ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?

След управление на левицата винаги идва хаос и дефицит, припомни Цветанов
22 юли 2018 14:47,
416
ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?
Снимка: БТА

Ден след като БСП представи своята "Визия за България" и даде заявка, че иска да е алтернатива на управлението, от ГЕРБ питаха социалистите дали са изчислили финансовата страна на обещанията си.

"Вчера в "Зала 3" на НДК, където се проведоха най-значимите срещи от европредседателството, БСП представи проекта си "Визия за България". Никой от БСП обаче не каза откъде ще дойдат парите за тези техни мечти".

Това каза зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов в Казанлък, цитиран от "Фокус".

Той напомни, че след управление на БСП винаги има хаос и дефицит поне 5%.

Още по темата

Цветанов допълни, че е много лесно да кажеш нещо популистко и добре звучащо, но е трудно впоследствие да изпълниш поетите обещания.

"Затова политиката е за отговорни хора, които могат да изпълняват ангажиментите си към хората", обясни той.

Цветанов припомни вчерашните обещания на БСП – безплатни детски градини, минимална работна заплата 60% от средната, още по-високи пенсии, прогресивен данък.

"Не чухме обаче какви са финансовите параметри на тези искания, не казаха дали това отново няма да изстреля дефицита в неразумни от икономическа гледна точка стойности", каза Цветанов.

"Чуха се призиви за промяна на системата, за национализация. Тази страница е отдавна затворена и ние вървим напред", допълни още той.

Цветанов коментира и вчерашните обвинения на ГЕРБ към Корнелия Нинова, че е отговорна за провокациите в с. Шарково.

"Ако това се окаже вярно – то това би било много ниско и безотговорно поведение. Докато ние сме били в опозиция никога не сме се заигравали със страховете на хората", категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6 Пак казвам, да не говорят за пари тези, който години наред ядоха и ограбваха. Нямат никакво морално право - хора които така зверски са компрометирани политически, че повече няма накъде. Нагло и нахално.
15
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умирате с всеки изминал ден. Това е радостно. По-малко комунисти, по-добър живот. Навсякъде по Света е така.
14
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все се пъбат комунистите във форума да обясняват колко силна била БКП и как щели да спечелят и накрая греда.Мутрата им подари президенството, като сложи тотално неизбираема за кандидат.И тези вече започнаха дириламби ка ще спечелят парламентарните избори. И пак греда.
13
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който продължава да вярва, че БСП може да промени нещо в тая държава, или е много глупав или много отчаян. или пък хитрец като Цецо 4 който явно много разбира от апартаменти.Да се хващаш за сламка, и да не виждаш че е гнила е голямо късогледство. Хърбел да не се присмива на щърбел - защото БСП -то си краде предоволно години наред и то в гигантски размери. Разбирам защо сега така реват. Взеха им кокала от устата. Тези правят нещо ,видно е. И който не го признава толкоз по - зле за него.
12
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако отново се въведе бесенето как ли ще се хили пред бесилката, която напълно е заслужил?
11
2
 
23
 
! Отговори
zeus преди 5 години
До Анонимен 9Че то от 89-а насам да ни е управлявал някой, различен от БКП и ДС? Разликата между БСП и ГЕРБ е в това, че първите са висшия ешелон на БКП, а вторите са шофьорите им ;)
10
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на вас откъде си идват парите ГЕРБ ?От кредити !
9
3
 
32
 
! Отговори
Как се хили преди 5 години
Защото всички пари са веча ограбени.Затова се репчат. Остават борчовете за БСП да ги плащат.
8
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да не е БКП, че след тях е или фалит на държавата (Луканката), или 3000 лева за 1$ (Виденoff), или ДпС да има свое правителство (при Гея), или фалити на банки и 1 г. протести всеки ден (Ореха).
7
5
 
17
 
! Отговори
до 3 преди 5 години
Знаят, знаят БКП/БСП, Кирчо да питат и старите вълци- те мнго добре си спомнят 1989 като им се връчиха от Луканов куфарчетата с поръка;Досега бяхте БКП и ДС- от утре сте бизнесмени".Но мълчат, ако плана на Нинова успее- ЕХ, БАБАМ, как хорошо се крадат ерофондове на "мръсните капиталисти'НИКОГА ПОВЕЧЕ БКП/БСП.( ами Гергов?- той мнго добре знае какво е да пламне чума по животни..))
6
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От където идват и за вашите Цвинокио - От народа
5
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"От къде ще дойдат парите" ето една сламка за гербавия комунист другаря цвинокио . Изтеглихте едни 16 милиарда или вече ги излапахте и не е лошо поне да обясните къде отидоха.
4
9
 
28
 
! Отговори
Счетоводителя преди 5 години
ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?..по принцип могат да дойдат от тук:* данък бърху банките (като в испания)* 50% данък хазарт* 40% корпоративен данък за едрият бизнес* държавна енергетикакато към горната сума, добавиш и акциза за цигари и алкохол моментално получаваш = пенсии, детски, социални и 100% безплатно здраве- никакви "здравни вноски" за държавно здравеопазване. който иска - да си ходи в частните кабинети и болници и да си плаща, в държавните - не
3
8
 
30
 
! Отговори
Цецо с апартаментите преди 5 години
Тоз Цветанов да не се пени колко е отговорен, защото 6-те апартамента дето си ги е купил не е от спестяване на банички.
2
11
 
28
 
! Отговори
zeus преди 5 години
То пари има, ама едни 60 процента се крадат от ГЕРБ и кръга им от фирми при изпълнението на обществени поръчки. Друг е въпроса, че БСП не се знае колко ще крадат и те ако имат възможност.
1
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ами да Цветанов, за теб е важно когато БСП са на власт да направиш всччко възможно държавата да рухне. Имате финансовия ресурс да плащате на 500 човека пред парламента всеки ден да крещят и то година поне. Това са едни 10 милиона на гофина а вие взимсте като управляваща партия ,по 40 на година вече колко години. Не сте глупави едни 10 си имате заделени за провокации ако нещо се объркат изборите.