Каракачанов: Без Патриотите няма управляваща коалиция!

Министърът апелира за спокойствие, разум и диалог
Обновена: 18 юли 2018 21:47 | 18 юли 2018 21:40, Анисия Иванова
17
Каракачанов: Без Патриотите няма управляваща коалиция!
Снимка: Олег Попов

Без "Обединени патриоти" не може да има управляваща коалиция, а НФСБ е част от "Обединени патриоти", коментира пред журналисти вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов, попитан за изказване на Валери Симеонов във връзка с промените в закона за приватизацията.

За мен голямата цел е да успокоим ситуацията и да търсим нещата, които трябва да свършим за държавата. "Иначе нещата, по които можем да се разделяме, са хиляди - като почнете от джендърските конвенции и стигнете до току-що гласуваните промени в закона за приватизацията", коментира Каракачанов.

Животът е компромис, всеки от нас го знае. Всеки ден правим компромиси, въпросът е, че все пак, когато водим някакъв диалог, трябва да го водим на базата на принципи, коментира Каракачанов, който смята, че нещата ще се успокоят.

Както виждате по този закон имаше, както между другото по всеки един закон в парламента, винаги има две тези, някой път и повече. Не мисля, че това е основание за някакви сериозни сътресения, коментира Каракачанов, който добави, че е апелирал към колегите си на политическия съвет на "Обединени патриоти" за малко повече спокойствие, разум и диалог. Аз съм човек, който се опитва да търси диалога, да намираме общите пътища, коментира Каракачанов.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Без паре, гиди? преди 5 години
До 12, ..със жълтици ли?Че първата реклама беше много тематична: нещо от рода на, който пазарува и пътува.....?
12
0
 
1
 
! Отговори
Марешки преди 5 години
Споко,шкембо,аз съм насреща !!!
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Joko 11Патриотски ***, пълни, пълни!
10
2
 
17
 
! Отговори
Joko преди 5 години
На този Тюф-лек ще му се пръснат гащите
9
1
 
17
 
! Отговори
Избирател преди 5 години
Намат пари за децата,а с лекаръса спестиха на гелосания 58000000лв.Долни престъпници!
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Dnes.bg Много сте плашливи, по плашливи и от телевизиите. По-смело, кажете че става въпрос как Бойко и компания в НС правят специален закон, за да може оня гелосания Домусчиев да си спести едни 58 милиона неустойка към държавата за БМФ. По БТВ водещия направи "неволна грешка" като каза 58 хиляди :). Бива ли толкова да се ляга на оня гелосания, само един Гриша Ганчев смее да му скочи, Бойко е като пуделче.
7
0
 
9
 
! Отговори
сторарото преди 5 години
таз година ще направя аз , 100 . 200 . 300 милиона
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кой е казал, че държим на тази коалиция? Цената на оцеляването и са лобистки закони - за всекиго по нещо!
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха бакалъм, нещо бъркаш, стройни младежо! Поне още две партии веднага ще се наместят. И без това омръзнахте на народа с лицемерието си, с откровената простащина на някои от вас, с измятането си. Хайде, махайте се. Няма незаменими хора, най-малкото политиканите. Видяхме ви "патриотизма" - "Патриот е, душа дава, за наука, за свобода, но не свойта душа братя, а душата на народа. И секиму добро струва, само знайте - за парата, като човек, що да прави - продава си и душата"(Ботев)
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Платените патриоти усещат как питоня шава на пода и....
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименСпоко бе гербав ***, видяхме кои са чумави!Ама днес Болен помогна на своя покровител Домусчиев да спести едни 58 млн. с промените в закона за приватизацията, а понеже Винкела се мразят с Домусчиев, газ пикае от бяс!Това са фактите, коментирай тях, недей писа глупости
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да измислиш цял закон за да икономисаш 58 000 000 на един от маститите олигарси като Думосчиев е много малък проблем!!?Шкембе войвода чували се какво говори, за такова нещо в държавите към които се стремим пада цялото правителство, това ако не е лобизъм , здраве му кажи!А счетоводителката на цар Киро пловдивски Мента, какво ще каже,защо мълчи, нали била лобист на бюджета тези 58 млн сега няма да влязат в бюджета, но за бездомните цигари орева всичко в полза на Булгартабак и Кингз табако за 15м
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахах, вътре в коалицията Опитомените патриоти се мразят помежду си много повече отколкото се мразят БСП и ГЕРБ дори!Винкел, Дебела сви-ня и Болен направо не могат да се понасят!Ама как да пуснат пустия кокал - нали при следващи избори са аут, а Боко ще се коалира с други???