Депутат от ГЕРБ за Елена Йончева: Видях уплашен човек!

Антон Тодоров коментира подадения сигнал до прокуратурата
Обновена: 18 юли 2018 22:08 | 18 юли 2018 22:05, Анисия Иванова
103

ГЕРБ внесе сигнал до прокуратурата, Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество срещу Елена Йончева.

Това обявиха на брифинг в парламента Делян Добрев и Антон Тодоров. Те показаха и документи, които доказвали, че Елена Йончева има общ бизнес с Цветан Василев.

Още по темата

"Елена Йончева предизвиква искрено съжаление. Отбранява се, защото няма какво друго да направи. Видях един заекващ, силно уплашен човек", заяви в студиото на Bulgaria ON AIR депутатът Антон Тодоров.

Той продължи с думите, че документите са достоверни и с ясен произход, както и че в тях се съдържало "обяснението за проваления преход в България".

Представителят на ГЕРБ обясни, че документите били показани в края на януари от Делян Добрев, без да е получен отговор от Йончева.

"Когато колегите я притиснаха, тя каза "каквото имат, да го дават в прокуратурата". Тя явно не е очаквала да го направим", изтъкна Тодоров в "Денят ON AIR".

Депутатът показа пред камерата документ, доказващ създаването през 2012 г. на фирмата "Офроуд" ООД, в която съдружници са Елена Йончева и офшорка, регистрирана на Британски Вирджински острови. Според думите на Тодоров "Офроуд" ООД внася 5000 лв., а офшорната фирма - 315 000 лв.

"Логично е да си зададем въпроса защо с лека ръка те са дали десетки пъти повече? Зададохме въпроса още януари, Елена Йончева мълча", каза още той.

Антон Тодоров цитира още поредица от текстове, публикувани във в. "Капитал", претендиращи да разгледат детайлно случая КТБ, според които въпросната офшорка била притежание на Цветан Василев.

Тодоров насочи вниманието и към удостоверение, според което парите са преведени по сметка в КТБ.

"Очаквам от прокуратурата да разследва този сигнал, Комисията за противодействие на корупцията и
за отнемане на незаконно придобитото имущество да разследват за конфликт на интереси и НАП да провери дали са платени данъци, както и произхода на тези пари", каза Антон Тодоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АбсолУтна СКУКА !!
76
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обвинения по предположения. Елена пак ще си прибере едни парички.
75
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много противен чичак!
74
5
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ТОНИ ПЛЮНКАТА ...ИЗРАСТНАЛ -ДО АНТОНИЙ ХРАЧКАТА- НЕ Е ДЕПУТ КА !!! НЕЩОТО -НИЩО ЙОНЧЕВА ОТ- ЦИЦАЩАТА НАРОДА ПАРТИЯ-ХА-..Е ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА " ВЕЧНИЯ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР" - В МИНАЛОТО !!! ДА СИ ПРАВИШ ПУШЕК НА "МАЙДАНА " И В "ИСТАМБУЛКАТА" / ДРУГОТО Е -АЛА БАЛА / СИ Е ЕВРОПЕЙСКА ЖУР НА ГЪ З ТИКА !!! ДАЛИ РОДИ НА 50 Г.???
73
5
 
9
 
! Отговори
Спокойно! преди 5 години
За наша всеобща радост БКП/БСП все повече се топи по 2 причини:1. Естествена физиология2. Отдавна се води сериозна вътрешна война - милионерите срещу милиардерите (те, всички са там, в тази социална партия). Не става дума за пари, а за много, много пари, които ние не сме и сънували.А кой ще гласува за тях? Естествено роднините им, неграмотните на село и братята от боята.Децата им ще гласуват в чужбина, където живеят - Европа, САЩ, на екзотични острови.Алтернативата им е управление с ДПС
72
10
 
