пъпки, че вече ми се повдига....И от "салът на медуза".
48
13
 
43
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Политически хамелеон...Политическа метреса ...Това е тоя...
47
9
 
29
 
! Отговори
Тошко Африкански преди 5 години
Ами уплашила се друг път. Колкото Баце се стресна от къщата в Барселона. Хайде не ни ги продавайте тези.
46
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Велика България 50Никой не мечтае за унищожение на България. То просто си става и никой не е в състояние да го спре. Колкото и пясък в очи да мяташ пак ще се усети че се бършеш с вестник вместо мека тоалетна хартия!
45
26
 
10
 
! Отговори
Велика България преди 5 години
Колкото и да си мечтаете за унищожението на България , русофили , това никога няма да стане.Русия ще изчезне , а ние ще я запомним , като издънката , която създадохме.
44
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата това е народът.Разгонете народа и ще закриете държавата.Няма да сме първата умряла държава т.е изчезнал народ.
43
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата ни е no men's land, ако можеха щяха да я премахнат от картата.Тик у нас хората са излишни и всичко свързано с хората е само разход.Има хора-има проблем.За вашите управници вие сте излишни.Необходими са само магистрали за да се преодолее територията.
42
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този освен да предизвиква отвращение у хората,нищо друго не постига,добре че е в ГЕРБ,а не в друга партия,хахахааа!
41
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко, което ползвате-топлофикация, водоизточници, електроизточници, мрежа, канализация, телефонна мрежа е построено през социализма.НИЩО от онова, което е жизнено важно за инфраструктурата освен скапаните магистрали не е ново.Язовир Искър е строен през 60-те години на миналия век.Съвсем скоро ВСИЧКО ще се амортизира и няма да има дори СПЕЦИАЛИСТИ по поддръжка на съоръженията.ГЕРБ ли, вашата майка, ще ревете на у-мре-ло тези, които сте живи след 20 години!
40
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мухахаха, доказателства са списваници от Капитал... Изби рибата с правата лопата, господинът дето само от ДПС не е бил дупетaт.Работата е мижи да те лажем, га няма ляб им фърли малко сеир на рaята! Ама вие си трайте, всичко е точно! Щото снощи пак ви оноди "държавата" в лицето на Сан Тиквyн и Сан Шишo!
39
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По социологически проучвания, направени от ЕС /!/ БЪЛГАРИЯ Е СТРАНАТА С НАЙ-НИСЪК ЖИЗНЕН СТАНДАРТ. С НАЙ-ВИСОКА СМЪРТНОСТ, С НАЙ-МНОГО БОЛНИ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. А САМИТЕ ГЕРБЕРУНГЕЛИ ПЪК ПУСНАХА НАШЕ ИЗСЛЕДВАНЕ, ЧЕ 48% ОТ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ НЯМАТ СРЕДСТВА ДА ОТИДАТ НА ПОЧИВКА. А тия трошки дето пълнят улиците са 95% втора употреба и замърсяват въздуха, който вече не може да се диша.
38
22
 
16
 
! Отговори
Странно преди 5 години
Винаги ми е чудно и много странно, че щом даден комунист е бандит, червените веднага скачат да го защитават. Тази Елена, дето прилича на жена-усойница отдавна е ясно, че не е чиста. Казва, че не била взела 2 милиона от държавната телевизия, а малко под 2 милиона. Ха сега де? Къде са милионите й?