8
 
! Отговори
До 55 преди 5 години
"АЗ ВИДЯХ ПО ЕВРОКОМ ЕДИН БОЛЕН МОЗЪК..." Ти си болен мозък. Евроком е червена телевизия и той никога не би отишъл там. Гледал си друг Тодоров.Неговите предавания, които казват само истината, подплатена с автентични документи са по TV Европа и изобщо не са клюки. Там можеш да разбереш само истината. В Евроком пускат само лъжи по опорните точки на баба Корни. Много харесвам и уважавам Антон Тодоров! Червените имат много да се учат от него, защото никога не говори празни приказки и лъжи.
71
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нямам нищо против да вади документи за това кой какъв и защо такъв е но да извади и за сега управляващите и свързаните с тях лица.като се има предвид от коя партия произхождат повечето от герб не може да няма нищо за тях.
70
0
 
6
 
! Отговори
11 преди 5 години
До Василев,през 90години той се е лекувал там.
69
4
 
7
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Така е,а питам те аз,нали точно този твой антон,преди три години,по телевизиите се дереше,че бойко е най-големия бандит, мафиот ,а сега почна да го хвали,но умряла е *** сигурно която го хвалеше,и дойде ред на наш антончо да го хвали.
68
21
 
10
 
! Отговори
Така е преди 5 години
До Анонимен 70 Антон Тодоров може да не е депутат , ама стреля точно в десятката. Винаги говори с непоклатими доказателства. Много точен човек , на който може да са вярва. Глупавата Йончева само си го изпроси. Да би мирно седяло , не би чудо видяло. Майката на Станишев разбра що за стока е и я изхвърли веднага.
67
15
 
9
 
! Отговори
Изводче преди 5 години
Хе,хе, на жалките комунистченца им излиза пяна на устата като им покажеш как крадат и далаверстват. Кеф ! Кога ще видим пранги на ръцете и на Йончева ,и на ***? Време !
66
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Тодоров нали не е депутатин бре ?! Иванова, пак не си в час !
65
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя си е плюл в сурата. Гнус.
64
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо много го размятате този документ, защо така? А иначе дали Йончева е показала страх или нещо друго, вие можете само да предполагате. Това са ваши хипотези, които разпространявате като достоверни.
63
8
 
14
 
! Отговори
демократор преди 5 години
Това е то, демокрацията - политиците да лъжат, а народът да не им вярва!
62
13
 
23
 
! Отговори
антифа преди 5 години
Фирмата на пожарникаря, ЕТ "герб", още не може да се примири, че катастрофално загуби президентските избори. И Делянчо и Антончо, като истински български политици, злобеят и си отмъщават.
61
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе вие на кой свят живеете? Не се излагайте!Този отдавна не е депутат! Вие електронна медия ли сте или приют за неграмотници?За това все по - малко хора ви четат.Ха изтрийте и това, вместо да си поправите неграмотната заглавие.
60
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха, ха, пудела се облизва под опашката - "Шайката Бойко, Росен, Цецо и другите......"Разкаялият се ренегат, чете морал.Ето такива направиха прехода в България. "Вервайте им".Болен мозък, на когото трибуна дават блюдолизци и псевдо журналисти.Сензация, сензация, сензация - после излагация!
59
2
 
14
 
! Отговори
Az преди 5 години
Когато извадят документи за един политик, че не е в конфликт на интереси - тогава ще се учудя. Всички са самодейци навързани като черва. Но дори да изчезнат всички 240 ще се появят други 240 същите, защото това е всъщност и България в момента. Всеки гледа я крилце, я кълка да докопа. Спасението е образование и надежда, че след 200 години нещо ще е различно.
58
9
 
23
 
! Отговори
Yan преди 5 години
"Това обявиха на брифинг в парламента Делян Добрев и Антон Тодоров" Двамата "Матросовци" отново застанаха на амбразурата за да запушат дупката (за да изместят общественият проблем) наречена "чу****". Селски тарикатлъци!